הי
יש לי מסך פלזמה היטאצי מדגם 380 ללא SCART .
האם כדאי לחבר הממיר למסך באמצעות כבל S.VIDEO ל S.VIDEO או כבל SCART ל S.VIDEO ?
למסך יש גם כניסת קומפוננט-האם עדיף אותו על ה S.VIDEO בחיבור ליס מקס ובאיזה אופן?
תודה
חיבור יס מקס לפלאזמה היטאצי ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
הפיתרון הכי איכותי במקרה שלך (כלומר, כזה שההשקעה בו לא תהיה מטורפת) הוא דרך TRANSCODER שימיר את ה-SCART ל-קומפוננט.
במידה ואין לך כח/תקציב להשקיע בכך, הפיתרון השני באיכותו הוא SVIDEO.
במידה ואין לך כח/תקציב להשקיע בכך, הפיתרון השני באיכותו הוא SVIDEO.
תודה .oferlaor כתב:הפיתרון הכי איכותי במקרה שלך (כלומר, כזה שההשקעה בו לא תהיה מטורפת) הוא דרך TRANSCODER שימיר את ה-SCART ל-קומפוננט.
במידה ואין לך כח/תקציב להשקיע בכך, הפיתרון השני באיכותו הוא SVIDEO....
לגבי ה SVIDEO - האם משנה האיכות אם להשתמש בכבל SVIDEO ל SVIDEO או בכבל SCART ל SVIDEO .
לגבי TRANSCODER - האם יש לך המלצה לדגם מסויים והאם הוא מסופק עם כבלים מתאימים.(יש לך הערכה לעלות כזו?)
תודה רבה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ה s-video יוצא בדיוק אותו הדבר כך שזה לא חשוב אם אתה מתחבר דרך יציאת ה SCART או לא. תשתמש במה שנוח לך.
לגבי Transcoder, הדגם הנפוץ והזול ביותר הוא ה CSY-2100 שעולה חדש בסביבות ה 400 שקלים. הוא מסופק עם ספק מתח חיצוני וסט כבלי component פשוטים אבל שעושים את העבודה כמו שצריך. אתה יכול לראות תמונות + מפרט כאן: http://www.converters.tv/products/rgb_to_pal/46.html
בזמנו הוא נמכר דרך חנות העולם הדיגיטלי ברמה"ש, יכול להיות ששווה לך להרים אליהם טלפון.
לגבי Transcoder, הדגם הנפוץ והזול ביותר הוא ה CSY-2100 שעולה חדש בסביבות ה 400 שקלים. הוא מסופק עם ספק מתח חיצוני וסט כבלי component פשוטים אבל שעושים את העבודה כמו שצריך. אתה יכול לראות תמונות + מפרט כאן: http://www.converters.tv/products/rgb_to_pal/46.html
בזמנו הוא נמכר דרך חנות העולם הדיגיטלי ברמה"ש, יכול להיות ששווה לך להרים אליהם טלפון.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.