כיול מסך לממיר
הי,
רציתי לדעת אם הכיול הוא רלוונטי לכניסה במסך או למקור הוידאו?.
השאלה היא כזאת: אני מתכוון לחבר את המסך לממיר דרך transcoder שממיר מ scart ל component.
אין לי דרך לכייל לפי הממיר ( הוט) חשבתי לכייל את הכניסה בעזרת דיסק כיול (ע"י dvd או streamer).
האם זה נכון או שברגע שאחבר את הממיר הכיול לא יהיה רלוונטי.
תודה.
רציתי לדעת אם הכיול הוא רלוונטי לכניסה במסך או למקור הוידאו?.
השאלה היא כזאת: אני מתכוון לחבר את המסך לממיר דרך transcoder שממיר מ scart ל component.
אין לי דרך לכייל לפי הממיר ( הוט) חשבתי לכייל את הכניסה בעזרת דיסק כיול (ע"י dvd או streamer).
האם זה נכון או שברגע שאחבר את הממיר הכיול לא יהיה רלוונטי.
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
עקרונית, כיול ראשוני צריך להיות על המסך עצמו, ואם המקור הוא אנלוגי (לעיתים גם רלוונטי במקורות דיגיטליים), צריך גם התאמה בין המקור למסך ולכן צריך כיול מעט שונה בין DVD וממיר (או אפילו שני DVD שונים) שמחוברים לאותו מסך.
לכן, תתחיל מכיול מול DVD, זה יותר טוב מכלום, ואז כשתחבר את הממיר תתחיל מזה ותכייל אם אתה יכול (אם יש לך יס, אפשר דרך YES IMPACT).
לכן, תתחיל מכיול מול DVD, זה יותר טוב מכלום, ואז כשתחבר את הממיר תתחיל מזה ותכייל אם אתה יכול (אם יש לך יס, אפשר דרך YES IMPACT).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ממליץ לקרוא את שרשור הכיול. אחרי שתבין את ההגיון שם, אז תוכל להבין גם את ההגיון ב-YES IMPACT.
בגדול, הכי חשוב זה CONTRAST / BRIGHTNESS - הרעיון הוא להגיע לCONTRAST מקסימלי ו-BRIGHTNESS מינימלי שבהם רואים עדיין את 4 העיגולים במרכז כל רבע מסך.
בגדול, הכי חשוב זה CONTRAST / BRIGHTNESS - הרעיון הוא להגיע לCONTRAST מקסימלי ו-BRIGHTNESS מינימלי שבהם רואים עדיין את 4 העיגולים במרכז כל רבע מסך.