מאיפה משיגים תכני HD?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
1) USENET - כמות אדירה של חומר אך אתה מוגבל במה שאנשים החליטו להפיץ בחצי השנה האחרונה. עליך לעשות מנוי לשרת איכותי בחו"ל
2) BITTORRENT - זמין, חינם, מהיר אך רוב אתרי הטורנטים הטובים סגורים ואתה צריך הזמנה.
3) EMULE - זמין, פחות מהיר אבל סביר. לא מכיל המון תוכן אך עדיין בכמות סבירה. אתה צריך רק חיבור טוב לאינטרנט.
2) BITTORRENT - זמין, חינם, מהיר אך רוב אתרי הטורנטים הטובים סגורים ואתה צריך הזמנה.
3) EMULE - זמין, פחות מהיר אבל סביר. לא מכיל המון תוכן אך עדיין בכמות סבירה. אתה צריך רק חיבור טוב לאינטרנט.
אבל איך אני יכול לזהות קבצים ?
איך אני יכול לזהות קבצים בפורמטי HD למינהם באימיול ?
נגיד בדרך כלל שאני מוריד קבצים באיכות דיוידי הם מסומנים ב dvdrip , אז איך מסומנים קבצי הHD ? ומזה MKV ולמה הוא כל כך חשוב לאנשים פה ?
האם יש אתרים ישראלים שמספיקים קישורים לסרטים כאלה ?
נגיד בדרך כלל שאני מוריד קבצים באיכות דיוידי הם מסומנים ב dvdrip , אז איך מסומנים קבצי הHD ? ומזה MKV ולמה הוא כל כך חשוב לאנשים פה ?
האם יש אתרים ישראלים שמספיקים קישורים לסרטים כאלה ?
היי
אני מוריד בדרך כלל מ usenet ואכן מהירות ההורדה היא פשוט מדהימה אבל רציתי לשאול גם לגבי BITTORRENT.אני יודע שזה פחות מהיר אבל יש דברים שנמצאים רק שם.
הבנתי שצריך לקבל הזמנה כדי להתחבר לאתר ולהוריד.
האם נכון ? כיצד עושים זאת ? אילו אתרים יש ?
מהיכן ניתן להוריד את התוכנה שמורידה טורנטים ?
תודה מראש.
אוריה
אני מוריד בדרך כלל מ usenet ואכן מהירות ההורדה היא פשוט מדהימה אבל רציתי לשאול גם לגבי BITTORRENT.אני יודע שזה פחות מהיר אבל יש דברים שנמצאים רק שם.
הבנתי שצריך לקבל הזמנה כדי להתחבר לאתר ולהוריד.
האם נכון ? כיצד עושים זאת ? אילו אתרים יש ?
מהיכן ניתן להוריד את התוכנה שמורידה טורנטים ?
תודה מראש.
אוריה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
לדעתי אם אתה מוכן לשלם,לא הרבה, USENET זו הדרך.