מבצע מטורף פלאזמה 42 + 32 ב6000
קודם כל אני שמח שבאתי לאתר הזה קראתי פה מלא תגובות ומאמרים שנכתבו לפני שנרשמתי, והתרשמתי לחלוטין יש פה אנשים מקצועים על רמה!
אז לנושא, החלטנו לקנות טלוויזיה דקה במקום הטלוויזיות מקרן הבומבסטית 61' שיש לנו, אז החלטנו לקנות משהו בסביבות ה42' מכיוון שיש לנו סלון של מרחק 5-6 מטר, בהתחלה מאוד רציתי ללכת על הSCARLET של LG התרשמתי מאוד ממנה, אבל כיום הייתי עם אבא שלי בשופרסל והוא ראה מבצע שגנב אותו טלוויזית פלאזמה 42' + 32' ב6000 שקל שניהן!!! הטלוויזיות הן של PILOT, ביקשתי לראות את איכות התמונה והוא חיבר לי מכשיר דיוידי ראו סבבה אבל אהבתי יותר את איכות התמונה בSCARLET.
בקיצור מה אתם אומרים על המבצע הזה שווה או שזה סתם *** של טלוויזות ועבודה בעיניים.
הנה מפרט של הטלוויזה( האתר היחיד שמצאתי ד"א אגב בגוגל???)
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 459&Page=1
אז לנושא, החלטנו לקנות טלוויזיה דקה במקום הטלוויזיות מקרן הבומבסטית 61' שיש לנו, אז החלטנו לקנות משהו בסביבות ה42' מכיוון שיש לנו סלון של מרחק 5-6 מטר, בהתחלה מאוד רציתי ללכת על הSCARLET של LG התרשמתי מאוד ממנה, אבל כיום הייתי עם אבא שלי בשופרסל והוא ראה מבצע שגנב אותו טלוויזית פלאזמה 42' + 32' ב6000 שקל שניהן!!! הטלוויזיות הן של PILOT, ביקשתי לראות את איכות התמונה והוא חיבר לי מכשיר דיוידי ראו סבבה אבל אהבתי יותר את איכות התמונה בSCARLET.
בקיצור מה אתם אומרים על המבצע הזה שווה או שזה סתם *** של טלוויזות ועבודה בעיניים.
הנה מפרט של הטלוויזה( האתר היחיד שמצאתי ד"א אגב בגוגל???)
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 459&Page=1
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
קודם כל ברוך הבא
אני הייתי בסרט הזה בדיוק כמוך רק שאני אם לא היה
האתר הזה והאנשים הנפלאים (רובם
) שעזרו לי פה הייתי
היום בוכה מול מסך 42' של חברת X (השם שמור במערכת)
לכן שמע למה שאומרים לך כאן הזול עולה יקר ובסופר קונים אוכל
לך לכמה חנויות שיותר שב במרחק שאתה יושב בבית .
לפי המרחק שאתה רושם אתה צריך לפחות 50' +
בהצלחה!!!
אני הייתי בסרט הזה בדיוק כמוך רק שאני אם לא היה
האתר הזה והאנשים הנפלאים (רובם
היום בוכה מול מסך 42' של חברת X (השם שמור במערכת)
לכן שמע למה שאומרים לך כאן הזול עולה יקר ובסופר קונים אוכל
לך לכמה חנויות שיותר שב במרחק שאתה יושב בבית .
לפי המרחק שאתה רושם אתה צריך לפחות 50' +
בהצלחה!!!
אור שפע ואהבה
ואללה חחח הלוואי טלוויזיה 50 אינצ' אבל זה עולה המון! בקיצור זה מקיר לקיר אבל יש ספה שהיא קרובה יותר בעוד איזה שתי מטר אז זה בעייה.
בקשר למבצע מסכים חחח סופר זה לאוכל אבל האמת היה שם גם LG טושיבה ומלא חברות מוכרות אז חשבתי אולי המבצע הזה גם אמין.
בקשר למבצע מסכים חחח סופר זה לאוכל אבל האמת היה שם גם LG טושיבה ומלא חברות מוכרות אז חשבתי אולי המבצע הזה גם אמין.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
דבר ראשון אתה חייב לפחות 50" ודבר שני אל תגע במותג הזה PILOT (התרגום מאנגלית-הרצה...אומר את הכל)
כדאי לך קודם כל לבדוק המלצות פה בפורום ואז ללכת לחנות שמתמחה בטלויזיות (שלגודל שאתה צריך אז רק פלאזמה ולא LCD)
ולא לקנות טלויזיה איפה שקונים קמח ובטטות
כדאי לך קודם כל לבדוק המלצות פה בפורום ואז ללכת לחנות שמתמחה בטלויזיות (שלגודל שאתה צריך אז רק פלאזמה ולא LCD)
ולא לקנות טלויזיה איפה שקונים קמח ובטטות
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!
אוקיי אז ככה, הספות שלי מסודרות בצורת ח' בבית לכן הספה הקרובה היא במרחק 2.5 מטר והכי רחוקה במרחק 5 מטר וקצת.
מבחינת המותג הזה, אני באמת חושב שאתם צודקים הוא ***. עכשיו כרגע אפילו ממיר אין לנו אבל בקרוב מאוד יהייה ואנחנו בעיקר צופים בסרטים ורואים טלוויזיה רגילה לא HD, מבחינת חיבור למחשב לא נראה לי שיהייה לעת עתה אבל לעומת זאת בעוד חצי שנה יש מצב שיהייה קונסולה מחוברת. רוב שעות הצפייה בטלוויזיה הם בשעות 6 - 12 בערב. התקציב הוא 7000 שקל.
מבחינת המותג הזה, אני באמת חושב שאתם צודקים הוא ***. עכשיו כרגע אפילו ממיר אין לנו אבל בקרוב מאוד יהייה ואנחנו בעיקר צופים בסרטים ורואים טלוויזיה רגילה לא HD, מבחינת חיבור למחשב לא נראה לי שיהייה לעת עתה אבל לעומת זאת בעוד חצי שנה יש מצב שיהייה קונסולה מחוברת. רוב שעות הצפייה בטלוויזיה הם בשעות 6 - 12 בערב. התקציב הוא 7000 שקל.