שירות לקוחות ישפאר
מה יהיה עם השירות של ישפאר?
בדקתי כמה יעלה לתקן שלט של ה PS3 .
ביקשו 250 שקל רק לבדיקה
ועוד 250 שקל לתיקון
ממש חוצפה. במיוחד ששלט חדש עולה 300שקל .
המחירים בארץ לא דומים לכלום וממש לא מובן למה לקנות פה.
השירות גרוע.
למי הפתרונים
ביקשו 250 שקל רק לבדיקה
ועוד 250 שקל לתיקון
השירות גרוע.
למי הפתרונים
www.ebay.com
www.ebay.co.uk
www.play-asia.com
www.yad2.co.il
לגבי תיקונים, תבדוק מול חלק מהחנויות הנוספות שמייבאות. חלקן מציעות תיקונים במחירים פחות מרשימים.
www.ebay.co.uk
www.play-asia.com
www.yad2.co.il
לגבי תיקונים, תבדוק מול חלק מהחנויות הנוספות שמייבאות. חלקן מציעות תיקונים במחירים פחות מרשימים.
לקנות בחול יודע זו לא הבעיה
ברור לי שלא אקנה בארץ.
אבל למה אצלנו זה הכל כפול .
למה אין שירות טוב מיבואן רישמי.
שלא נדבר על זה שאף אחד לא מבין שם כלום.
ושאין psn store עבור הישראלים בעברית
ושאין psn store עבור הישראלים בעברית
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
rami691 כתב:מה יהיה עם השירות של ישפאר?
ביקשו 250 שקל רק לבדיקה
ועוד 250 שקל לתיקון
השירות גרוע.
למי הפתרונים...
זו פשוט בדיחה גרועה אבל עדיין זה מצחיק.
בסכום הנ"ל (500 ש"ח) אתה יכול לקנות כשלושה שלטים בחו"ל או דרך Play-Asia - זו כנראה השיטה של לוני הרציקוביץ להתעשר.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
Re: לקנות בחול יודע זו לא הבעיה
אני בספק אם ומתי יהיה PSN בעברית.rami691 כתב:ברור לי שלא אקנה בארץ.
ושאין psn store עבור הישראלים בעברית...
קודם כל שירשו למשתמשים שמצהירים בכתובתם ISRAEL להכנס ל-PSN,
אחר כך שיתקנו את הבעיה ההזויה הזאת עם הכרטיסים הישראלים
ורק אז שיעברתו את המערכת.
פאבל אני לא מסכים איתך. אני מתעב את הארץ בכל מה שקשור לנושאים האלו ואת הנוכחות המינורית שלנו על המפה של המון מהחברות האלו אבל אני חושב שזה לא מוחלט.
בדיקה קצרה לדוגמא מראה שקנון כן מיוצגת רשמית בישראל. יש הפנייה מהאתר שלהם, ישראל מופיעה ברשימת בהמדינות שלהם והאתר www.canon.co.il מגיע לעמוד רלוונטי ומניסיון אישי אני יכול להוסיף שקנון ישראל מכבדים ועוקבים אחרי מה שקנון העולמית עושה.
עכשיו הלכתי קצת לבדוק יותר לעומק - בכל מה שקשור לסוני (לא ה- PS3. סוני. נקודה.) הם לא ממש שמעו על ישראל.
באתר אחד (http://www.sony.net/) ישראל כן מופיעה - כחלק מאסיה.
לחיצה על מדינת ישראל באתר הזה מובילה לאתר סוני אירופה (http://www.sony-europe.com) אבל אז באתר של סוני אירופה ישראל לא מופיעה ברשימה. יש את ארמניה משום מה אבל ישראל - נייט.
חיפשתי באתר סוני המזרח התיכון (http://www.sony-europe.com) - יש ירדן, יש סוריה גם. ישראל אין.
בקיצור, rami691:
סוני לא ממש מכירה במדינה היהודית, ישפאר זה לא יבואן רשמי ולא בטיח. הם יבואן כמו כל השאר שמביאים לפה ומוכרים לך סוני ההבדל היחיד כנראה הוא שהם יותר אוהבים כסף.
לפיכך - תשכח לעת עתה מ- PSN עברי, שירות טוב זה יותר שאלה של מזל ודווקא פה החנויות הקטנות יכולות לעזור כי אתה יותר חשוב להם.
בדיקה קצרה לדוגמא מראה שקנון כן מיוצגת רשמית בישראל. יש הפנייה מהאתר שלהם, ישראל מופיעה ברשימת בהמדינות שלהם והאתר www.canon.co.il מגיע לעמוד רלוונטי ומניסיון אישי אני יכול להוסיף שקנון ישראל מכבדים ועוקבים אחרי מה שקנון העולמית עושה.
עכשיו הלכתי קצת לבדוק יותר לעומק - בכל מה שקשור לסוני (לא ה- PS3. סוני. נקודה.) הם לא ממש שמעו על ישראל.
באתר אחד (http://www.sony.net/) ישראל כן מופיעה - כחלק מאסיה.
לחיצה על מדינת ישראל באתר הזה מובילה לאתר סוני אירופה (http://www.sony-europe.com) אבל אז באתר של סוני אירופה ישראל לא מופיעה ברשימה. יש את ארמניה משום מה אבל ישראל - נייט.
חיפשתי באתר סוני המזרח התיכון (http://www.sony-europe.com) - יש ירדן, יש סוריה גם. ישראל אין.
בקיצור, rami691:
סוני לא ממש מכירה במדינה היהודית, ישפאר זה לא יבואן רשמי ולא בטיח. הם יבואן כמו כל השאר שמביאים לפה ומוכרים לך סוני ההבדל היחיד כנראה הוא שהם יותר אוהבים כסף.
לפיכך - תשכח לעת עתה מ- PSN עברי, שירות טוב זה יותר שאלה של מזל ודווקא פה החנויות הקטנות יכולות לעזור כי אתה יותר חשוב להם.
אולי צריך לעשות משהו בנידון
זה שסוני העולמית לא מכירה בנו מחשש לחרם הערבי כמובן מהווה בעיה לא קטנה.
אולי צריך להתחיל להרים קול צעקה ולעורר אותם
.
אולי אתר מחאה .
אני יודע את כל הדרגים והמחירים ואיך קונים זו לא הבעיה.
הבעיה היא אצל אילו שלא יודעים ולא מבינים ומן הסתם גם לא נכנסים לאתרים כאלה של חברה שמבינים משהו בנושא.
צריך להביא למודעות את העניין .
לשנות.
אולי צריך להתחיל להרים קול צעקה ולעורר אותם
.
אולי אתר מחאה .
אני יודע את כל הדרגים והמחירים ואיך קונים זו לא הבעיה.
הבעיה היא אצל אילו שלא יודעים ולא מבינים ומן הסתם גם לא נכנסים לאתרים כאלה של חברה שמבינים משהו בנושא.
צריך להביא למודעות את העניין .
לשנות.
לא יודע אם זה החרם או סתם שאנחנו שוק קיקיוני מבחינתם.
שמע. מרגיז אותי שאנשים קונים דרך ישפאר ומשלמים הרבה יותר בגלל שהם מאמינים שהאחריות של ישפאר עדיפה על אחריות של חנויות קטנות יותר - אולי לישפאר יש עדיפות כי אפשר להניח שהם לא יעלמו פתאום וחנות קטנה עלולה להסגר בלי הודעה מוקדמת אבל האם זה שווה את הפער? לעניות דעתי לא.
מרגיז אותי שישפאר ממצבת את עצמה בתור "סוני ישראל" כשהם כל כך לא אבל מצד שני זה עסק והם צריכים לפתות אותך לקנות אצלהם.
מרגיז אותי שהשירות תיקונים של ישפאר הוא בסך הכל לשלוח את המכונה שלך לסוני בחו"ל כי הם לא מתעסקים עם זה בארץ ואתה משלם על זה אבל שוב - זה עסק.
מרגיז אותי שישפאר גובים מחיר יקר בהרבה כי הרווח הקימעונאי שלהם מאוד גבוה - אבל עוד פעם, זו זכותם המלאה ואם זה עובד להם אז סבבה להם.
הנה עוד שאלה בנושא - האם ישפאר החלו למכור את גרסת ה- 80GB? אני לא חושב.
האם ייתכן שהם רוצים להיפטר מהסטוק של ה- 40GB במחיר המופקע לפני שהם יתחילו למכור את ה- 80? מאוד ייתכן.
האם זה חוקי? כן. האם זה מעצבן? גם כן.
מה שאני יכול לעשות זה לא לעבוד מולם אבל מפה ועד לקריאה להניף דגלים, חרם צרכנים, אתר מחאה וכו' הדרך ארוכה ולמען האמת לאור דוגמאות אחרות בארץ שמשפיעות על הרבה יותר לקוחות (מחירי דלק, עמלות בנקים, חברות סלולר) אני לא מאמין שייתגייסו מספיק אנשים בשביל להזיז משהו.
שמע. מרגיז אותי שאנשים קונים דרך ישפאר ומשלמים הרבה יותר בגלל שהם מאמינים שהאחריות של ישפאר עדיפה על אחריות של חנויות קטנות יותר - אולי לישפאר יש עדיפות כי אפשר להניח שהם לא יעלמו פתאום וחנות קטנה עלולה להסגר בלי הודעה מוקדמת אבל האם זה שווה את הפער? לעניות דעתי לא.
מרגיז אותי שישפאר ממצבת את עצמה בתור "סוני ישראל" כשהם כל כך לא אבל מצד שני זה עסק והם צריכים לפתות אותך לקנות אצלהם.
מרגיז אותי שהשירות תיקונים של ישפאר הוא בסך הכל לשלוח את המכונה שלך לסוני בחו"ל כי הם לא מתעסקים עם זה בארץ ואתה משלם על זה אבל שוב - זה עסק.
מרגיז אותי שישפאר גובים מחיר יקר בהרבה כי הרווח הקימעונאי שלהם מאוד גבוה - אבל עוד פעם, זו זכותם המלאה ואם זה עובד להם אז סבבה להם.
הנה עוד שאלה בנושא - האם ישפאר החלו למכור את גרסת ה- 80GB? אני לא חושב.
האם ייתכן שהם רוצים להיפטר מהסטוק של ה- 40GB במחיר המופקע לפני שהם יתחילו למכור את ה- 80? מאוד ייתכן.
האם זה חוקי? כן. האם זה מעצבן? גם כן.
מה שאני יכול לעשות זה לא לעבוד מולם אבל מפה ועד לקריאה להניף דגלים, חרם צרכנים, אתר מחאה וכו' הדרך ארוכה ולמען האמת לאור דוגמאות אחרות בארץ שמשפיעות על הרבה יותר לקוחות (מחירי דלק, עמלות בנקים, חברות סלולר) אני לא מאמין שייתגייסו מספיק אנשים בשביל להזיז משהו.
הבעיה היא לא רק עם הPS3
כל הגישה של סוני וישפאר בעייתית בארץ
מוזר לראות איך חברות פחות חזקות מסוני רצות בארץ מעולה.
סאמסונג,LG,HAIR,טושיבה.
אנחנו הבעיה
אני לא יודע מי אשם פה
ישפאר או סוני או שניהם.
מוזר לראות איך חברות פחות חזקות מסוני רצות בארץ מעולה.
סאמסונג,LG,HAIR,טושיבה.
אנחנו הבעיה
אני לא יודע מי אשם פה
ישפאר או סוני או שניהם.