חנויות תקליטים באטלנטה
שלום,
אני צריך המלצה לחנויות תקליטים באטלנטה. רצוי מאוד שלחנות יהיה אתר שאוכל להתרשם מהמבחר, או לפחות לדעת איזה סוג תקליטים מוכרים בחנות (סגנונות ספציפיים וכו').
הכוונה לחנויות שמוכרות תקליטים חדשים ולא יד שניה.
תודה רבה !
אני צריך המלצה לחנויות תקליטים באטלנטה. רצוי מאוד שלחנות יהיה אתר שאוכל להתרשם מהמבחר, או לפחות לדעת איזה סוג תקליטים מוכרים בחנות (סגנונות ספציפיים וכו').
הכוונה לחנויות שמוכרות תקליטים חדשים ולא יד שניה.
תודה רבה !
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
חנויות של תקליטים חדשים אני חושב שלא תמצא לא באטלנטה ולא בשום מקום בעולם, לכל היותר תמצא חנויות דיסקים / מולטימדיה שאולי מוכרות מספר קטן למדי של תקליטים חדשים שיצאו לאחרונה, במהדורה מצומצמת וכמוצר שולי. לא מדפיסים היום תקליטים באופן המוני, ובטח שלא מספיק כדי שחנות תוכל להתקיים רק עליהם.
http://www.recordjunkie.com/stores/view/300
תיכנס לכתובת זו ותמצא את מה שאתה מבקש.ויש בטח עוד.
בהצלחה
תיכנס לכתובת זו ותמצא את מה שאתה מבקש.ויש בטח עוד.
בהצלחה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה טועה ומטעה.dragon כתב:חנויות של תקליטים חדשים אני חושב שלא תמצא לא באטלנטה ולא בשום מקום בעולם, לכל היותר תמצא חנויות דיסקים / מולטימדיה שאולי מוכרות מספר קטן למדי של תקליטים חדשים שיצאו לאחרונה, במהדורה מצומצמת וכמוצר שולי. לא מדפיסים היום תקליטים באופן המוני, ובטח שלא מספיק כדי שחנות תוכל להתקיים רק עליהם....
יש לייבלים שלמים שמוציאים תקליטים חדשים ויש חנויות שאולי לא מחזיקות תקליטים , כמדיה בלעדית, אבל לבטח כמסה נכבדת.
למשל VIVANTE מ-UK.