איכות ב PS3
יש לי PS3 שעד לא מזמן היה מחובר ישירות ל LCD SONY FULL HD
לאחרונה קניתי רסיבר ימהה עם HDMI ורמקולים לסלון
לפיכך חיברתי את ה PS3 לרסיבר ומהרסיבר לטלויזיה- הכל ב HDMI כמובן.
השאלות שלי הן כאלה :
1. האם יש אפשרות לדעת אם יש לי איזו ירידה באיכות בגלל שהאות עובר דרך הרסיבר?
2. אם אני אחבר את הPS3 ישירות לטלויזיה ב HDMI ואילו לרסיבר אני אחבר מהPS3 כאבל אודיו דיגיטאלי - האם תהיה לי איכות אודיו טובה יותר?
3. ראיתי סרט DVD רגיל ב PS3 (דרך הרסיבר ) והאיכות שלו היתה זוועתית - אפילו יותר מלראות אותו במכשיר DVD רגיל - מה יכולה להיות הסיבה?
לאחרונה קניתי רסיבר ימהה עם HDMI ורמקולים לסלון
לפיכך חיברתי את ה PS3 לרסיבר ומהרסיבר לטלויזיה- הכל ב HDMI כמובן.
השאלות שלי הן כאלה :
1. האם יש אפשרות לדעת אם יש לי איזו ירידה באיכות בגלל שהאות עובר דרך הרסיבר?
2. אם אני אחבר את הPS3 ישירות לטלויזיה ב HDMI ואילו לרסיבר אני אחבר מהPS3 כאבל אודיו דיגיטאלי - האם תהיה לי איכות אודיו טובה יותר?
3. ראיתי סרט DVD רגיל ב PS3 (דרך הרסיבר ) והאיכות שלו היתה זוועתית - אפילו יותר מלראות אותו במכשיר DVD רגיל - מה יכולה להיות הסיבה?
1.מניסיון שלי אין ירידת איכות כאשר מחברים HDMI דרך רסיבר גם אני מחובר עם PS3 דרך רסיבר
2. אתה לא תשמע יותר טוב
3. הגורם של זה יכול להיות מנגנות UPSCALE שמובנה בPS3 וכנראה גם ברסיבר שלך תנסה לבטל את המנגנון בPS3 וגם ברסיבר
2. אתה לא תשמע יותר טוב
3. הגורם של זה יכול להיות מנגנות UPSCALE שמובנה בPS3 וכנראה גם ברסיבר שלך תנסה לבטל את המנגנון בPS3 וגם ברסיבר
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
1. גם לי יש PS3 שמחובר ליאמהה 863 - אין הבדל באיכות.
2. כמו שכבר ענו לך, לא תשמע הבדל בסאונד. HDMI מעביר סאונד דיגיטלי ברמה הכי גבוהה שיש כיום, למיטב ידיעתי אפילו יותר מהיציאה האופטית.
3. אף פעם לא ראיתי סרטי DVD במכשיר DVD ככה שאיןלי נקודת השוואה, אבל אם אתה אומר שיש הבדל ויש לך נגן DVD שמציג טוב יותר, פשוט תצפה בו.
2. כמו שכבר ענו לך, לא תשמע הבדל בסאונד. HDMI מעביר סאונד דיגיטלי ברמה הכי גבוהה שיש כיום, למיטב ידיעתי אפילו יותר מהיציאה האופטית.
3. אף פעם לא ראיתי סרטי DVD במכשיר DVD ככה שאיןלי נקודת השוואה, אבל אם אתה אומר שיש הבדל ויש לך נגן DVD שמציג טוב יותר, פשוט תצפה בו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. בעבר אמרו לי שדווקא בחיבור אופטי משום מה שומעים טוב יותר - אל תשאל אותי למה - אצלי זה מחובר ב HDMI בלבד - ואני מרוצה.
ב. לגבי הDVD - אתה בדקת שרואים יותר טוב בDVD אחר?
איזה סרט זה ? מאיפה הבאת אותו?
איזה DVD יש לך?
ב. לגבי הDVD - אתה בדקת שרואים יותר טוב בDVD אחר?
איזה סרט זה ? מאיפה הבאת אותו?
איזה DVD יש לך?
- Huber
- חבר במועדון HT

נכון. שניהם אותות דיגטליים טהורים, לא אמור להיות הבדל.Pavelz כתב:HDMI ו יציאה אופטית ישמעו טוב באותה מידה. הכל תלוי בפורמט הסיגנל. AC3, DTS או פורמטי HD החדשים...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה לא נכון. כבל אופטי לא תומך בפורמטים החדשים, מכיוון שהם מצריכים רוחב פס גדול יותר מזה שהוא מספק. אם יש רסיבר מספיק מתקדם, HDMI ינצל אותו היטב וכבל אופטי דווקא לא.
- Huber
- חבר במועדון HT

אם ככה למדתי משהו חדש. לא ידעתי שיציאה אופטית מוגבלת מבחינת הפורמטים החדשים.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא בהכרח, אם אתה מתכוון לרסיבר אז הוא מפעיל עיבוד על סיגנל,tomerm כתב:אז אם ככה אני מבין שאות של HDMI יעבור באותה איכות גם אם הוא עובר דרך מכשיר ביניים שמקשר?...
מתג HDMI לא אמור לעשות שום דבר
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תקנפג את הרסיבר שיעשה רק "passthrough" לסיגנל 1080p (הוידאו) של PS3, תוודא כי הטלויזיה מקונפגת על מצב מיפוי 1:1tomerm כתב:לא הבנתי.
מה זה מתג?
ברסיבר יש HDMI IN שאליו נכנס ה PS3
ו HDMI OUT שיוצא לטלויזיה.
כאילו ה HDMI של הרסיבר מחבר בין ה PS3 לטלויזיה והשאלה אם המעבר הזה לא מוריד מהאיכות....
עוד אופציה היא לחבר את ה-PS3 עם כבל HDMI ישירות למסך וכבל אופטי לרסיבר