תוכנת מגבר למחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
d_medic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כמו שכתבתי בהודעה קודמת יש לי ממיר HD שמתחבר ישירות למסך כך שאינני צריך כרטיס טלויזה לטובת חיבור זה.
אך מאחר ובמסך אין לי רמקולים אני צריך לחבר את הממיר למחשב מבחינת שמע.
יש לי כרטיס קול עם כניסה אופטית. עכשיו אני מחפש תוכנה שיודעת להשמיע את הLINE IN שזאת לא תוכנת הקלטה.

למעשה תוכנה שתהפוך את המחשב למעין מגבר.

תודה

דודי

טלוש
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1679
שם מלא: טלוש
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

מה שאתה צריך זה לא תוכנה כי אז אתה לא עובד עם הנתונים כמו שצריך אלא PASSTHOUGH ע"י דרייבר של הכרטיס קול.

קודם כל תראה איזה דרייברים מוצאים לך ע"י היצרן עצמו ולא ע"י הוינדווס. אחרי שהתקנת את הדרייבר המתאים פשוט תגדיר איזשהו סוג של PASSTHOUGH.

מצד שני אני לא מבין כל כך בשביל מה אתה מסתבך בשביל זה. יש לך במגבר שכנראה מתחבר למחשב כניסות אופטיות ותוכל לחבר אליו את הנתונים ולתת לו לעשות את הפיענוח. מה גם, תוכל לחבר כבל אנלוגי של סאונד מהממיר ישירות לרסיבר. גם ככה רוב התכנים לא 5.1.

d_medic פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

זהו שאין לי מגבר ליד המחשב....
המחשב אמור להיות המפענח של הסאונד ולשמש כמגבר.

טלוש
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1679
שם מלא: טלוש
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

זה בלתי אפשרי מכייוון שאין לו מגבר פנימי מספיק חזק על מנת להגביר רמקולים חיצוניים. הוא יכול לעשות הגברה של הסיגנל אבל זה יספיק מקסימום להגברה של אוזניות.

אם יש לך מערכת רמקולים 2.1 או 5.1 ליד המחשב אז פשוט תחבר אותם ליציאה האנלוגית או הדיגיטלית של הממיר אבל המחשב זה לא מגבר אלא PRE מגבר, כלומר, הוא עובד עם האות שנשלח ומעבד אותו, את ההגברה עושה המגבר בלבד שאותו ככל הנראה תצטרך לרכוש בנפרד.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”