שאלה בנוגע לאיכות כבלים?
אני רוכש את הטרנסקודר, אבל אמרו לי שאני צריך עוד שני כבלים אחד של סקרט מלא? והשני של קומפוננט.
יש ברשותי כבלים סקרט שקיבלתי מיס הכבלים עבים ונראים איכותיים, ובחבילה של הטרנסקודר מגיע כבל קומפוננט דק.
המוכר טוען שכדאי להשקיע בכבלים איכותיים ובכך להבטיח שאקבל את האות האופטימלי לפלזמה שלי טושיבה 42WP56 אבל מחיר הכבלים הוא כ400 ש"ח, האם כדאי להשקיע?
יש ברשותי כבלים סקרט שקיבלתי מיס הכבלים עבים ונראים איכותיים, ובחבילה של הטרנסקודר מגיע כבל קומפוננט דק.
המוכר טוען שכדאי להשקיע בכבלים איכותיים ובכך להבטיח שאקבל את האות האופטימלי לפלזמה שלי טושיבה 42WP56 אבל מחיר הכבלים הוא כ400 ש"ח, האם כדאי להשקיע?
שתי כבלים.
המחיר הוא עבור שתי כבלים, האחד סקרט מלא (שאני לא מבין מה זה) והשני קומפוננט.
עזרה בבקשה ממנהלי האתר!!!!!!!!!!!!!!!!
עזרה בבקשה ממנהלי האתר!!!!!!!!!!!!!!!!
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
Re: שתי כבלים.
אני לא ממש יודע מה זה סקארט מלא, למרות שלדעתי הכוונה פה היא כנראה לכבל סאקרט עם 21 פינים ולא כבל סאקרט עם פחות (מה שאני לא יודע ממש אם קיים, אבל בכבלי DVI זה אכן קיים).moshebo כתב:המחיר הוא עבור שתי כבלים, האחד סקרט מלא (שאני לא מבין מה זה) והשני קומפוננט.
עזרה בבקשה ממנהלי האתר!!!!!!!!!!!!!!!!...
ואני אישית דווקא חושב שכבלי ה-SCART ש-YES מספקים הם דיי טובים.
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
בשום פנים ואופן לא ! יקר מדי !
שני הכבלים לא אמורים לעלות יותר מ 100-120 ש"ח .
כל עוד לא מדובר על כבלים יותר ארוכים מ 3 מטר.
הכבלים סקארט של יס מספיק טובים.
שני הכבלים לא אמורים לעלות יותר מ 100-120 ש"ח .
כל עוד לא מדובר על כבלים יותר ארוכים מ 3 מטר.
הכבלים סקארט של יס מספיק טובים.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
ולגבי הקומפוננט !
מכשיר הטרנסקודר מגיע עם כבל קומפוננט האם ניתן לדעתכם להשתמש בו או כדאי להשקיע 150 ש"ח באחד איכותי יותר.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
Re: ולגבי הקומפוננט !
מממ מכוון שאנחנו לא יודעים באיזה כבל מדובר אי אפשר לתת תשובה חד משמעיתmoshebo כתב:מכשיר הטרנסקודר מגיע עם כבל קומפוננט האם ניתן לדעתכם להשתמש בו או כדאי להשקיע 150 ש"ח באחד איכותי יותר....
אבל מה שאני מציע זה שפשוט תנסה אותו, אם אתה רואה שהוא מעביר רעשים ועושה כל מיני בעיות אחרות תחליף, אם לא אז תישאר.
הכבל שמגיע עם הTRANSCODER
עושה את העבודה בצורה טובה ולגבי הSCART של יס אני לא יודע מה הם נותנים היום אבל בעבר זה לא היה FULL SCART והיה צורך ברכישת כבל אחר שבו כל הפינים מחוברים
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: