חיברתי את הטלויזיה באמצעות כבל DVI-HDMI, לא מצליח להגדיר.
אני בטוח שדנו בנושא הזה מספר פעמים ועשיתי אפילו חיפוש.
אני כבר משתגע, אני פשוט לא מצליח להגדיר את המסך שלי כמו שצריך בהגדרות כרטיס המסך, ניסיתי כבר הכל.
המסך הוא 42C3000PG של טושיבה. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9550.
הכבל הוא כאמור DVI-HDMI.
בביוס ובהתחלה כשאני מעלה את חלונות לפני שהמערכת הפעלה ממש מתחילה (כשרואים את סימן ההתקדמות של ההפעלה) אני רואה דווקא במצב תקין.
התוצאה הכי טובה בחלונות שאני מצליח לקבל (שלא מרצדת בטירוף) היא כמו התמונה המצורפת.
אנא עזרו לי.
אני כבר משתגע, אני פשוט לא מצליח להגדיר את המסך שלי כמו שצריך בהגדרות כרטיס המסך, ניסיתי כבר הכל.
המסך הוא 42C3000PG של טושיבה. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9550.
הכבל הוא כאמור DVI-HDMI.
בביוס ובהתחלה כשאני מעלה את חלונות לפני שהמערכת הפעלה ממש מתחילה (כשרואים את סימן ההתקדמות של ההפעלה) אני רואה דווקא במצב תקין.
התוצאה הכי טובה בחלונות שאני מצליח לקבל (שלא מרצדת בטירוף) היא כמו התמונה המצורפת.
אנא עזרו לי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עד כמה שידוע לי דווח כבר כמה פעמים על בעיות תאימות ב HDMI בין כרטיסי מסך של ATI לבין מסכי Toshiba. אולי למישהו כאן יש יותר פרטים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ואין שום דרך להתמודד עם זה?
הרי זה בטוח קטע של תוכנה, אחרת איך זה שעד הקטע שחלונות עולה, אני רואה במצב טוב יחסית ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תבצע חיפוש בגוגל לפי מילות מפתח ATI HDMI TOSHIBA ותעבור על הקישורים. לי נראה שאתה לא היחיד ושהבעיה לא ממש פתירה. אני מקווה עבורך שאני טועה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אתה יכול להסביר מה הכוונה "מתאם" ?
הרי אני מחבר כבל אחד שמתחבר מצד אחד ל-HDMI של הטלוויזיה ומצד שני לכרטיס מסך....האם חסר לי מתאם ?
בהתחלה ניסיתי את כל הרזולוציות וכל הקצבי רענון, אחרי זה כשעברתי לכרטיס מסך של NVIDIA לא התעסקתי בזה יותר מידי.
יש המלצה לקצב רענון ורזולוציה רצויה ?
הרי אני מחבר כבל אחד שמתחבר מצד אחד ל-HDMI של הטלוויזיה ומצד שני לכרטיס מסך....האם חסר לי מתאם ?
בהתחלה ניסיתי את כל הרזולוציות וכל הקצבי רענון, אחרי זה כשעברתי לכרטיס מסך של NVIDIA לא התעסקתי בזה יותר מידי.
יש המלצה לקצב רענון ורזולוציה רצויה ?
לא יכול להיות שהכבל לא תקין כי כשאני מפעיל את המחשב בהתחלה אני רואה את זה:
http://www.microsoft.com/library/media/ ... oading.gif
בצורה תקינה..
רק אחרי שזה מסתיים והחלונות ממש עולה אני מקבל בלאגן על המסך.
עוד מישהוא יכול אולי לעזור לי ?
http://www.microsoft.com/library/media/ ... oading.gif
בצורה תקינה..
רק אחרי שזה מסתיים והחלונות ממש עולה אני מקבל בלאגן על המסך.
עוד מישהוא יכול אולי לעזור לי ?