שאלות למומחי MythTV, בקיצור Shed

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
kalinium פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1315
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

יש לי הרהורי כפירה קשים במדיהפורטל, קצת נמאס לי מחוסר היציבות הזה.

1. האם Myth ניתנת להגדרה בקלות בכל מה שקשור לבלאסטרים/usb-uirt?
2. האם יש סקינים/themes עם אנימציות, תנועה וכו'. זה די חשוב לי, אני לא אוהב מסך סטטי... :)

תודה.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #2 

אם בארזים נפלה שלהבת... אם אתה תזנח את מדיה פורטל מי יענה כאן על שאלות בפורום?

לשאלותיך:
1. כן, יש בפורום איזה שרשור או שניים, עם הגדרות. בקרוב יעלה עוד מיני מדריך שיסביר איך מגדירים שלט + בלאסטר. כאן המקום לציין שיש יכולת לשלוט על כמה ממירים מרסיבר אחד, וכן להכניס קוד בקרת הורים אוטומטי עבור ערוצים מסויימים בשעות מסויימות.

2. יש מגוון רחב של סקינים, אבל נושא האנימציה ב-themes לוקה בחסר בהשוואה ל-xbmc או מדיה פורטל. הדבר הזה אמור להשתפר בגרסאות הבאות, אבל נכון להיום, המעבר הוא בעיקר ב-fade in/out וכו'.
כמובן שיש ויזואליזציה של אפקטים בזמן השמעת מוזיקה וכדומה, אבל דפדוף בין תפריטים/ video titles וכו' אינו דינאמי כמו במדיה פורטל.
You are never fully dressed without a smile

kalinium פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

קשה לי נפשית עם הנטישה של מדיהפורטל, אבל אני רוצה מערכת שלא תעייף אותי, ובעיקר שאשתי תוכל להפעיל מחדש כשהיא מתרסקת :)
מקסימום אפשר להתקין XBMC עם גישה ל-TV Server al Myth, לא?
זה מסורבל? עובד תקין?

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #4 

מאז ש-MythTV הוסיפו תמיכה ב-UPNP יותר קל לממשק אל הסרבר של Myth התקנים אחרים (יש כאלה שאפילו חיבור סטרימרים לעסק הזה) ו-xbmc גם בעסק.
אבל (וזה אבל גדול):
1. העסק לא פשוט ולא עובד "נקי".
2. אי אפשר לתזמן הקלטות או לשלוט בהן. אפשר לראות הקלטות קיימות ו-live tv (עם מגבלות שליטה כאלה ואחרות).

שורה תחתונה - עד כמה ש-xbmc סקסית ויפה אני לא הכנסתי אותה לסלון בתור קליינט ראשי, זה עדיין לא שם. מכיוון שאצלי כל הטלוויזיה עוברת דרך המחשב (קרי, אין שום ממיר שמחובר ישירות למסך טלוויזיה) אין סלחנות לגבי downtime... ולכן יציבות ופונקציונאליות חשובים לי יותר מאשר מראה.
אני חייב לציין, שלמרות של-MythTV אין עדיין תמיכה בדינאמיות ואנימציה כמו xbmc או מדיה פורטל (שהיא מרשימה בהחלט בתחום הזה) ה-Theme שאני עובד איתו לא רע בכלל, ונותן תחושה חלקה ונעימה לעין, כפי שאפשר לראות בכמה צילומי מסך שהעליתי בסקירה.

kalinium פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

נראה לי ששבת תוקדש לנושא :)

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #6 

תעשה לעצמך טובה, תוריד את mythbuntu, תתקין אותה, תקבל מערכת עובדת ואז תגדיר עם myth-control-center שאתה רוצה להיות גם backend, קודקים וכו'.
שים לב, הגדרות השלט (בלינוקס זה נקרא lirc) האוטומטיות של mythbuntu לא עבדו אצלי (מאז שבדקתי יצאה עוד גרסא שלהם). בכל מקרה, יש כאן הוראות איך להגדיר את lirc, וגם את קבצי הקונפיגורציה שלי.

ekrako76
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 169
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

השבת, גם אני אנסה לסדר את זה.
כולל אינטגרציה עם XBMC על XBOX.
הורדתי וצרבתי Mythubntu.
נקווה שיילך חלק
Good software guys are like Prime numbers at first glance they look very rare, but in deep look you'll find a lot of them,

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #8 

אני יוצא לחופש החל ממחר, כך שלא אהיה זמין לענות על שאלות.

בכל מקרה - בהצלחה :)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”