רעיון לייעול
קודם כל אני רוצה להגיד שכל מאמר נכתב פה בצורה מקצועית וזה פשוט תענוג לקרוא פה כל מאמר ומאמר.
יש לי רעיון קטנטן לייעול, ואם זה לא ניתן לביצוע אני יבין.
למה שכותבים ביקורת למוצר חדש, פלזמה, LCD, מזרימדיה וכו' לא עושים גם השוואה בינו לבין מוצר מקביל שנמצא פחות או יותר באותה קטגוריה של מחיר וביצועים.
למשל לאחרונה נכתבה ביקורת על הנגן iRiver Spinn , היה נחמד לדעת איך הוא בהשוואה לנגן אחר, נניח A3.
יש לי רעיון קטנטן לייעול, ואם זה לא ניתן לביצוע אני יבין.
למה שכותבים ביקורת למוצר חדש, פלזמה, LCD, מזרימדיה וכו' לא עושים גם השוואה בינו לבין מוצר מקביל שנמצא פחות או יותר באותה קטגוריה של מחיר וביצועים.
למשל לאחרונה נכתבה ביקורת על הנגן iRiver Spinn , היה נחמד לדעת איך הוא בהשוואה לנגן אחר, נניח A3.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מעולם לא בדקנו את ה-A3, כך שהשוואה בינם אינה רלוונטית.
בעיני, השוואות חשובות בעיקר כשעושים סקר מסודר (כמו מבחן הרסיברים, או הרמקולים שעשינו בעבר). כלומר, בחירת מכשירים דומים בטווח המחירים או היעוד שלהם ואז השוואתם וכתיבת סדרת מאמרים מסודרת שמסוכמת במאמר משווה אחד גדול.
במקרה שאנחנו סוקרים מכשיר ספציפי, נקודת ה-REFERENCE שלך צריכה להיות הציונים שלו (במידה וסופקו כאלה).
במקרה הנוכחי, לא חשבתי שמכשיר מסוג זה ממש מתאים לו ציונים כי אין בכלל POINT OF REFERENCE לציונים כאלה.
בעיני, השוואות חשובות בעיקר כשעושים סקר מסודר (כמו מבחן הרסיברים, או הרמקולים שעשינו בעבר). כלומר, בחירת מכשירים דומים בטווח המחירים או היעוד שלהם ואז השוואתם וכתיבת סדרת מאמרים מסודרת שמסוכמת במאמר משווה אחד גדול.
במקרה שאנחנו סוקרים מכשיר ספציפי, נקודת ה-REFERENCE שלך צריכה להיות הציונים שלו (במידה וסופקו כאלה).
במקרה הנוכחי, לא חשבתי שמכשיר מסוג זה ממש מתאים לו ציונים כי אין בכלל POINT OF REFERENCE לציונים כאלה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא ממש רלוונטי כי לא כל המכשירים נבדקו באותה מסגרת זמן, כך שהתפיסה של הסוקר (במידה וזה באמת אותו סוקר) שונה לאורך זמן. הציפיות שלי היום ממכשיר כלשהו גבוהות ממה שהן היו לפני כמה חודשים, למשל...