מתלבט בין ISTAR Mini HD 1.3 לבין DViCO TViX M-6500A

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
quattro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הבנתי שהם שני הסטרימרים המתקדמים לפי הביקורות
אני ממש לפני הזמנה ורציתי לדעת מה יספק אותי יותר
רציתי לקבל חוות דעת ממי שרכש אותם
או שבכלל עדיף ללכת על ה-HD1000?
שמעתי על הרבה בעיות ב-DViCO TViX M-6500A כמו תקיעות מעצבנות
אבל לפי הביקורת הבנתי שיש עידכונים שאמורים לפתור תבעיות האלה
דרך אגב יש לי LX-70 אז רציתי לנצל אותו כמה שאפשר ותפורמטים של ה-HD TRUE

ומה יותר עדיף לחבר דיסק קשיח חיצוני או פנימי כי שמעתי שפנימי גורם לחימום יתר
ואיך בדיוק נעשת העברת הקבצים מהמחשב לדיסק קשיח דרך USB?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

לא ניתן לחבר דיסק פנימי ל-ISTAR MINI (זה הרעיון של MINI...)
בעיית ההתחממות של ה-TVIX נפתרה כבר
מהמחקב לדיסק חיצוני בד"כ מעתיקים ב-USB

yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

יש לי הרבה כבוד לפופקורן ושאר המכשירים המבוססים על אותה תוכנת הפעלה אבל
ה-6500 לדעתי האישית נמצא בליגה אחת מעליהם בהתייחס לחומרת המכשיר עצמו לתכונות
הפעלה כגון ה-BOOKMARK ולכמות הקבצים שהוא צולח ביחס לשאר מבלי להתייחס לפורמטים החדשים לגביהם קיימות עדיין בעיות שונות גם אצלו.

pazel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

שליחה #4 

לי יש 6500 ואני מרוצה מכל רגע.
דרך אגב, בניגוד לאחרים, אני נשארתי כרגע עם הקושחה המקורית שהגיעה עם המכשיר (1.44) ואין לי כל בעיה לנגן כל קובץ

מומלץ!

quattro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

pazel כתב:לי יש 6500 ואני מרוצה מכל רגע.
דרך אגב, בניגוד לאחרים, אני נשארתי כרגע עם הקושחה המקורית שהגיעה עם המכשיר (1.44) ואין לי כל בעיה לנגן כל קובץ

מומלץ!
...
כמה עולה כל הסיפור הזה כולל משלוח מיסים וכו'...?
ומומלץ להזמין את ה7000? שמעתי שזה אותו גברת בשינוי אדרת זה נכון?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #6 

ה-7000 זה רק מארז אחר.

יש לך אפשרות לקנות בעולם הדיגיטלי ברמת השרון או להזמין מאתר כמו דיגיטל קונקשן

quattro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

הבנתי שדרך אתר היצרן זה זול בכחצי מחיר?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #8 

לא חצי.
אולי 60-70 אחוז (1700-1800בערך).

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #9 

yoro11 כתב:יש לי הרבה כבוד לפופקורן ושאר המכשירים המבוססים על אותה תוכנת הפעלה אבל
ה-6500 לדעתי האישית נמצא בליגה אחת מעליהם בהתייחס לחומרת המכשיר עצמו לתכונות
הפעלה כגון ה-BOOKMARK ולכמות הקבצים שהוא צולח ביחס לשאר מבלי להתייחס לפורמטים החדשים לגביהם קיימות עדיין בעיות שונות גם אצלו.
...
לאחר הבטא האחרונה ל A-100, דווקא הוא מצליח לנגן קבצים שה 6500 נכשל בהן.

gizzz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 740
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #10 

האם אין BOOKMARK בפופקורן?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #11 

כרגע אין.

gizzz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 740
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #12 

bookmark זה GOTO ? האם זה קפיצה לזמן מסויים בסרט?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13 

לא, שמירת נקודה מסויימת בסרט על מנת לחזור אליה בזמן מאוחר יותר.
בדיוק כמו bookmark בדפדפן שלך.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #14 

לא הייתי מתעסק עם כל הפופקורנים למיניהם. לך על DVICO , קנה אותו בעולם הדיגיטלי ותקבל מכשיר עם גב כמו שצריך גם מהחברה בחו"ל וגם של יבואן איכותי ובתשלומים.

מספיק שתקנה בחו"ל על מנת לחסוך כמה מאות שקלים, תשלם כשבועיים לפני שתקבל אותו ואז הוא יגיע דפוק.

זול בסוף יוצא יקר!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #15 

danlior,
"כל הפופקורנים" נשמע כמו זלזול שלא במקום. אם אתה מנסה ליצור מחנות של DViCO נגד מוצרי NMT - זו לא הפלטפורמה.
לכל המכשירים יש יתרונות וחסרונות, כל חבר אתר יכול לקרוא בבירור בביקורות שנכתבו ובשרשורים השונים מידע אינפורמטיבי ויעיל אשר יעזור לו בבחירה, אך זריקת משפטים כמו שאתה עשית - איננה תורמת במאומה.

היתרון שהצגת הינו קיום יבואן בארץ וגב של היצרן ויבואן. ייתכן ותתפלא, אך גם ל PH יש יבואן וגם הוא מוכן לעשות תשלומים. לגבי גב, מספר חברים כבר עשו שימוש בשירות הלקוחות של מכשירי ה NMT השונים בהצלחה וכמעט ללא עלות.

בנוסף, רצוי שלא תמעיט מההפרש בעלות של בין מכשירי ה NMT השונים ל 6500, תיארת את ההבדל בכמה מאות שקלים. ההבדל הנכון עומד על קצת יותר מפי 2 במחיר לרעת ה 6500.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #16 

ziv_r כתב: בנוסף, רצוי שלא תמעיט מההפרש בעלות של בין מכשירי ה NMT השונים ל 6500, תיארת את ההבדל בכמה מאות שקלים. ההבדל הנכון עומד על קצת יותר מפי 2 במחיר לרעת ה 6500.
...
מעניין באמת - האם ההפרש קשור לתמחור גרוע (של היצרן) או שיש ל-tvix תכונות שמצדיקות את ההפרש?
ויטלי

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #17 

את היתרונות והחסרונות של כל מכשיר ניתן לקרוא בבירור בביקורות שנעשו ובשרשורים השונים.
יש כאלו שמוכנים לשלם יותר לדוגמה על VFD והתאמת FPS לפי התוכן המנוגן. יש כאלו שמעדיפים לדוגמה שתהיה להם אפשרות גישה לתכנים מקוונים, תמיכה טבעית בכתוביות בעברית ויכולת כתיבת אפליקציות - לפיכך יש לבחור כל מכשיר לפי הצרכים הפרטיים.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #18 

זיו,

קראתי את כל הדברים הרלוונטיים באתר זה (כולל המאמר שלך על PH והמאמר של עפר על TVIX6500) ועיינתי בלא מעט חומר באתרים אחרים, אבל זה לא הביא אותי להבנה חד משמעית מה עדיף לי. הביעה (שלי) שלכל הסטרימרים יש המון פיצ'רים שאינני צריך ואינני מבין אותם (כל הקשור לרשת), ומשום מה בדרך כלל סמים דגש דווקא על הפיצ'רים האלה. אציין תכונות שאני צריך – אולי אז תוכל לכוון אותי:

- ניגון כל הפורמטים הקיימים של וידיאו
- תמיכה בפורמטים עתידיים של אודיו
- ניגון אודיו דיגיטלי "רגיל" (WAV ואולי FLAC) וגישה נוחה לקבצי אודיו מתיקיות שונות, אפשרות לבניית Play list (קיים כזה דבר בסטימרים בכלל?)
- יציאות קואקס ואופטי
bookmarks- (גם באודיו)
- אפשרות חיבור כונן חיצוני (ממשק USB מספיק) ו- Disk on key
- תמיכה בעברית (בלי צורך להפוך כתוביות בתוכנה חיצונית) וברוסית (לא בטוח שתוכל לענות על זה). שפת הממשק יכולה להיות באנגלית – זה לא משנה לי.

על סמך התכונות האלה – האם הפרש המחירים בין 6500 ו-ph a110 מוצדק בשבילי מבחינתך?

ועוד שאלה (אינטואיטיבית אני מרגיש שהיא דבילית :oops: ): ל – HDX1000 יש יכולת להתחבר ל-torrents. האם לצוך זה הסטרימר חייב להיות מחובר (ברשת) למחשב או שיש לו דפדפן בסיסי והוא יכול להתחבר לאתרים המתאימים ישירות דרך ADSL?
ויטלי

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

ziv_r כתב:danlior,
"כל הפופקורנים" נשמע כמו זלזול שלא במקום. אם אתה מנסה ליצור מחנות של DViCO נגד מוצרי NMT - זו לא הפלטפורמה.
לכל המכשירים יש יתרונות וחסרונות, כל חבר אתר יכול לקרוא בבירור בביקורות שנכתבו ובשרשורים השונים מידע אינפורמטיבי ויעיל אשר יעזור לו בבחירה, אך זריקת משפטים כמו שאתה עשית - איננה תורמת במאומה.

היתרון שהצגת הינו קיום יבואן בארץ וגב של היצרן ויבואן. ייתכן ותתפלא, אך גם ל PH יש יבואן וגם הוא מוכן לעשות תשלומים. לגבי גב, מספר חברים כבר עשו שימוש בשירות הלקוחות של מכשירי ה NMT השונים בהצלחה וכמעט ללא עלות.

בנוסף, רצוי שלא תמעיט מההפרש בעלות של בין מכשירי ה NMT השונים ל 6500, תיארת את ההבדל בכמה מאות שקלים. ההבדל הנכון עומד על קצת יותר מפי 2 במחיר לרעת ה 6500.
...
זיו,

אני יודע שאתה מאוד לא טולורנתי לדיעות של אחרים אך מה לעשות מידי פעם מישהו חולק על דעתך.

לדעתי "הפופקורנים למיניהם" הם חברות חאפריות שחלקם הגדול יעלם כמו פיטריות לאחר הגשם. ההבדל במחיר של פי 2 נכון לחו"ל אך לא לארץ. יש הבדל בין יבואן חזק יחסית כמו העולם הדיגיאלי לבין היושב על סטוק גדול ושתמיד יחליף לך בו במקום אם משהו לא בסדר לבין מישהו שיבא כמה חתיכות.

אז שוב, לדעתי - לו היה מדובר במכשיר של 10,000 ש"ח, הייתי מבין לו היו מנסים לחתוך פינות אך אם באפשרותך לקנות מכשייר מדהים כמו ה-6500 ב-2400 ש"ח, בתשלומים ועם אחריות שאתה יכול לסמוך עליה, פשוט חבל לחפש אלטרנטיבות זולות עם חברות סוג ז' (לדעתי)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

vitalyi כתב:זיו,

קראתי את כל הדברים הרלוונטיים באתר זה (כולל המאמר שלך על PH והמאמר של עפר על TVIX6500) ועיינתי בלא מעט חומר באתרים אחרים, אבל זה לא הביא אותי להבנה חד משמעית מה עדיף לי. הביעה (שלי) שלכל הסטרימרים יש המון פיצ'רים שאינני צריך ואינני מבין אותם (כל הקשור לרשת), ומשום מה בדרך כלל סמים דגש דווקא על הפיצ'רים האלה. אציין תכונות שאני צריך – אולי אז תוכל לכוון אותי:

- ניגון כל הפורמטים הקיימים של וידיאו
- תמיכה בפורמטים עתידיים של אודיו
- ניגון אודיו דיגיטלי "רגיל" (WAV ואולי FLAC) וגישה נוחה לקבצי אודיו מתיקיות שונות, אפשרות לבניית Play list (קיים כזה דבר בסטימרים בכלל?)
- יציאות קואקס ואופטי
bookmarks- (גם באודיו)
- אפשרות חיבור כונן חיצוני (ממשק USB מספיק) ו- Disk on key
- תמיכה בעברית (בלי צורך להפוך כתוביות בתוכנה חיצונית) וברוסית (לא בטוח שתוכל לענות על זה). שפת הממשק יכולה להיות באנגלית – זה לא משנה לי.

על סמך התכונות האלה – האם הפרש המחירים בין 6500 ו-ph a110 מוצדק בשבילי מבחינתך?

ועוד שאלה (אינטואיטיבית אני מרגיש שהיא דבילית :oops: ): ל – HDX1000 יש יכולת להתחבר ל-torrents. האם לצוך זה הסטרימר חייב להיות מחובר (ברשת) למחשב או שיש לו דפדפן בסיסי והוא יכול להתחבר לאתרים המתאימים ישירות דרך ADSL?
...
ויטאלי,

אני לא מבין אותך. איכות כל כך חשובה לך. הוצאת הון על רמקולים ועכשיו אתה מחפש לחסוך כמה מאות שקלים. אני מבטיח לך שה-6500 יהיה לך טוב ואיכותי יותר מכל תואם מצ'וקמק שתקנה בכמה מאות שקלים פחות. גם אם יחסר לך פיצר אחד או שניים, תכתוב לחברה ובדר"כ תראה אותו מיושם בעידכון הבא שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”