שלום
התחדשתי בDVD DIVX חדש מבית Pioneer דגם DV-310-S
שמעתי גם הרבה על הדגם DV-410, יש באמת הבדל גדול בינהם? (כי אני יכול להחליף, אבל הוא עולה פי 2 יותר יקר)
שמעתי על הקטע של PB, זה ההבדל היחיד בינהם? (או גם המעבד שונה או משהו?)
כבר סרט אחד שניסיתי ב310 לא רץ הכי חלק.
וגם סרט H264 בכלל לא נתמך בDVD הזה, ה-410 תומך בהם?
תודה
שאלה בקשר לשני דגמים DVD Pioneer
-
danieldavid10
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ב- 410 יש יציאת HDMI שאני מניח שבדגם שלך אין. יציאה כזו עשויה, אך לא בהכרח תרגיש בכך, לשפר את איכות התמונה (Upscaling). אין זה אומר בכלל שאתה תראה באיכות HD. ההבדל עדיין יהיה משמעותי בין ה- Upscale ל- HD אמיתי. ה- Upscale שיבוצע הוא עד 1080p. היתרון ב- HDMI הוא שהוא מעביר אות דיגיטלי בלתי-דחוס וכן מעביר תמונה וקול על-גבי כבל אחד בלבד.
שום DVD לא יכול לנגן קבצי H.264. התקן מאגד בתוכו פורמט MPEG-4 שאינו נתמך ע"י DVD. ה- DVD תומך רק ב- MPEG-2 וב- DivX. כמו-כן, הרזולוציה המקסימלית ש- DVD יכול להציג היא PAL 576i (או 720x576). קבצי H.264 הם בדר"כ קבצים ברזולוציה גבוהה של 720p או 1080p ששום DVD לא יכול לקרוא.
שום DVD לא יכול לנגן קבצי H.264. התקן מאגד בתוכו פורמט MPEG-4 שאינו נתמך ע"י DVD. ה- DVD תומך רק ב- MPEG-2 וב- DivX. כמו-כן, הרזולוציה המקסימלית ש- DVD יכול להציג היא PAL 576i (או 720x576). קבצי H.264 הם בדר"כ קבצים ברזולוציה גבוהה של 720p או 1080p ששום DVD לא יכול לקרוא.
-
danieldavid10
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הטלווזיה שלי היא בעלת מקרן אחורי שתומכת בHD ready
אני יוכל להציג בה סרטים ע"י ביצוע upscale או זה יכול לפגוע בטלווזיה?
ובקשר לPB, האם הPB יריץ את סרטי הDivx חלק יותר או שזה לא קשור להצגת הסרט אלא למשהו אחר?
תודה
אני יוכל להציג בה סרטים ע"י ביצוע upscale או זה יכול לפגוע בטלווזיה?
ובקשר לPB, האם הPB יריץ את סרטי הDivx חלק יותר או שזה לא קשור להצגת הסרט אלא למשהו אחר?
תודה
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
upscale אינו פוגע במכשיר.
כבלים רגילים כמו composite או s-video מסוגלים להוציא רזולוציה מקסימלית של 576i שהיא נמוכה מ- HD-Ready. כבל HDMI (וגם קומפוננט) מסוגלים להוציא רזולוציה גם של 1080p ואז הם מבצעים upscale לרזולוציה הטבעית של המכשיר שבו אתה צופה.
כלומר, במקרה שלך יבוצע upscale לרזולוציה הטבעית של המקרן שלך שהוא HD-Ready (720 או 768 שורות בדר"כ).
אם הכבל לא מבצע את ה- upscale, אז המקרן יבצע את ה- upscale אוטומטית. השאלה היא מי מהשניים מבצע Upscale טוב יותר - המקרן או ה- DVD. לרוב, לא תחוש בהבדל משמעותי. רק מעבדי וידאו מקצועיים (ויקרים מאוד) יבצעו upscale איכותי כך שתחוש בשיפור משמעותי, ושוב, זה לא יהיה ברמת HD.
לגבי PB, מה זה ? אם תסביר לי אולי אני אדע לענות על שאלתך השניה.
כבלים רגילים כמו composite או s-video מסוגלים להוציא רזולוציה מקסימלית של 576i שהיא נמוכה מ- HD-Ready. כבל HDMI (וגם קומפוננט) מסוגלים להוציא רזולוציה גם של 1080p ואז הם מבצעים upscale לרזולוציה הטבעית של המכשיר שבו אתה צופה.
כלומר, במקרה שלך יבוצע upscale לרזולוציה הטבעית של המקרן שלך שהוא HD-Ready (720 או 768 שורות בדר"כ).
אם הכבל לא מבצע את ה- upscale, אז המקרן יבצע את ה- upscale אוטומטית. השאלה היא מי מהשניים מבצע Upscale טוב יותר - המקרן או ה- DVD. לרוב, לא תחוש בהבדל משמעותי. רק מעבדי וידאו מקצועיים (ויקרים מאוד) יבצעו upscale איכותי כך שתחוש בשיפור משמעותי, ושוב, זה לא יהיה ברמת HD.
לגבי PB, מה זה ? אם תסביר לי אולי אני אדע לענות על שאלתך השניה.