קליטת שידורי HD בטלויזיה 60HZ
הבאתי מארה"ב Samsung LN52a650A1R, בחיבור לנגן Blue ray רואים כצפוי , מדהים.
ניסיתי להתחבר לשידורי HD של HOT, עד כה ביקרו אצלי שני טכנאים ושני טכנאים בכירים, הם ניסו לחבר את ה Thomson DCI7210' , הממיר הרגיל שהם מציעים לHD, אך זה לא עוזר אין תמונה ואין קול.
מנהל האזור אמור להגיע בעצמו עוד יומיים אך נראה לי שזה לא ממש יעזור.
הטלוויזיה כמובן עובדת ב 60HZ, באם יתברר שזו אכן הבעיה האולטימטיבית, יש למישהו אולי רעיון מה ניתן לעשות כדי לקלוט שידורי HD עם הטלוויזיה בארץ??
חיבור ל yes, ללוין פרטי? משהו?
תודה
ניסיתי להתחבר לשידורי HD של HOT, עד כה ביקרו אצלי שני טכנאים ושני טכנאים בכירים, הם ניסו לחבר את ה Thomson DCI7210' , הממיר הרגיל שהם מציעים לHD, אך זה לא עוזר אין תמונה ואין קול.
הטלוויזיה כמובן עובדת ב 60HZ, באם יתברר שזו אכן הבעיה האולטימטיבית, יש למישהו אולי רעיון מה ניתן לעשות כדי לקלוט שידורי HD עם הטלוויזיה בארץ??
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לקנות טלוויזיה אחרת או לקנות מעבד ווידאו חיצוני שמסוגל לבצע את ההמרה הנחוצה. שתי האופציות לא ממש זולות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה
לא בא בחשבון לוותר על הטלויזיה, ניתן לראות כאן למה...:
http://reviews.cnet.com/best-flat-panel-lcd-hdtvs/
איזה מעבד ווידאו מומלץ?
לא בא בחשבון לוותר על הטלויזיה, ניתן לראות כאן למה...:
http://reviews.cnet.com/best-flat-panel-lcd-hdtvs/
איזה מעבד ווידאו מומלץ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא מוכרים הרבה סוגים של מעבדי ווידאו בארץ והם לא זולים. יש את ה VP30, VP50, VP50Pro של ABT שיעלו לך מעל ל 10 אלפי שקלים. זה עדיין אלטרנטיבה בשבילך בסכומים האלו?
אז אין באמת אפשרות להציג שידורים של יס או הוט על הטלויזיה שלך. יכול להיות שיש אפשרות לחבר צלחת לווין עם ממיר לוויני שמשדר ב-60HZ, אבל אני לא יודע אם יש כאלה בארץ או אם השידורים של הלווינים הללו ישודרו כראוי. כדאי לבדוק אולי מול אחת החברות שעוסקת בהתקנת צלחות לווין.new2008 כתב:לא ממש......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה רואה בשחור לבן כי שיטת קידוד הצבע של NTSC שונה מזו של PAL.
new2008 כתב:הבאתי מארה"ב Samsung LN52a650A1R, בחיבור לנגן Blue ray רואים כצפוי , מדהים.
תודה...
Jimmy,
I had baught a US made Sony. Brought it from the US and KRAMER in Jerusalem for 3K NIS does a super job.
Call Kramer Jerusalem.
HDMI to HDMI 50 Hz to 60 Hz conversion and upsampling also.
--regards,
Rafy Diaz
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין סיבה שממיר יפתור בעיה שאינה קיימת ושלשמה הוא לא תוכנן. זה לא מצב שבו יס או הוט משדרים NTSC והממיר הופך את השידור ל PAL. מה שמשודר בארץ ומתקבל דרך הממירים זה 576i PAL לשידורי ה SD ו 1080i/50Hz לשידורי ה HD.
ראיתי פשוט את הדיון הזה בפורום אחר.
מנהל הפורום מסביר כאן שאין השפעה בין PAL ל NTSC ב HD .
ראיתי את זה כבר בכמה מקומות
http://www.dtown.co.il/forum/showthread.php?t=912
מנהל הפורום מסביר כאן שאין השפעה בין PAL ל NTSC ב HD .
ראיתי את זה כבר בכמה מקומות
http://www.dtown.co.il/forum/showthread.php?t=912
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
new2008,
לא הבנתי - אם ענו לך ופתרו לך את הבעיה במקום אחר, אז יופי...
לשאלתך. אם המסך שלך לא תומך ב-50HZ ב-SD, אז אפשר להסתפק בממיר יחסית פשוט של PAL-NTSC. כמובן שזה לא הכי מומלץ כי אתה מאבד את כל היתרונות של שתי השיטות, אך לפחות תראה תמונה...
אם אתה גם רוצה לשלב HD בעניין, אז אתה חייב מעבד תמונה שיודע להמיר קצבי FRAMERATE. מעבד כזה יגרום לך ל-JUDDER, אך עם עיבוד סביר אפשר להגיע לתוצאות סבירות בתחום הזה.
הכי זול בתחום הזה הוא ה-DVDO EDGE החדש שיודע להמיר הכל ל-1080p60. הוא עדיין לא יצא רשמית, אך הוא אמור להיות זול מפתרונות עיבוד אחרים.
לא הבנתי - אם ענו לך ופתרו לך את הבעיה במקום אחר, אז יופי...
לשאלתך. אם המסך שלך לא תומך ב-50HZ ב-SD, אז אפשר להסתפק בממיר יחסית פשוט של PAL-NTSC. כמובן שזה לא הכי מומלץ כי אתה מאבד את כל היתרונות של שתי השיטות, אך לפחות תראה תמונה...
אם אתה גם רוצה לשלב HD בעניין, אז אתה חייב מעבד תמונה שיודע להמיר קצבי FRAMERATE. מעבד כזה יגרום לך ל-JUDDER, אך עם עיבוד סביר אפשר להגיע לתוצאות סבירות בתחום הזה.
הכי זול בתחום הזה הוא ה-DVDO EDGE החדש שיודע להמיר הכל ל-1080p60. הוא עדיין לא יצא רשמית, אך הוא אמור להיות זול מפתרונות עיבוד אחרים.
oferlaor
ראשית ,תודה על התשובה.
הבנת מצויין, אני לא הסברתי טוב.
קראתי בפורום שם לא שאלתי שום דבר.
כרגע ניסיתי להתחבר ליס, הממיר HD שלהם לא מצליח ליצור תמונה בטלויזיה, כאשר אני מחבר ממיר רגיל גם כן אין תמונה .
אם אני מחבר את הממיר הרגיל שלהם לטלויזיה אחרת שהבאתי מארה"ב גם היא 1080P אך קצת יותר ישנה:
( של HP ) http://h71036.www7.hp.com/hho/cache/366 ... 5-121.html
אני מצליח לקבל תמונה באיכות ירודה.
מה יכולה להיות הסיבה שבHP רואים וב Samsung לא?
שתיהן NTSC' שתיהן 1080p60
ראשית ,תודה על התשובה.
הבנת מצויין, אני לא הסברתי טוב.
קראתי בפורום שם לא שאלתי שום דבר.
כרגע ניסיתי להתחבר ליס, הממיר HD שלהם לא מצליח ליצור תמונה בטלויזיה, כאשר אני מחבר ממיר רגיל גם כן אין תמונה .
אם אני מחבר את הממיר הרגיל שלהם לטלויזיה אחרת שהבאתי מארה"ב גם היא 1080P אך קצת יותר ישנה:
( של HP ) http://h71036.www7.hp.com/hho/cache/366 ... 5-121.html
אני מצליח לקבל תמונה באיכות ירודה.
מה יכולה להיות הסיבה שבHP רואים וב Samsung לא?
שתיהן NTSC' שתיהן 1080p60
CMD HD-X5 HDX5 Pal NTSC video converter
האם CMD HD-X5 HDX5 Pal NTSC video converter עושה את אותה העבודה? האם יוכל להעביר את הסיגנל של YES או HOT מ 50 ל 60 ומ PAL ל NTSC?oferlaor כתב:new2008,
שאלתך. אם המסך שלך לא תומך ב-50HZ ב-SD, אז אפשר להסתפק בממיר יחסית פשוט של PAL-NTSC. כמובן שזה לא הכי מומלץ כי אתה מאבד את כל היתרונות של שתי השיטות, אך לפחות תראה תמונה...
הכי זול בתחום הזה הוא ה-DVDO EDGE החדש שיודע להמיר הכל ל-1080p60. הוא עדיין לא יצא רשמית, אך הוא אמור להיות זול מפתרונות עיבוד אחרים....
לפי מה שקראתי פה:
http://www.regioncodefreedvd.com/Pal_NT ... _HDX5.html
המכשיר אמור לעשות זאת . מה השוני בין מכשיר זה לבין ה DVDO EDGE?
האם כדאי לי בכל מקרה לחכות ל DVDO EDGE או שניתן גם לעבוד עם המכשיר הזה ולקבל תוצאות דומות?
תודה מראש
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ההבדל המרכזי בין הממיר שהבאת בקישור (שדרך אגב יפתור לך את הבעיה רק אם אתה מתחבר אליו ב HDMI) היא שה EDGE הוא לא רק ממיר בין פורמטי שידור אלא גם רכזת ווידאו ומעבד ווידאו.
הממיר מסוגל לטפל רק בכניסה אחת. ה EDGE מסוגל לטפל בכמה ולמתג ביניהם
הממיר מסוגל לטפל רק בכניסה אחת. ה EDGE מסוגל לטפל בכמה ולמתג ביניהם