עזרה/ התייעצות בקניית סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
LeorD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום!,
אני עומד לקנות סטרימר עוד מעט והצרכים שלי הם:

- תמיכה בקבצי MKV
- כניסת HDMI
- תמיכה בכתוביות בעברית וכמובן באנגלית, ואני לא מתכוון לתרגום מובנה כי זה חלק מהתמונה כמובן.. אני מתכוון שיש לי קוב של סרט ועוד קובץ עם אותו שם שמסתיים בsrt
- כניסת כבל רשת
- עדיפות לשלט אלחוטי
-תמיכה ב5.1 ו7.1 ובכל הפורמטים העתידיים והקיימים של hd
- וממש חשוב שיהיה תמיכה לmac כי אני משתמש במק ואם לא תהיה תמיכה אז כל העניין הוא חסר טעם
- ותגידו לי עם זה אפשרי, יש לי בבית מרתף עם מקרן HD עם פלזמה יחסית ישנה שהיא תומכת בHD אבל אין לה HDMI, וגם יש לי פלזמה חדשה בסלון עם HDMI והייתי רוצה לשים את הסטרימר עצמו במרתף ואז שאני אוכל לראות גם בסלון וגם במרתף את הקבצים.. אולי קוראים לזה דקט כמו שיש בטלפונים החדשים..

ועוד שאלה, אני טס לאמריקה עוד חודש ואני חושב לקנות שמה כי המחירים יותר זולים.. אבל קניה בארה"ב אומרת שלא תהיה לי תמיכה לכתוביות בעברית?

טוב נראה לי שזה מסכם את הדרישות שלי ואני מקווה שתענו לי מהר ותמליצו לי על סטרימרים וגם על חברות כי אני לא ממש מתמצא בנושא הזה..

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

קודם כל תעבור על הדביק בפורום הזה, יש שםתשובות ל- 99% מהשאלות שלך...

LeorD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אוקיי עזוב את השאלות אבל יש לך דגם להמליץ לי?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46382
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #4 

LeorD, רצוי שתנהג כפי ש guyezra המליץ לך, רק בדרך זו תוכל לקרוא טרם הרכישה כי המכשיר מתאים לצרכיך.
כל השאלות שלך נענו בביקורות ששנכתבו על המוצרים.

LeorD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אבל בדביק יש הרבה מאוד סטרימרים ואני לא רוצה להסתכל על כולם ולחפש, בגלל זה פתחתי נושא.. אני מבקש המלצה מכם על סטרימרים שעונים לדרישות שלי..

whoisgod
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 828
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #6 

LeorD כתב:אבל בדביק יש הרבה מאוד סטרימרים ואני לא רוצה להסתכל על כולם ולחפש, בגלל זה פתחתי נושא.. אני מבקש המלצה מכם על סטרימרים שעונים לדרישות שלי..
...
אה אז למה לא אמרת...
אני ממליץ לך על הסטרימרים שרשומים בדביק... :D

LeorD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

הסתכלתי על הdvico ועל הistar ולא הצלחתי להבין עם יש להם תמיכה למק ועם אני קונה את המכשיר מארה"ב עדיין תהיה לי תמיכה בתרגום srt עברי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #8 

תמיכה בהצגת כתוביות SRT בעברית תהיה למכשירי ה NMT ללא תלות בגיאוגרפית הרכישה.

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #9 

שלח אימייל ל: [email protected]
ושאל אותם אם hdx1000 בעל תמיכה במק.
כל שאר הדברים עד כמה שאני יודע יש לסטרימר.
פלוס זה גם דגם מאוד חדש שרק עכשיו יוצא למכירה, וע"פ התמונות שיש לו הוא פשוט יפהפה.

LeorD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

בקשר לhdx 1000 יש לו אחריות בארץ? ואם ני קונה בארה"ב עדיין יש אחריות?ֿ
ולפי מה שהבנתי אין לו הארד דרייב פנימי נכון?
וראיתי בפירוט שלו שיש לו תמיכה בביטורנט.. מה זה אומר?שאני יכול להוריד סרטים דרך הסטרימר?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #11 

LeorD כתב: - עדיפות לשלט אלחוטי

- ותגידו לי עם זה אפשרי, יש לי בבית מרתף עם מקרן HD עם פלזמה יחסית ישנה שהיא תומכת בHD אבל אין לה HDMI, וגם יש לי פלזמה חדשה בסלון עם HDMI והייתי רוצה לשים את הסטרימר עצמו במרתף ואז שאני אוכל לראות גם בסלון וגם במרתף את הקבצים.. אולי קוראים לזה דקט כמו שיש בטלפונים החדשים..
...
שלטים אלחוטיים לסטרימרים יתווספו רק בתחילת שנת 2009,
ואם הבנתי מה אתה רוצה בסוגייה השנייה - אתה רוצה שהסטרימר ישב נגיד במרתף, ואתה תראה בסלון?

למיטב ידיעתי אין דבר כזה...
זה למעשה מטרת הסטרימר - שמים את כל החומר במקום אחד - ובסטרימר עצמו אין כלום - אלא הוא מנגן דרך הרשת
אז יש כמה אופציות...
א. קונים שני סטרימרים.
ב. משתמשים באחד ומעבירים אותו מפה לשם - אולי תקנה שנאי נוסף - ואז פשוט תעביר את הסטרימר עצמו ממקום למקום - הוא דיי קל - ובאופן יחסי לשני הפתרונות האחרים - זה הכי קל וזול...
ג. זו האופציה המשוגעת - אם המרתף והסלון קרובים - תעביר חוט HDMI בין החדרים, וכמו כן אתה צריך איזה IR EXTENDER (אם אני לא טועה בשם) ... - בשביל לשלוט בסטרימר מהסלון.

לדעתי - עדיף לך אופציה א. אלא אם אתה בטוח שלא תרצו לראות באותו הזמן בשני המקומות.

אם הגעת עד לכאן ואתה עוד מאמין למה שאמרתי בהתחלה - אז מן הסתם - אין סטרימר בלי שלט רחוק...

זה בערך כמו להגיד שאתה רוצה ABS במכונית.

LeorD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

lawpower כתב:
LeorD כתב: - עדיפות לשלט אלחוטי

...
שלטים אלחוטיים לסטרימרים יתווספו רק בתחילת שנת 2009,
ואם הבנתי מה אתה רוצה בסוגייה השנייה - אתה רוצה שהסטרימר ישב נגיד במרתף, ואתה תראה בסלון?

למיטב ידיעתי אין דבר כזה...
זה למעשה מטרת הסטרימר - שמים את כל החומר במקום אחד - ובסטרימר עצמו אין כלום - אלא הוא מנגן דרך הרשת
אז יש כמה אופציות...
א. קונים שני סטרימרים.
ב. משתמשים באחד ומעבירים אותו מפה לשם - אולי תקנה שנאי נוסף - ואז פשוט תעביר את הסטרימר עצמו ממקום למקום - הוא דיי קל - ובאופן יחסי לשני הפתרונות האחרים - זה הכי קל וזול...
ג. זו האופציה המשוגעת - אם המרתף והסלון קרובים - תעביר חוט HDMI בין החדרים, וכמו כן אתה צריך איזה IR EXTENDER (אם אני לא טועה בשם) ... - בשביל לשלוט בסטרימר מהסלון.

לדעתי - עדיף לך אופציה א. אלא אם אתה בטוח שלא תרצו לראות באותו הזמן בשני המקומות.

אם הגעת עד לכאן ואתה עוד מאמין למה שאמרתי בהתחלה - אז מן הסתם - אין סטרימר בלי שלט רחוק...

זה בערך כמו להגיד שאתה רוצה ABS במכונית.
...
אתה יודע אם לhdx 1000 יש אחריות בארץ אם אני קונה מארה"ב?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13 

אם אין נציגות בארץ, אין מי שיתן שירות.
בכל אופן, במידה ויש צורך להפעיל אחריות - בחלק מהמקרים ישלח החלק התקין ארצה ובשאר המקרים יהיה צורך לשלוח את המכשיר ליצרן.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78881
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #14 

עבור אחריות בארץ אתה צריך לרכוש בארץ.

לגבי שלט בין חדרים, קח ir extender עם rf. וזה יעבור קירות וחדרים.

לגבי מאק, אתה צריך תוכנת שרת up&p או nfs בהתאם לסוג הסטרימר שבחרת.

בשביל תמיכה בפורמטים האחרונים אתה צריך או tvix 6500 או HDX1000 או את הפופקורן החדש a110

(נערך, זה מה שקורה כשהאייפון מתקן לך שמות מודלים תוך כדי נסיעת אופניים משפחתית...)
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 13/09/2008 20:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #15 

במקרה זה הייתי לוקח את עניין האחריות ברצינות רבה, לא מדובר במוצרים מתוצרת מרידיאן או B&O שמתקלקלים אחד למליון. בכל המקרים כאן מדובר במוצרים המיוצרים בסין עם הרבה תקלות (באופן יחסי).

העולם הדיגיטלי מיצג את DVICO בארץ והשירות שם מעולה.

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

אתם רוצים להגיד לי שאין במדינה שלנו שום מעבדה שיודעת לתקן סטרימרים כמו: HDX1000?

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #17 

ronen61 כתב:אתם רוצים להגיד לי שאין במדינה שלנו שום מעבדה שיודעת לתקן סטרימרים כמו: HDX1000?
...
ברור שיש אך זהו לא תחליף לאחריות כמו שצריך. עניין של זמן, עלויות ולפעמים חלקי חילוף

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78881
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #18 

ronen61,

מכשירים כאלה לרוב לא צריכים תיקון אלא החלפה. פשוט כמעט אין מה שאפשר לתקן שם - זה בגדול PCB עם מספר מועט מאוד של צ'יפים. אם משהו מתקלקל לרוב מחליפים את כל המכשיר. זה נוגע לכמעט כל המכשירים מהסוג הזה.

בשביל אחריות בארץ צריך לרכוש מהיבואן. ל-DVICO ו-PH יש יבואנים מסודרים ואחריות רשמית.

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

oferlaor כתב:ronen61,

מכשירים כאלה לרוב לא צריכים תיקון אלא החלפה. פשוט כמעט אין מה שאפשר לתקן שם - זה בגדול PCB עם מספר מועט מאוד של צ'יפים. אם משהו מתקלקל לרוב מחליפים את כל המכשיר. זה נוגע לכמעט כל המכשירים מהסוג הזה.

בשביל אחריות בארץ צריך לרכוש מהיבואן. ל-DVICO ו-PH יש יבואנים מסודרים ואחריות רשמית.
...
DIVCO אני מכיר.
איזה מזרימדיה יש לPH?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #20 

PH זה קיצור של פופקורן...

שלח תגובה