מפח הנפש שלי מרשת גלובוס - קניון ערים

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
avioren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #1 

אמנם קצת באיחור, אך מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא.
לפני כחודשיים רכשתי כרטיסים לסרט 'איש הברזל' בבית הקולנוע מרשת גלובוס בקניון ערים כפר-סבא להצגת חצות.
מאחר והסרט רץ בזמנו כבר שבוע פלוס,הוא הועבר אחר כבוד לאחד האולמות הקטנים יותר,מה שלי לא שינה דבר (כך חשבתי).
עם תחילת הסרט הבחנתי שאיכות הקול בסרט די רעה ובהבחנה קצת יותר מרוכזת הבנתי הסרט משודר ללא DD מה שפגם משמעותי באיכותו.
מאחר וזאת היתה הצגת חצות וכבר לא היה עם מי לדבר השלמתי עם רוע הגזירה והבטחתי לעצמי לא לרכוש יותר כרטיסים לאולם ספציפי זה (אולם 7).

לפני כשבועיים רכשתי שוב כרטיסים, והפעם לסרט "באטמן האביר האפל", ווידאתי כי הסרט אינו באותו אולם מדובר,ונכנסתי לאחד האולמות המרכזיים לצפיה במה שאמור להיות המשכו של סרט הקומיקס הטוב ביותר שנעשה עד היום (לדעתי).
עם תחילתו של הסרט שוב אוזניי סרבו להאמין, מסתבר שגם באולם זה לא מתפקדת מערכת דולבי דיגיטל, והסרט נשמע כמו סרטי קראטה משנות השבעים ואני לא מגזים.
פניתי לאחראי במקום להבין מדוע לא שומעים dd ולהפתעתי קיבלתי את התשובה שהפילה אותי.
"ברשת גלובוס בקניון ערים כפר-סבא פועלים רק שתי אולמות מתוך שבעה בהם ישנו שידור DD ,אולם 1 ואם איני טועה אולם 3" , אכן קראתם נכון - שילמתם ממיטב כספכם בכדי לקבל חצי ארוחה.

לזכות האחראי הוא הבין לליבי ואפשר לי לעזוב ולקבל את כספי חזרה,מה שכבר לא היה רלוונטי אחרי ארגון ערב,בייבי סיטר ועוד...

אבל לפחות למדתי - להבא לוודא את הדרישה האלמנטרית שהסרט משודר ב DD ולא ישמע פחות טוב מהטלויזיה 21 אינטץ שלי בחדר השינה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

ואח"כ עוד שואלים למה צריך קולנוע בייתי...

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #3 

שנים לא ביקרתי בקולנוע, אף פעם לא מצאתי את זה נוח.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

avioren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

לא יעזור, עדין לקולנוע יתרון פשוט - הוא יכול להקרין באיכות תמונה וקול הרבה לפני שניתן לקבל גרסה דומה בדרכים אחרות.
ועם כל הכבוד לגרסאות divx לצפיה מוקדמת ,האיכות די גרועה.
בכל מקרה,אני בוחר בקולנוע רק במקרים של סרטים עם אקשן משובח.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #5 

היתרון היחיד שנשאר היום זה החוויה החברתית. מעבר לזה מספר בתי הקולנוע בארץ שמציעים חוויה שמתקרבת למה שאפשר לקבל בבית הוא קטן מאוד ומזל שאני גר במרכז.
Need more cowbell

avioren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

רק כדי לעשות חסד קטן עם הקולנוע הנ"ל.
אז את 'wanted' ראיתי באולם המרכזי (אולם 1) ואיכות האקשן ברמת קול ותמונה היתה לא פחות ממדהימה.
ועם כל הכבוד לסט kef שלי, לא הייתי מקבל את אותה איכות סראונד בבית, שלא לדבר על זה שעם שתי פעוטות בנות תשעה חודשים זה כבר כמעט בלתי אפשרי.
אז לוקחים פס של שעתיים מהמנהלת ונותנים לאולם הקולנוע לעשות את העבודה.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”