בעיות עם EPG של HOT
בשבוע האחרון בקובץ EPG שאני מוריד באמצעות MEGAEPG מהאתר של HOT לפעמים חסר מידע עבור יממה או יותר בכל הערוצים שתכנתי, או עבור מספר ימים בכמה ערוצים בודדים. בנוסף לאתר של HOT, ב- MEGAEPG קיימים עוד שני מקורות – ynet ו- tv2day. בדקתי EPG של ynet – לכאורה הוא יותר מלא מזה של HOT (אם כי גם שם חסר מידע עבור ערוצים מסוימים).
השאלה היא האם מעדכנים את EPG של ynet או tv2day לפחות פעם ביום ואפשר לסמוך עליו? אולי קיים איזה גימיק שמאפשר לפתור את בעיית EPG - הרי בלוח השידורים באתר של HOT המידע ישנו?
השאלה היא האם מעדכנים את EPG של ynet או tv2day לפחות פעם ביום ואפשר לסמוך עליו? אולי קיים איזה גימיק שמאפשר לפתור את בעיית EPG - הרי בלוח השידורים באתר של HOT המידע ישנו?
ויטלי
tv2day לא קיימים יותר.
בשבוע האחרון היו בעיות עם האתר של HOT, אני חושב שהסתדר מאז.
מהנסיון שלי המצב הוא סביר (אפשר לחיות עם הEPG הקיים, עובדה שכולנו חיים
) אך אין לסמוך על על הEPG להקלטות חשובות. זה לא היה ולא יהיה 100% יציב ומדויק. EPG מDVB ישפר את האיכות, עדיין לא ל100%
בשבוע האחרון היו בעיות עם האתר של HOT, אני חושב שהסתדר מאז.
מהנסיון שלי המצב הוא סביר (אפשר לחיות עם הEPG הקיים, עובדה שכולנו חיים
לא הסתדר... היום בצהריים ה-EPG של HOT היה ריק עבור כל הערוצים המתוכנתים שלי (ב-ynet היה מידע חלקי).digest כתב:tv2day לא קיימים יותר.
בשבוע האחרון היו בעיות עם האתר של HOT, אני חושב שהסתדר מאז....
אני מבין שלא מדובר בעניין של חיים או מוות, אבל זו בעצם מטרת המערכת - להקליט את התוכניות הרצויות. ואם אמינות המערכת לא מתקרבת ל- 90-95% לפחות, היא לא מצדיקה לא את הטרחה בהקמתה ולא את הכסף שהושקע בהמהנסיון שלי המצב הוא סביר (אפשר לחיות עם הEPG הקיים, עובדה שכולנו חיים)
...
ויטלי
הרצון הוא ברור וכל אחד רוצה מערכת אמינה יותר. אבל HTPC לא מגיע לרמה הנדרשת של אמינות כלל ובחלק של הEPG בפרט. התרגלתי לזה, הציפיות שלי מתונות לאחרונה ואני תמיד ממליץ לא לצפות יותר מדי מHTPC. זה כן מצדיק את הכסף וזמן אם להבין היטב שHTPC זה לעולם לא היה "שגר ושכח" ולא יהיה עוד הרבה זמן... EPG כחלק מהעינין גם לא "שגר ושכח", הוא דורש תחזוקה ותשומת לב. אם היום אתה מקבל EPG טוב מאוד, מחר תקבל EPG ריק או שגוי, במיוחד בישראל.
האיכות של EPG היום פחות טובה (tv2day מת, בעיות לאתר של HOT, סירוב שיתוף הפעולה מYES/HOT) אבל העתיד נראה יותר אופטימיסטי (EPG מ-DVB, אתר חדש של YES, איכות משתפרת של EPG ממיקרוסופט).
האתר של HOT עדיף (כשהוא עובד
), אחרת תעבור זמנית ל ynet
האיכות של EPG היום פחות טובה (tv2day מת, בעיות לאתר של HOT, סירוב שיתוף הפעולה מYES/HOT) אבל העתיד נראה יותר אופטימיסטי (EPG מ-DVB, אתר חדש של YES, איכות משתפרת של EPG ממיקרוסופט).
האתר של HOT עדיף (כשהוא עובד
digest תודה רבה.
האמת שאני צריך את זה לא לעצמי אלא לפרויקט מסוים בו אני משתתף. בבית אני מקליט ב-DVR כבר 4 שנים , ובכול התקופה הזו היו לי לא יותר מ- 5 פאשלות (ממיר התקלקל והפסיק להעביר ערוצים). זו אמינות ששואפת ל-100% - מי צריך HTPC בכלל? שלא לדבר על איכות ההקלטה של DVR טוב (ושלי הוא כזה) אליה שום HTPC עם כרטיסים כמו Hauppage לא מתקרב אפילו. ופשטות וזריזות העריכה ושמירת ההקלטה במדיה ב-DVR...
HTPC ממוצע שלא מצויד בכרטיסי וידיאו/אודיו/ TV מקצועיים הוא סתם צעצוע שאינו נותן מענה ברמת HiFi לא בוידיאו ולא באודיו – והצעצוע הזה עולה כמו DVR טוב (כמו Pioneer או Panasonic ) שנותן תמורה הרבה יותר גבוהה בכל התחומים. OK, ב-DVR תיכנות הקלטות לוקח יותר זמן – אבל זה מחיר סביר בהחלט עבור האיכות שמקבלים.
האמת שאני צריך את זה לא לעצמי אלא לפרויקט מסוים בו אני משתתף. בבית אני מקליט ב-DVR כבר 4 שנים , ובכול התקופה הזו היו לי לא יותר מ- 5 פאשלות (ממיר התקלקל והפסיק להעביר ערוצים). זו אמינות ששואפת ל-100% - מי צריך HTPC בכלל? שלא לדבר על איכות ההקלטה של DVR טוב (ושלי הוא כזה) אליה שום HTPC עם כרטיסים כמו Hauppage לא מתקרב אפילו. ופשטות וזריזות העריכה ושמירת ההקלטה במדיה ב-DVR...
HTPC ממוצע שלא מצויד בכרטיסי וידיאו/אודיו/ TV מקצועיים הוא סתם צעצוע שאינו נותן מענה ברמת HiFi לא בוידיאו ולא באודיו – והצעצוע הזה עולה כמו DVR טוב (כמו Pioneer או Panasonic ) שנותן תמורה הרבה יותר גבוהה בכל התחומים. OK, ב-DVR תיכנות הקלטות לוקח יותר זמן – אבל זה מחיר סביר בהחלט עבור האיכות שמקבלים.
ויטלי