עזרה/ התייעצות בקניית סטרימר
שלום!,
אני עומד לקנות סטרימר עוד מעט והצרכים שלי הם:
- תמיכה בקבצי MKV
- כניסת HDMI
- תמיכה בכתוביות בעברית וכמובן באנגלית, ואני לא מתכוון לתרגום מובנה כי זה חלק מהתמונה כמובן.. אני מתכוון שיש לי קוב של סרט ועוד קובץ עם אותו שם שמסתיים בsrt
- כניסת כבל רשת
- עדיפות לשלט אלחוטי
-תמיכה ב5.1 ו7.1 ובכל הפורמטים העתידיים והקיימים של hd
- וממש חשוב שיהיה תמיכה לmac כי אני משתמש במק ואם לא תהיה תמיכה אז כל העניין הוא חסר טעם
- ותגידו לי עם זה אפשרי, יש לי בבית מרתף עם מקרן HD עם פלזמה יחסית ישנה שהיא תומכת בHD אבל אין לה HDMI, וגם יש לי פלזמה חדשה בסלון עם HDMI והייתי רוצה לשים את הסטרימר עצמו במרתף ואז שאני אוכל לראות גם בסלון וגם במרתף את הקבצים.. אולי קוראים לזה דקט כמו שיש בטלפונים החדשים..
ועוד שאלה, אני טס לאמריקה עוד חודש ואני חושב לקנות שמה כי המחירים יותר זולים.. אבל קניה בארה"ב אומרת שלא תהיה לי תמיכה לכתוביות בעברית?
טוב נראה לי שזה מסכם את הדרישות שלי ואני מקווה שתענו לי מהר ותמליצו לי על סטרימרים וגם על חברות כי אני לא ממש מתמצא בנושא הזה..
אני עומד לקנות סטרימר עוד מעט והצרכים שלי הם:
- תמיכה בקבצי MKV
- כניסת HDMI
- תמיכה בכתוביות בעברית וכמובן באנגלית, ואני לא מתכוון לתרגום מובנה כי זה חלק מהתמונה כמובן.. אני מתכוון שיש לי קוב של סרט ועוד קובץ עם אותו שם שמסתיים בsrt
- כניסת כבל רשת
- עדיפות לשלט אלחוטי
-תמיכה ב5.1 ו7.1 ובכל הפורמטים העתידיים והקיימים של hd
- וממש חשוב שיהיה תמיכה לmac כי אני משתמש במק ואם לא תהיה תמיכה אז כל העניין הוא חסר טעם
- ותגידו לי עם זה אפשרי, יש לי בבית מרתף עם מקרן HD עם פלזמה יחסית ישנה שהיא תומכת בHD אבל אין לה HDMI, וגם יש לי פלזמה חדשה בסלון עם HDMI והייתי רוצה לשים את הסטרימר עצמו במרתף ואז שאני אוכל לראות גם בסלון וגם במרתף את הקבצים.. אולי קוראים לזה דקט כמו שיש בטלפונים החדשים..
ועוד שאלה, אני טס לאמריקה עוד חודש ואני חושב לקנות שמה כי המחירים יותר זולים.. אבל קניה בארה"ב אומרת שלא תהיה לי תמיכה לכתוביות בעברית?
טוב נראה לי שזה מסכם את הדרישות שלי ואני מקווה שתענו לי מהר ותמליצו לי על סטרימרים וגם על חברות כי אני לא ממש מתמצא בנושא הזה..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46382
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
LeorD, רצוי שתנהג כפי ש guyezra המליץ לך, רק בדרך זו תוכל לקרוא טרם הרכישה כי המכשיר מתאים לצרכיך.
כל השאלות שלך נענו בביקורות ששנכתבו על המוצרים.
כל השאלות שלך נענו בביקורות ששנכתבו על המוצרים.
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אה אז למה לא אמרת...LeorD כתב:אבל בדביק יש הרבה מאוד סטרימרים ואני לא רוצה להסתכל על כולם ולחפש, בגלל זה פתחתי נושא.. אני מבקש המלצה מכם על סטרימרים שעונים לדרישות שלי.....
אני ממליץ לך על הסטרימרים שרשומים בדביק...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תמיכה בהצגת כתוביות SRT בעברית תהיה למכשירי ה NMT ללא תלות בגיאוגרפית הרכישה.
שלח אימייל ל: [email protected]
ושאל אותם אם hdx1000 בעל תמיכה במק.
כל שאר הדברים עד כמה שאני יודע יש לסטרימר.
פלוס זה גם דגם מאוד חדש שרק עכשיו יוצא למכירה, וע"פ התמונות שיש לו הוא פשוט יפהפה.
ושאל אותם אם hdx1000 בעל תמיכה במק.
כל שאר הדברים עד כמה שאני יודע יש לסטרימר.
פלוס זה גם דגם מאוד חדש שרק עכשיו יוצא למכירה, וע"פ התמונות שיש לו הוא פשוט יפהפה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שלטים אלחוטיים לסטרימרים יתווספו רק בתחילת שנת 2009,LeorD כתב: - עדיפות לשלט אלחוטי
- ותגידו לי עם זה אפשרי, יש לי בבית מרתף עם מקרן HD עם פלזמה יחסית ישנה שהיא תומכת בHD אבל אין לה HDMI, וגם יש לי פלזמה חדשה בסלון עם HDMI והייתי רוצה לשים את הסטרימר עצמו במרתף ואז שאני אוכל לראות גם בסלון וגם במרתף את הקבצים.. אולי קוראים לזה דקט כמו שיש בטלפונים החדשים.....
ואם הבנתי מה אתה רוצה בסוגייה השנייה - אתה רוצה שהסטרימר ישב נגיד במרתף, ואתה תראה בסלון?
למיטב ידיעתי אין דבר כזה...
זה למעשה מטרת הסטרימר - שמים את כל החומר במקום אחד - ובסטרימר עצמו אין כלום - אלא הוא מנגן דרך הרשת
אז יש כמה אופציות...
א. קונים שני סטרימרים.
ב. משתמשים באחד ומעבירים אותו מפה לשם - אולי תקנה שנאי נוסף - ואז פשוט תעביר את הסטרימר עצמו ממקום למקום - הוא דיי קל - ובאופן יחסי לשני הפתרונות האחרים - זה הכי קל וזול...
ג. זו האופציה המשוגעת - אם המרתף והסלון קרובים - תעביר חוט HDMI בין החדרים, וכמו כן אתה צריך איזה IR EXTENDER (אם אני לא טועה בשם) ... - בשביל לשלוט בסטרימר מהסלון.
לדעתי - עדיף לך אופציה א. אלא אם אתה בטוח שלא תרצו לראות באותו הזמן בשני המקומות.
אם הגעת עד לכאן ואתה עוד מאמין למה שאמרתי בהתחלה - אז מן הסתם - אין סטרימר בלי שלט רחוק...
זה בערך כמו להגיד שאתה רוצה ABS במכונית.
אתה יודע אם לhdx 1000 יש אחריות בארץ אם אני קונה מארה"ב?lawpower כתב:שלטים אלחוטיים לסטרימרים יתווספו רק בתחילת שנת 2009,LeorD כתב: - עדיפות לשלט אלחוטי
- ותגידו לי עם זה אפשרי, יש לי בבית מרתף עם מקרן HD עם פלזמה יחסית ישנה שהיא תומכת בHD אבל אין לה HDMI, וגם יש לי פלזמה חדשה בסלון עם HDMI והייתי רוצה לשים את הסטרימר עצמו במרתף ואז שאני אוכל לראות גם בסלון וגם במרתף את הקבצים.. אולי קוראים לזה דקט כמו שיש בטלפונים החדשים.....
ואם הבנתי מה אתה רוצה בסוגייה השנייה - אתה רוצה שהסטרימר ישב נגיד במרתף, ואתה תראה בסלון?
למיטב ידיעתי אין דבר כזה...
זה למעשה מטרת הסטרימר - שמים את כל החומר במקום אחד - ובסטרימר עצמו אין כלום - אלא הוא מנגן דרך הרשת
אז יש כמה אופציות...
א. קונים שני סטרימרים.
ב. משתמשים באחד ומעבירים אותו מפה לשם - אולי תקנה שנאי נוסף - ואז פשוט תעביר את הסטרימר עצמו ממקום למקום - הוא דיי קל - ובאופן יחסי לשני הפתרונות האחרים - זה הכי קל וזול...
ג. זו האופציה המשוגעת - אם המרתף והסלון קרובים - תעביר חוט HDMI בין החדרים, וכמו כן אתה צריך איזה IR EXTENDER (אם אני לא טועה בשם) ... - בשביל לשלוט בסטרימר מהסלון.
לדעתי - עדיף לך אופציה א. אלא אם אתה בטוח שלא תרצו לראות באותו הזמן בשני המקומות.
אם הגעת עד לכאן ואתה עוד מאמין למה שאמרתי בהתחלה - אז מן הסתם - אין סטרימר בלי שלט רחוק...
זה בערך כמו להגיד שאתה רוצה ABS במכונית....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם אין נציגות בארץ, אין מי שיתן שירות.
בכל אופן, במידה ויש צורך להפעיל אחריות - בחלק מהמקרים ישלח החלק התקין ארצה ובשאר המקרים יהיה צורך לשלוח את המכשיר ליצרן.
בכל אופן, במידה ויש צורך להפעיל אחריות - בחלק מהמקרים ישלח החלק התקין ארצה ובשאר המקרים יהיה צורך לשלוח את המכשיר ליצרן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
עבור אחריות בארץ אתה צריך לרכוש בארץ.
לגבי שלט בין חדרים, קח ir extender עם rf. וזה יעבור קירות וחדרים.
לגבי מאק, אתה צריך תוכנת שרת up&p או nfs בהתאם לסוג הסטרימר שבחרת.
בשביל תמיכה בפורמטים האחרונים אתה צריך או tvix 6500 או HDX1000 או את הפופקורן החדש a110
(נערך, זה מה שקורה כשהאייפון מתקן לך שמות מודלים תוך כדי נסיעת אופניים משפחתית...)
לגבי שלט בין חדרים, קח ir extender עם rf. וזה יעבור קירות וחדרים.
לגבי מאק, אתה צריך תוכנת שרת up&p או nfs בהתאם לסוג הסטרימר שבחרת.
בשביל תמיכה בפורמטים האחרונים אתה צריך או tvix 6500 או HDX1000 או את הפופקורן החדש a110
(נערך, זה מה שקורה כשהאייפון מתקן לך שמות מודלים תוך כדי נסיעת אופניים משפחתית...)
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 13/09/2008 20:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
במקרה זה הייתי לוקח את עניין האחריות ברצינות רבה, לא מדובר במוצרים מתוצרת מרידיאן או B&O שמתקלקלים אחד למליון. בכל המקרים כאן מדובר במוצרים המיוצרים בסין עם הרבה תקלות (באופן יחסי).
העולם הדיגיטלי מיצג את DVICO בארץ והשירות שם מעולה.
העולם הדיגיטלי מיצג את DVICO בארץ והשירות שם מעולה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ronen61,
מכשירים כאלה לרוב לא צריכים תיקון אלא החלפה. פשוט כמעט אין מה שאפשר לתקן שם - זה בגדול PCB עם מספר מועט מאוד של צ'יפים. אם משהו מתקלקל לרוב מחליפים את כל המכשיר. זה נוגע לכמעט כל המכשירים מהסוג הזה.
בשביל אחריות בארץ צריך לרכוש מהיבואן. ל-DVICO ו-PH יש יבואנים מסודרים ואחריות רשמית.
מכשירים כאלה לרוב לא צריכים תיקון אלא החלפה. פשוט כמעט אין מה שאפשר לתקן שם - זה בגדול PCB עם מספר מועט מאוד של צ'יפים. אם משהו מתקלקל לרוב מחליפים את כל המכשיר. זה נוגע לכמעט כל המכשירים מהסוג הזה.
בשביל אחריות בארץ צריך לרכוש מהיבואן. ל-DVICO ו-PH יש יבואנים מסודרים ואחריות רשמית.
DIVCO אני מכיר.oferlaor כתב:ronen61,
בשביל אחריות בארץ צריך לרכוש מהיבואן. ל-DVICO ו-PH יש יבואנים מסודרים ואחריות רשמית....
איזה מזרימדיה יש לPH?