זהו, הודיעו לי שהמסך עולה על המטוס מחר בבוקר.
מדובר על מסך ההקרנה האגדי עם gain 6 שלמיטב ידיעתי אני הראשון (או בין היחידים) בארץ שהזמינו...
אז או ששיחקתי אותה בענק או שאכלתי אותה (רמז - זה לא מסך זול)
כמו תמיד אני נשכב על הגדר למען חברי הפורום
דיווחים בהמשך
law,
מדובר במסך קבוע. הבנתי שזה ממש כמו תמונה גדולה, או לוח קיר (כל אחד יבחר את האסוסיאציה החביבה עליו)
בכל מקרה, מבלי לחפש את השרשור על הCARADA, אני יודע שהוא שילם 15.5% (מעמ בלבד)
העניין הוא, שאני לא יודע מה יהיה מצב הרוח / הIQ של הפקיד באותו יום, הוא עלול להתבלבל ולחשוב שזה פלזמה ויש לחייב במכס של פלזמה
לכן אני מחפש הוכחה.
niron כתב:law,
מדובר במסך קבוע. הבנתי שזה ממש כמו תמונה גדולה, או לוח קיר (כל אחד יבחר את האסוסיאציה החביבה עליו)
בכל מקרה, מבלי לחפש את השרשור על הCARADA, אני יודע שהוא שילם 15.5% (מעמ בלבד)
העניין הוא, שאני לא יודע מה יהיה מצב הרוח / הIQ של הפקיד באותו יום, הוא עלול להתבלבל ולחשוב שזה פלזמה ויש לחייב במכס של פלזמה
לכן אני מחפש הוכחה.
יונתן -
תודה, קודם נראה שיגיע והכל בסדר... נראה לי אומרים תתחדש כשזה מותקן לא?
בכל מקרה - אתה הזמנת מסך נגלל ולכן אין פה בכלל מקום לטעות. אצלי כנראה יטעו כי מדובר באנשי מכס, הם לא בדיוק מבינים גדולים.
LAW - אני התלבטתי בזה בהתחלה. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שGAIN גבוה זה תמיד טוב מהטעמים הבאים:
1. עם הזמן ממילא הנורה הולכת ודועכת. כמעט ברוב המצבים הבעיה היא תמונה חשוכה ולא תמונה בהירה.
2. למקרן יש מצב של ניגודיות גבוהה, שבא על חשבון הלומנס. כיום אני עובד עם מקסימום לומנס ומינימום ניגודיות. ברור שעדיף לי להעלות את הניגודיות, לא?
3. צמצום זוית הראיה - ככל שיש יותר GAIN כך ההקרנה היא יותר ישר ופחות לצדדים, מה שאומר פחות אור לקיר ופחות החזרי אור.
4. מכל מאות הפוסטים שקראתי על המסך, אף לא אחד התלונן על בעיה של עודף לומנס...
יונתן - הכל יכול להיות, אבל מסך קבוע אינו מעורר אסוסיאציות של משטח הקרנה ותמיד אני מעדיף שתהיה לי הוכחה.
niron
כל הכבוד לך, אתה פשוט תותח. אני מת להזמין מסך בד קבוע 100אינץ מCARADA, אבל אני מפחד.
אני פשוט לא סמוך על כל החכמים שעובדים במכס עם המסך, מפחד שישרטו או יקרעו אותו.
כשהמסך שלך יגיע, חוץ מתמונות כמובן, ספר גם קצת איך זה הגיע ארוז.
ronen61 כתב:niron
כל הכבוד לך, אתה פשוט תותח. אני מת להזמין מסך בד קבוע 100אינץ מCARADA, אבל אני מפחד.
אני פשוט לא סמוך על כל החכמים שעובדים במכס עם המסך, מפחד שישרטו או יקרעו אותו.
כשהמסך שלך יגיע, חוץ מתמונות כמובן, ספר גם קצת איך זה הגיע ארוז.
...
אתה צוחק נכון?
המסך מגיע סגור הרמטי.
המשלוח הוא עם FEDEX הווה אומר שהוא לא נפתח במכס . אתה משלם מיסים (מע"מ בלבד) על מחיר המוצר + הובלה ובנוסף עלות של חברת השילוח.
קפוץ למים הם ממש לא קרים . התוצאה הסופית שווה את "המאמץ"
באמת שאין לי כוונה להשבית שמחות . אבל נראה לי שטעית בגדול . 6 גיין זה ההרבה הרבה יותר מידי. זה בהחלט יכול לעוות לך את התמונה . עד כדי כך שהייתי ממליץ לך לשלם דמי משלוח עוד פעם .ולהחזיר את המסך ליצרן . ובמקום להזמין את המסך עם הגיין המתאים לך
אזרה כתב:תבדוק אם אתה יכול להחזיר אותו!!
באמת שאין לי כוונה להשבית שמחות . אבל נראה לי שטעית בגדול . 6 גיין זה ההרבה הרבה יותר מידי. זה בהחלט יכול לעוות לך את התמונה . עד כדי כך שהייתי ממליץ לך לשלם דמי משלוח עוד פעם .ולהחזיר את המסך ליצרן . ובמקום להזמין את המסך עם הגיין המתאים לך
בהצלחה.
...
על סמך מה אתה קובע את זה? יש בAVSFORUM הרבה מאוד חוות דעת של אנשים עם מקרנים דומים לשלי, או בהירים משלי, והם מאוד מרוצים מהתמונה.
מה גם שאין בעיה מיוחדת להוריד brightness אם רוצים...