מתלבט בין ISTAR Mini HD 1.3 לבין DViCO TViX M-6500A

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46360
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #41 

danlior,
תשתדל להשאר עינייני.

פיצ'ר הינו הוספת תכונה אשר לא קיימת במכשיר, כמו תמיכה בעברית, Bookmarks...
קיום קובץ בפורמט אשר נתמך על ידי המכשיר וגורם לפעולה קלוקלת בעת נגינתו - מהווה באג.

הדבר שעליו דיווחת לדבריך ל DViCO מהווה באג, לא הוספת פיצ'ר.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #42 

לא באג, תמיכה בקידוד מסוים ולא סטנדרטי של X264 זהו פיצ'ר. הייתי בקשר עם אנשים דרך פורומים שגם הצליחו להביא דרך ה-Q&A להוספה של פיצ'רים נוספים.

מכיוון שהתחלת לצנזר את דבריי אסיים כאן. פעם נתתי לך קרדיט שלפחות אתה נותן התבטאות חופשית אבל גם את זה איבדת.

[behave]נערך על ידי ziv_r: פניה לגופו של אדם.[/behave]

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #43 

רבותי,

אסכם את דבריי ואומר שלדעתי חברת DVICO עושה מוצר איכותי במיוחד והיבוא שלהם לארץ סדיר, מתוחזק היטב ומתומחר בצורה הוגנת.

לדעתי ומנסיוני, התמיכה הטכנית שלהם ומערך שירות הלקוחות מעולה והם קשובים לפידבק שמגיע מהלקוחות בשטח.

במידה ותרצו להסתכן עם הפופקורנים למיניהם, בבקשה אך אני ממליץ נגד כך.

זיו לעומת זאת , מן הסתם לא מסכים איתי וזאת היא זכותו! חבל שהוא לא מקנה לי זכות דומה!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #44 

האם עקב הפיצ'ר השתנה מפרט הפורמטים הנתמכים על ידי ה 4100\6500 באתר היצרן? כמובן שלא, מכיוון שזהו באג.
אם לא היה ברור, הצינזור נעשה מכיוון שירדת לרמה אישית.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #45 

אל לכם לחשוב שדבריי שצונזרו ע"י זיו מהווים התנהגות לא הולמת או אפילו לא מנומסים. כנראה האמת לפעמים כואבת אז נוח לזיו לצנזר.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #46 

ziv_r כתב:האם עקב הפיצ'ר השתנה מפרט הפורמטים הנתמכים על ידי ה 4100\6500 באתר היצרן? כמובן שלא, מכיוון שזהו באג.
אם לא היה ברור, הצינזור נעשה מכיוון שירדת לרמה אישית.
...
מדובר בפירוש בקידוד מיוחד של X264, העניין הוסבר לי בהרחבה אך לצערי לא שמרתי את ההסברץ משהו שקשור לכרטיס היוצר X264 בריל-טיים.

דרך אגב, אתה טענת שכל מה שנאמר ב-QA לא עולה למעלה. אז גם לו היה מדובר בבאג המקרה שלי מוכיח את טעותך.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78847
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #47 

danlior,

כבר הוזהרת בעבר על כך שאתה פונה לגופו של אדם ומתווכח בשביל להתווכח. אני כבר מזמן איבדתי את ההבנה מה בדיוק אתה מנסה להוכיח (מעבר לכך שחשוב לך להראות שאתה צודק, אין לי מושג במה). ויכוחים מסוג זה מקומם לא כאן, כך שאם כל מה שאתה מחפש זה ויכוח טוב, מצאת את המקום הלא נכון לכך.

לגבי נושא ה-Q&A,

1. לכל חברה יש את השיטה שלה לנהל את העניינים, במקרה של DVICO מדובר על היררכיה (ככל הנראה כי החברה גדולה דיה בכדי לספק תמיכה בכמה רמות).
2. ה-Q&A עובר דרך בחור בשם ERIC שמנהל את העסק שם - זו תמיכה של END USERS.
3. הבחור מחליט אם להעביר הלאה תקלות במידה והן לא מוכרות.
4. בקשות וכו', בד"כ לא עוברות את המסננת שלו או של הבוס שלו (הם מחליטים מה עובר הלאה). לדעתי זה מה שזיו התכוון אליו כי הם לא מעבירים כיום בקשות של שינויים מהותיים. אם יש תקלה שהם לא היו מודעים אליה לפני כן, היא תעבור הלאה (עד כמה שאני יודע, כל התקלות שאני דיווחתי עליהם ב-Q&A כבר היו ידועות להם בגלל קבוצות הבטא הסגורות).
5. יש קבוצות בטא סגורות (אלה שאנחנו מקבלים את ה-BETA מהן) כמו זו של MPC CLUB.
6.בקשות לשינויים מגיעים אליהם לרוב דרך הדילרים, דרך המכירות ודרך הקבוצות הסגורות.
7. בסייבאס, זיו קיבל גישה ישירה למנהלי הפיתוח, ב-DVICO יש יותר דרגים, רק לאחרונה הגענו לאנשים הנכונים באתר.

עכשיו שכל הסיפור ברור, אבקש להרגיע את העניינים.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #48 

בחזרה לנושא השרשור.

מסתבר שהיציאה HDMI 1.3 ב-TViX6500 היא בלוף: אמנם בעדית תהיה (כנראה) תמיכה בפורטים מתקדמים של אודיו, אבל לאולם לא תהיה תמיכה בעומק הצבעים של התקן 1.3:

http://www.tvix.co.kr/eng/faq/Default.a ... &SCATID=17
ויטלי

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #49 

לא ממש בלוף, זוהי מגבלה של הצ'יפ כפי שקראת.
מה שכן היה בלוף הינו המקרה הבא, בהתחלת השיווק של ה 6500, חברת DViCO ציינה את התמיכה ב Deep Color בחומר הפרסומי של המכשיר. כשהתבררה הטעות, תוך יום כל הפרסומים בנושא נעלמו ללא הודעת התנצלות על הטעייה.

בכל אופן, אל תראה את הדבר כחסרון של המכשיר, אף מזרימדיה כיום איננו תומך בהצגת תכני Deep Color. לגבי תכנים ריאליים - הם בכלל לא קיימים כרגע.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #50 

עופר, נתקלתי במסע צלב נגד DVICO ומכיוון שדבריו של זיו היוו 180 מעלות להתנסויות שלי עם החברה לא יכולתי שלא להגיב. כמו שקורה בדר"כ., דבריי מיד הוצאו מהקשרם. לו זיו היה כותב מה שאתה כתבת ויותר מכל, בסגנון שאתה כתבת העניין היה סגור.

שים לב.

עופר:
3. הבחור מחליט אם להעביר הלאה תקלות במידה והן לא מוכרות.
4. בקשות וכו', בד"כ לא עוברות את המסננת שלו או של הבוס שלו (הם מחליטים מה עובר הלאה). לדעתי זה מה שזיו התכוון אליו כי הם לא מעבירים כיום בקשות של שינויים מהותיים. אם יש תקלה שהם לא היו מודעים אליה לפני כן, היא תעבור הלאה (עד כמה שאני יודע, כל התקלות שאני דיווחתי עליהם ב-Q&A כבר היו ידועות להם בגלל קבוצות הבטא הסגורות).
...
מסתדר עם מה שקרה לי

זיו:
אני עדיין טוען שחזירים יעופו הרבה לפני שחברת DViCO תביא לידי ביצוע בקשה שהגיעה מכיוון Q&A.
...
לחלוטין לא מסתד עם מה שקרה לי ומציג אותי כשקרן ומטה נגד החברה ללא כל צדק.

אני מבין שלדבריך זיו יצר קשר טוב ואישי עם כמה מחברות הפופקורנים, מה שמסביר את הלהט שבדבריו.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #51 

מעבר למה שכתבתי כסיכום של דעתי אוסיף דבר אחד נוסף:

לדעתי כל מי שרוצה לקנות סטרימר חדש צריך לשאול אותו כמה הוא הולך להיות חשוב לו. אם זה כמו המקרה של ויטאלי שזה הולך להיות כבדרך אגב ואולי יותר לילדים וסרט פה ושם, אכן אולי כדאי ללכת על אחד מהפופקורנים. אך אם כמוני הסטרימר הולך להיות מרכז העצבים של מערכת האודיו והוידאו שלכם, לדעתי, זאת תהיה טעות גדולה לנסות לחסוך כמה גרושים ויש ללכת על ה-DVICO.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #52 

danlior כתב:מעבר למה שכתבתי כסיכום של דעתי אוסיף דבר אחד נוסף:

לדעתי כל מי שרוצה לקנות סטרימר חדש צריך לשאול אותו כמה הוא הולך להיות חשוב לו. אם זה כמו המקרה של ויטאלי שזה הולך להיות כבדרך אגב ואולי יותר לילדים וסרט פה ושם, אכן אולי כדאי ללכת על אחד מהפופקורנים. אך אם כמוני הסטרימר הולך להיות מרכז העצבים של מערכת האודיו והוידאו שלכם, לדעתי, זאת תהיה טעות גדולה לנסות לחסוך כמה גרושים ויש ללכת על ה-DVICO.
...
חולק עליך בגדול.
הזילזול שלך ב"פופקורנים" כדבריך מוטה בלהט לDVICO בדיוק כפי שאתה מאשים בזאת את זיו..

אני מחזיק פופקורן A110 HDMI 1.3 - ואני לא מתחרט לרגע.
השיקול של העלות לא רלוונטי בכלל, התמיכה והתקשורת המצויינת שיש לזיו עם SYABAS
הניבה לנו הלקוחות ממדינת ישראל הקטנה.. תועלת בל תשוער.

אתה יכול לזלזל בתמיכה בעברית הטבעית שיש לפופקורנים אבל לי הלקוח הישראלי זה
משדר שהחברה שמה אותנו על מפת השיווק שלה עם כל הרצינות והמשאבים שלה.
לך תבקש מDVICO (עם "יבוא מסודר ומחיר הוגן") להקצות מהנדס פיתוח לעבודה עם שמות קבצים ומחיצות בעברית..

לסיכום תחרות זה דבר מצוין. להיות FANBOY זה משהו אחר..

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78847
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #53 

לגבי deep color, לא רלוונטי כי אין תוכן לזה.... המקור היחיד לזה כיום זה מצלמות fhd ביתיות...

Danlior,

אני שוב ושוב מבקש להמנע מהתנצחויות מיותרות.

אני אישית מחזיק מוצרים שמבוססי סייבאס, אם כי לא פופקורן, וגם של דוויקו וגם של המתחרה השלישי שפחות מדברים עליו - האניוורלד.

בעיני דוויקו מובילים, סייבאס יותר קשובים לקהל והם מתקרבים לשוויקו, והאניוורלד מאחור.

כולם בעלי יתרונות וחסרונות. המערכת בסלון אצלי ניזונה מהדוויקו, אבל לדעתי כל הפתרונות טובים והתחרות בין כולם עושה המון טוב לתעשייה.

כמו בתחומים אחרים, אנשים נקשרים רגשית עם יצרן כלשהו או מותג, אבל מה שצריך לזכור הוא שבסופו של יום לכלמוצר יהיה יתרונות משלו וממש אי אפשר לפסול אף שחקן בתחום הזה.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #54 

dizingof כתב:
danlior כתב:מעבר למה שכתבתי כסיכום של דעתי אוסיף דבר אחד נוסף:

...
חולק עליך בגדול.
הזילזול שלך ב"פופקורנים" כדבריך מוטה בלהט לDVICO בדיוק כפי שאתה מאשים בזאת את זיו..

אני מחזיק פופקורן A110 HDMI 1.3 - ואני לא מתחרט לרגע.
השיקול של העלות לא רלוונטי בכלל, התמיכה והתקשורת המצויינת שיש לזיו עם SYABAS
הניבה לנו הלקוחות ממדינת ישראל הקטנה.. תועלת בל תשוער.

אתה יכול לזלזל בתמיכה בעברית הטבעית שיש לפופקורנים אבל לי הלקוח הישראלי זה
משדר שהחברה שמה אותנו על מפת השיווק שלה עם כל הרצינות והמשאבים שלה.
לך תבקש מDVICO (עם "יבוא מסודר ומחיר הוגן") להקצות מהנדס פיתוח לעבודה עם שמות קבצים ומחיצות בעברית..

לסיכום תחרות זה דבר מצוין. להיות FANBOY זה משהו אחר..
...
שמחתי לקרוא את דעתך (Y)

מה לעשות באמת שככל שהחברה יותר גדולה היא באמת מתיחסת פחות ברצינות לשווקים קטנים וככל שהחברה יותר קטנה היא מתיחסת לשוק קטן כנישה שם היא יכולה לפתח יתרון יחסי.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #55 

oferlaor כתב:לגבי deep color, לא רלוונטי כי אין תוכן לזה.... המקור היחיד לזה כיום זה מצלמות fhd ביתיות...

Danlior,

אני שוב ושוב מבקש להמנע מהתנצחויות מיותרות.

אני אישית מחזיק מוצרים שמבוססי סייבאס, אם כי לא פופקורן, וגם של דוויקו וגם של המתחרה השלישי שפחות מדברים עליו - האניוורלד.

בעיני דוויקו מובילים, סייבאס יותר קשובים לקהל והם מתקרבים לשוויקו, והאניוורלד מאחור.

כולם בעלי יתרונות וחסרונות. המערכת בסלון אצלי ניזונה מהדוויקו, אבל לדעתי כל הפתרונות טובים והתחרות בין כולם עושה המון טוב לתעשייה.

כמו בתחומים אחרים, אנשים נקשרים רגשית עם יצרן כלשהו או מותג, אבל מה שצריך לזכור הוא שבסופו של יום לכלמוצר יהיה יתרונות משלו וממש אי אפשר לפסול אף שחקן בתחום הזה.
...
(Y)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”