עזרה בבחירת אוזניות איכותיות
שלום לכולכם, אני חדש בפורום וחייב לשבח אותו לטובה - אני בטוח שאוכל לקבל תשובה עניינית לשאלותי: אני מבקש את עזרתכם/המלצתכם בבחירת אוזניות איכותיות ומגבר מתאים. מזה כשבועיים אני נכנס לפורומים שונים ומתעניין בחנויות מקוונות שונות - ככל שאני מברר ביותר מקומות כך גם גדל הבלבול.
ישנה חברה שעניינה אותי במיוחד - Grado; הבעייה היא שישנם 3 דגמים ברמה הגבוהה (RS1, RS2, GS1000) והפרשי המחירים בינהם משמעותיים - האם ההפרשים במחירים מוצדקים (מחיר דגם אחד גבוה פי 2 מהשני) ומהי האוזניה המומלצת, לדעתכם.
האם קיימות אוזניות (אפשרי גם של חברה אחרת) - בטווח המחירים הזה - שעולות באיכותן על האוזניות האלה?
כמו כן, אני צריך המלצה למגבר אוזניות מתאים; האם מגברי מנורות מוצלחים יותר - כפי שנרמז לי?
את הרכישה אני מתכוון לעשות בארה"ב בעוד כשבועיים, כך שאשמח לקבל מידע גם על דגמים שאינם זמינים בארץ. טווח המחירים לאוזניות - עד $700, למגבר - עד $500.
המון תודה לעונים,
יוסי.
ישנה חברה שעניינה אותי במיוחד - Grado; הבעייה היא שישנם 3 דגמים ברמה הגבוהה (RS1, RS2, GS1000) והפרשי המחירים בינהם משמעותיים - האם ההפרשים במחירים מוצדקים (מחיר דגם אחד גבוה פי 2 מהשני) ומהי האוזניה המומלצת, לדעתכם.
האם קיימות אוזניות (אפשרי גם של חברה אחרת) - בטווח המחירים הזה - שעולות באיכותן על האוזניות האלה?
כמו כן, אני צריך המלצה למגבר אוזניות מתאים; האם מגברי מנורות מוצלחים יותר - כפי שנרמז לי?
את הרכישה אני מתכוון לעשות בארה"ב בעוד כשבועיים, כך שאשמח לקבל מידע גם על דגמים שאינם זמינים בארץ. טווח המחירים לאוזניות - עד $700, למגבר - עד $500.
המון תודה לעונים,
יוסי.
שכחת לציין פרט חשוב, איזו מוזיקה את שומע, ואיזה סוג של סאונד אתה אוהב.
אני לא חובב גראדו, אבל כן אשמח להמליץ על דברים אחרים שאני חושב שיתאימו והם יותר לטעמי.
אני לא חובב גראדו, אבל כן אשמח להמליץ על דברים אחרים שאני חושב שיתאימו והם יותר לטעמי.
anatoli15 כתב:שכחת לציין פרט חשוב, איזו מוזיקה את שומע, ואיזה סוג של סאונד אתה אוהב.
אני לא חובב גראדו, אבל כן אשמח להמליץ על דברים אחרים שאני חושב שיתאימו והם יותר לטעמי....
אני מאוד מגוון במוסיקה, לכן חשוב לי שהאוזניות יהיו "רבגוניות" עד כמה שניתן...
אבל אם אני חייב כיוון מסויים אז חשוב לי שפינק פליוד ישמעו טוב באוזניות... אני חושב שזו הדרך הכי טובה להאזין להם.
יש העדפות כלשהן לסאונד? באס חזק? טרבל מודגש? במה רחבה? לכל חברה יש את הגוון שלה, צריך להבין שזה שוק מצומצם הרבה יותר משוק הרמקולים לדוגמא. מי שרוצה סאונד Laid-Back לוקח סנהייזר 580/600/650, מי שאוהב את הסגנון אבל רוצה משהו קליל וניטרלי יותר הולך על ה-595. מי שרוצה במה רחבה וסאונד שיתאים בעיקר למוזיקה "טיבעית" ופחות למוזיקה אלקטרונית הולך על AKG. מי שאוהב סאונד מאוד חד ועם הגשה של in-your-face הולך על גראדו, וכו'.