KDL-52V4000E - מה יש לכם להגיד?
היי.
היום החלטנו שאנחנו צריכים טלויזיה חדשה ולא סתם, 52 INCH או לפחות 50, על המספר הזה אין לרדת ככה לפחות אבא שלי אמר והוא מחליט כי גם הוא משלם, אבל הוא ביקש ממני לברר וללמוד כמה שיותר מידע שאפשר.
מידע שאולי יעזור למגיבים להגיב יותר בקלות אם זה טוב או לא טוב בישבילינו:
בכללי הטלויזיה היא לצורך של צפיה בסרטים בסלון, לכן חוץ מהטלויזיה הזאת אנחנו מוכנים להשקיע ברמקולים ועוד דברים שיטיבו את הצפיה.
כמו שאמרתי הטלויזיה תיהיה בסלון והמרחק בין הטלויזיה למקום שאנו יושבים הוא 4מטר (לא מדויק אבל זה נראה הגיוני) והסכום שאנחנו מוכנים לשלם הוא 25,000 - זה אומר טלויזיה ואם נחליט אז ציוד מקיף.
לי כרגע יש PS3 80GB שאני מתכנן לחבר בלי קשר בעזרת HDMI (כרגע אני מחובר ל HAIER 26 INCH HD READY) אז אני חושב שהסוני שלי רק יעלה ברמה מהקניה הזאת.
ואיפה אתם ממליצים לקנות מוצר כזה? כי אני יודע שברוב החנויות כמו מחסני חשמל לא מחזיקים דגמים כאלה .
אז מה אתם חושבים והאם יש לכם משהו להציע 50-52" עד 25000 שקל? ובבקשה רק למבינים כי מדובר בסכום די גדול ואני רוצה מידע נכון.
תודה תודה תודה רבה.
ניר
היום החלטנו שאנחנו צריכים טלויזיה חדשה ולא סתם, 52 INCH או לפחות 50, על המספר הזה אין לרדת ככה לפחות אבא שלי אמר והוא מחליט כי גם הוא משלם, אבל הוא ביקש ממני לברר וללמוד כמה שיותר מידע שאפשר.
מידע שאולי יעזור למגיבים להגיב יותר בקלות אם זה טוב או לא טוב בישבילינו:
בכללי הטלויזיה היא לצורך של צפיה בסרטים בסלון, לכן חוץ מהטלויזיה הזאת אנחנו מוכנים להשקיע ברמקולים ועוד דברים שיטיבו את הצפיה.
כמו שאמרתי הטלויזיה תיהיה בסלון והמרחק בין הטלויזיה למקום שאנו יושבים הוא 4מטר (לא מדויק אבל זה נראה הגיוני) והסכום שאנחנו מוכנים לשלם הוא 25,000 - זה אומר טלויזיה ואם נחליט אז ציוד מקיף.
לי כרגע יש PS3 80GB שאני מתכנן לחבר בלי קשר בעזרת HDMI (כרגע אני מחובר ל HAIER 26 INCH HD READY) אז אני חושב שהסוני שלי רק יעלה ברמה מהקניה הזאת.
ואיפה אתם ממליצים לקנות מוצר כזה? כי אני יודע שברוב החנויות כמו מחסני חשמל לא מחזיקים דגמים כאלה .
אז מה אתם חושבים והאם יש לכם משהו להציע 50-52" עד 25000 שקל? ובבקשה רק למבינים כי מדובר בסכום די גדול ואני רוצה מידע נכון.
תודה תודה תודה רבה.
ניר
נערך לאחרונה על ידי Makaveli ב 13/09/2008 19:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
7-8 מטר --> רק מקרן בתקווה שיש לך קיר גדול (ותידרש החשכת הסלון לצפייה).
צפייה במסך "52 ממרחק כזה היא פספוס... חבל. (משונה שעוד הזהרת אותנו שמהמספר הזה אי אפשר לרדת
).
צפייה במסך "52 ממרחק כזה היא פספוס... חבל. (משונה שעוד הזהרת אותנו שמהמספר הזה אי אפשר לרדת
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
סליחה על הבורות עכשיו יצאתי מתחושת העלצלנות וזה 4 מטר מרחקאיינשטיין כתב:7-8 מטר --> רק מקרן בתקווה שיש לך קיר גדול (ותידרש החשכת הסלון לצפייה).
צפייה במסך "52 ממרחק כזה היא פספוס... חבל. (משונה שעוד הזהרת אותנו שמהמספר הזה אי אפשר לרדת).
...
סדרת ה X של סוני מצויינת.
בעבר בררתי מחיר - המחיר הנח ביותר שמצאתי את הדגם החדש ה X4000
הוא 22,000 ש"ח.
ישנו דגם נוסף באירופה - KDLZ4500
בדגמים הזולים יותר יש את ה
100Hz KDL52W4000
מחיר בארץ - 16,900 ש"ח בערך. 26000 בזאפ!!!!!!!!
בכל מקרה המסכים( LCD )נופלים משמעותית מהפלזמות של פנסוניק ופיוניר.
בעבר בררתי מחיר - המחיר הנח ביותר שמצאתי את הדגם החדש ה X4000
הוא 22,000 ש"ח.
ישנו דגם נוסף באירופה - KDLZ4500
בדגמים הזולים יותר יש את ה
100Hz KDL52W4000
מחיר בארץ - 16,900 ש"ח בערך. 26000 בזאפ!!!!!!!!
בכל מקרה המסכים( LCD )נופלים משמעותית מהפלזמות של פנסוניק ופיוניר.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
4 מטר זה כבר מעולה ל-"50 או "52 כמו שאבא שלך רוצה
הסוני מעולה אבל ממליץ לך לבחון פלזמה של פיוניר (גם מהסדרה הקודמת - סדרה 8 ).
הסוני מעולה אבל ממליץ לך לבחון פלזמה של פיוניר (גם מהסדרה הקודמת - סדרה 8 ).
נערך לאחרונה על ידי איינשטיין ב 13/09/2008 19:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
במצב שלך,זאת היתה הבחירה שלי :Makaveli כתב:אפשר בבקשה לינק לדוגמה? כמו שאמרת 50-52" עד 25K ותודה רבה שאתם עוזרים:)
אני רוצה משהו איכותי, שגם הPS3 שלי יתחבב איתו אבל כמובן סרטים וטלויזיה בכללי שיהיה איכותי...
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=60
אני רק לא סגור לגבי המחיר, אבל זה משהו בשכונה של התקציב שרשמת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
Makaveli,
אתה מדצבר על צריבה. צריבה רלוונטית רק במשחקים סטטיים (בסגנון שח מט...).
אם מדברים על PC, אז יש אכן בעיה כי ה-DESKTOP עלול להיצרב, אך לא שמעתי עדיין על אף אחד שצרב את המסך שלו עם PS3 או XBOX...
מה שכן, לא כל פלזמה מתאימה לגיימינג - חשוב לרכוש כזו עם עיבוד תמונה מהיר (לרוב זה נקרא GAME MODE)
אתה מדצבר על צריבה. צריבה רלוונטית רק במשחקים סטטיים (בסגנון שח מט...).
אם מדברים על PC, אז יש אכן בעיה כי ה-DESKTOP עלול להיצרב, אך לא שמעתי עדיין על אף אחד שצרב את המסך שלו עם PS3 או XBOX...
מה שכן, לא כל פלזמה מתאימה לגיימינג - חשוב לרכוש כזו עם עיבוד תמונה מהיר (לרוב זה נקרא GAME MODE)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
בתקציב כזה אפשר להכניס (בקושי) 5090.
ראיתי את הסוני הנ"ל בגרמניה, נראה יפה, אבל צריך לבחון ברצינות בכדי לבדוק את זה.
גם ה-PV800 של פנסוניק באות בחשבון, כרגע יצאה הסדרה החדשה בישראל. שווה לבדוק.
ראיתי את הסוני הנ"ל בגרמניה, נראה יפה, אבל צריך לבחון ברצינות בכדי לבדוק את זה.
גם ה-PV800 של פנסוניק באות בחשבון, כרגע יצאה הסדרה החדשה בישראל. שווה לבדוק.
אז אני מבין שמה שאני אמרתי (KDL-52V4000E) לא משהו? כי לא יודע תמיד חשבתי BRAVIA ו LCD יותר טוב, הבנתי שפלזמה מחזיקה את קרני האור וזה פוגם באיכות, וכיאלו LCD יותר נוח וקל אפילו אולי עם האיכות יותר ירודה, ולפעמים עדיף לוותר על טיפה איכות בישביל נוחות.
זה לא שהסוני לא משהו,להפך,לדעתי זה אחלה מסך.אבל עדיין לא ברמה של הפיוניר שהוזכרה פה וגם לא של הפנסוניק שעופר הזכיר,במיוחד בשידורי טלווזיה.כל מסך מחזיר אור בצורה כזאת או אחרת,אם אין לך חלון מול מיקום המסך אז לא תיהיה לך בעיה עם פלזמה.לא ממש הבנתי מה זאת אומרת ש LCD יותר נוח.