צריך עזרה בקניית רסיבר
שלום לכולם אני חדש כאן באתר ואני קורא פה את תגובתיכם ואני מבין שיש לי פה עסק אם אנשים שמבינים בתחום הזה הרבה יותר ממני.
לאחרונה רכשתי סט רמקולים של חברת TAC לפי מה שהבנתי מקריאה פה באתר הקנייה לא הייתה כל כך חכמה לכן לא מעוניין לטעות שוב אז בקניית הרסיבר אני אבקש את עצתכם
עשיתי כמה ברורים ואלו הדגמים שאני מעוניין בהם:
ימאהה RXV-450
דנון - AVR-1804
אלו הרסיברים שאני כרגע יכול להרשות לעצמי או שמישהו יכול לתת הצעה שוות ערך למשהו אחר שאולי יותר מתאים לי.
יש לי חבר שאולי יצליח לארגן לי מחיר טוב על הדנון -AVR 1905 אם כן נראה לי שזאת תיהיה קנייתי אם לא שני האופציות כאן לפניכם.
אשמח לקבל קצת עצות ותגובות מנסיונכם הכל יתקבל בברכה
תודה מראש לעוזרים .
רפי
לאחרונה רכשתי סט רמקולים של חברת TAC לפי מה שהבנתי מקריאה פה באתר הקנייה לא הייתה כל כך חכמה לכן לא מעוניין לטעות שוב אז בקניית הרסיבר אני אבקש את עצתכם
עשיתי כמה ברורים ואלו הדגמים שאני מעוניין בהם:
ימאהה RXV-450
דנון - AVR-1804
אלו הרסיברים שאני כרגע יכול להרשות לעצמי או שמישהו יכול לתת הצעה שוות ערך למשהו אחר שאולי יותר מתאים לי.
יש לי חבר שאולי יצליח לארגן לי מחיר טוב על הדנון -AVR 1905 אם כן נראה לי שזאת תיהיה קנייתי אם לא שני האופציות כאן לפניכם.
אשמח לקבל קצת עצות ותגובות מנסיונכם הכל יתקבל בברכה
תודה מראש לעוזרים .
רפי
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מה שהתכוונתי זה שבתחום המחירים הנ"ל נראה לי שזה הכוון שאליו המגברים האלה מכוונים ,כמובן שגם הימאהה יכול לנגן מוסיקה
וגם הדנון יכול לנגן סרטים. כמו כן ידוע לי שלחברות הנ"ל יש מבחר רחב של מוצרים טובים יותר או פחות , אבל לא נראה לי
ש-djrafi1 יצמיד לרמקולים שלו מגברי hi end שישפרו את הצליל
וגם הדנון יכול לנגן סרטים. כמו כן ידוע לי שלחברות הנ"ל יש מבחר רחב של מוצרים טובים יותר או פחות , אבל לא נראה לי
ש-djrafi1 יצמיד לרמקולים שלו מגברי hi end שישפרו את הצליל
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
זו לא רק דעתי האישית .
הרבה אנשים וגם בפורום המכובד הנ"ל מציינים את הדבר הזה.
עם זאת אי אפשר להתווכח עם זה שיש שחושבים את ההפך .
אני מסכים עם זה שבסה"כ בסופו של דבר זה עניין של טעם אישי , ומה שישמע ל-djrafi1 טוב זה מה שיקבע לגביו.
הרבה אנשים וגם בפורום המכובד הנ"ל מציינים את הדבר הזה.
עם זאת אי אפשר להתווכח עם זה שיש שחושבים את ההפך .
אני מסכים עם זה שבסה"כ בסופו של דבר זה עניין של טעם אישי , ומה שישמע ל-djrafi1 טוב זה מה שיקבע לגביו.