אסטטיקה של כל המכשירים על המזנון
האם למישהוא יש רעיון (לא יקר...
)איך להוריד מגובה המכשירים שמאיים על שלום הבית שהרי על המגבר לא שמים מכשירים
אז מה עושים
ודרך אגב איך הCDI של פיליפס החדש שלי
תודה מראש 
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
הדרך היחידה היא להחליף את המזנון ביחידה יותר פרקטית (במושגי ק"ב) ועכשווית. כזאת עם כ-2 עד 3 מדפים לגובה אך עם יכולת למקם מכשירים ב-3 עד 4 "עמודות"....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
זה נראה רעיון מצוין אך בתנאי שלא אחליף את המזנון אלא אולי לרכוש סטנד יעודי בנוסף ולהעמיד אותו ליד המזנון בתנאי שיהיה קצת צר יחסית עם כמה מדפים.האם יש אלו דוגמאות?אולי באיקאהאיינשטיין כתב:הדרך היחידה היא להחליף את המזנון ביחידה יותר פרקטית (במושגי ק"ב) ועכשווית. כזאת עם כ-2 עד 3 מדפים לגובה אך עם יכולת למקם מכשירים ב-3 עד 4 "עמודות".......
לתלות מדפים זה ממש לא בא בחשבון(גם ככה אני מועמד לתלייה....yairf כתב:אני בספק אם תמצא משהו רלוונטי באיקאה. אולי תוכל לתלות מדפים מהקיר אבל אני לא משוכנע שזה ייראה יותר טוב מעכשיו....
סבבה יאיר
אני אנסה למצוא משהוא שיבטל לי את כל המעמד הזה על המזנון
דרך אגב אתה מכיר את הCD של פיליפס CD I220 שהבאתי
מעניין אותי אם מישהוא מכיר
יש לו יציאת סקארט ווידאו.... 
עד כמה שהספקתי להבין,הוא מציג פשוט PHOTO CD שים לב איזו צורה מיוחדת יש לו..אולי משהוא מכיר אותו אני עוד לא הספקתי עדיין ללמוד אותו לעומק..ומאחור יש יציאת סקארט...yairf כתב:CD עם יציאת Scart ?למה זה טוב?
...
אני עדיין יודע את ההבדל בין לייזר דיסק לבין DVD ולבין CD (יש לי את כולם....reuveney כתב:זה כנראה לייזר דיסק או DVD....yairf כתב:CD עם יציאת Scart ?למה זה טוב?
...
אין דבר כזה CD עם יציאות SCART ....
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
מצאתי את התיאור הבא, שמסביר את פשר החיה המוזרה הזו:
[left]A CD-i Digital Video Cartridge is capable of showing moving MPEG video in a resolution of up to 384x288. This will then fill the entire screen. However, the MPEG video stream on a Video-CD is only up to 352x288. This would mean that there will be small black bars at both sides of the screen. To accomplish for this, the cartridge was modified to display slightly larger pixels when a White Book Video-CD stream was detected. Note that old cartridges can also play back White Book discs, but that the image does not fill the entire screen in this case.
[/left]
בקיצור - רלוונטי היום עוד פחות מלייזר דיסק...
אגב, בן כמה המכשיר?
[left]A CD-i Digital Video Cartridge is capable of showing moving MPEG video in a resolution of up to 384x288. This will then fill the entire screen. However, the MPEG video stream on a Video-CD is only up to 352x288. This would mean that there will be small black bars at both sides of the screen. To accomplish for this, the cartridge was modified to display slightly larger pixels when a White Book Video-CD stream was detected. Note that old cartridges can also play back White Book discs, but that the image does not fill the entire screen in this case.
[/left]
בקיצור - רלוונטי היום עוד פחות מלייזר דיסק...
אגב, בן כמה המכשיר?
"בקיצור - רלוונטי היום עוד פחות מלייזר דיסק...
אגב, בן כמה המכשיר? "נראה לי בערך 10 שנים אך חדש בקופסא
הבאתי אותו תמורת תקליטים
אך האם כCD הוא טוב

אגב, בן כמה המכשיר? "נראה לי בערך 10 שנים אך חדש בקופסא