האם אפשר לחבר ממיר מאזור תבל באיזור ערוצי זהב?
אז שתדע שדווקא באיזור באר שבע בגלל כמות הסטודנטים הרבה והגניבה הרבה של הכבלים שקיימת שם, יש צוותים מיוחדים שכל התפקיד שלהם זה לאתר חיבורים לא חוקיים. אף אחד כאן גם לא יכול לעזור לך. זה לא חוקי. העובדה שאתה משלם על הממיר בכתובת אחת לא מאפשרת לך להשתמש בו בכתובת אחרת.ido123 כתב:ברור שאני שואל פה כי אני לא יכול לפנות לשירות לקוחות ...
היה לך ספק?
אני סטודנט בב"ש שסה"כ מנסה להשתמש בבמיר מהבית
לא בהצלחה רבה אם לומר את האמת...
levikon כתב:אז שתדע שדווקא באיזור באר שבע בגלל כמות הסטודנטים הרבה והגניבה הרבה של הכבלים שקיימת שם, יש צוותים מיוחדים שכל התפקיד שלהם זה לאתר חיבורים לא חוקיים. אף אחד כאן גם לא יכול לעזור לך. זה לא חוקי. העובדה שאתה משלם על הממיר בכתובת אחת לא מאפשרת לך להשתמש בו בכתובת אחרת.ido123 כתב:ברור שאני שואל פה כי אני לא יכול לפנות לשירות לקוחות ...
היה לך ספק?
לא בהצלחה רבה אם לומר את האמת......
באסה, אני רציתי לכתוב את זה. שוב השגת אותי למטרה. Damn you...
באסה באסהעידו_F כתב:levikon כתב:אז שתדע שדווקא באיזור באר שבע בגלל כמות הסטודנטים הרבה והגניבה הרבה של הכבלים שקיימת שם, יש צוותים מיוחדים שכל התפקיד שלהם זה לאתר חיבורים לא חוקיים. אף אחד כאן גם לא יכול לעזור לך. זה לא חוקי. העובדה שאתה משלם על הממיר בכתובת אחת לא מאפשרת לך להשתמש בו בכתובת אחרת.ido123 כתב:ברור שאני שואל פה כי אני לא יכול לפנות לשירות לקוחות ...
היה לך ספק?
באסה, אני רציתי לכתוב את זה. שוב השגת אותי למטרה. Damn you......
תודה בכל מקרה
עידו_F כתב:levikon כתב:אז שתדע שדווקא באיזור באר שבע בגלל כמות הסטודנטים הרבה והגניבה הרבה של הכבלים שקיימת שם, יש צוותים מיוחדים שכל התפקיד שלהם זה לאתר חיבורים לא חוקיים. אף אחד כאן גם לא יכול לעזור לך. זה לא חוקי. העובדה שאתה משלם על הממיר בכתובת אחת לא מאפשרת לך להשתמש בו בכתובת אחרת.ido123 כתב:ברור שאני שואל פה כי אני לא יכול לפנות לשירות לקוחות ...
היה לך ספק?
באסה, אני רציתי לכתוב את זה. שוב השגת אותי למטרה. Damn you......
זה בסדר. זה שנכתוב את זה כאן, לא ימנע ממנו מלמצוא את המידע בדרך אחרת. בכבלים אני עוד מבין איך אפשר לגלות ממיר שמחובר במקום הלא נכון. יש כבלים ויש סיגנל חזור. איך אפשר לעשות את זה בלווין? את זה לא הבנתי אף פעם.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני מניח שמדובר רק במפגרים שהעבירו ממיר למקום אחר וחיברו את הממיר לקו טלפון.