צלליות במסך פלזמה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
למיטב ידיעתי בפנסוניק אין אופציה של White Wash.
תוכל לציין בדיוק את הדגם (אמרת "50 FHD אבל לא ברור איזה דגם בדיוק) ?
בעקרון, Image Retention היא תופעה חולפת. אם תשאיר את הטלוויזיה כבוייה מספיק זמן ו/או תצפה בתכנים "אקראיים", אז זה אמור לדעוך ולהיעלם.
אם באפשרותך לחבר מחשב, נסה להקרין מסך לבן אחיד. בהתחלה תראה את כל "הזוועות" ולאט לאט תראה שזה נעלם.
אם לא ויש לך YES, נסה לבחור בדף 144 תחת Yes Impact את IRE70 (אם אני זוכר נכון). זה נותן מסך בצבע אפור בהיר...
תוכל לציין בדיוק את הדגם (אמרת "50 FHD אבל לא ברור איזה דגם בדיוק) ?
בעקרון, Image Retention היא תופעה חולפת. אם תשאיר את הטלוויזיה כבוייה מספיק זמן ו/או תצפה בתכנים "אקראיים", אז זה אמור לדעוך ולהיעלם.
אם באפשרותך לחבר מחשב, נסה להקרין מסך לבן אחיד. בהתחלה תראה את כל "הזוועות" ולאט לאט תראה שזה נעלם.
אם לא ויש לך YES, נסה לבחור בדף 144 תחת Yes Impact את IRE70 (אם אני זוכר נכון). זה נותן מסך בצבע אפור בהיר...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
משונה בעיני שצריך לבצע "הרצה " למסך פלזמה 
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
זה בדיוק Image Retention.guy11 כתב:אני לא יודע אם הבעיה שהוא מתאר זה Image Retention.הוא אומר שזה מופיעה רק לכמה שניות ורק את התמונה הקודמת ,לא איזה לוגו של משהו.
kobalt,תנסה לפרט יותר מה בדיוק אתה רואה....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
היתה לי פלזמה והיה קורה לי Image Retention רק אם הייתי משאיר תמונה לכמה זמן או איזה לוגו.אבל לפי מה שהוא אומר זה נראה כאילו הוא ממש רואה צללית של סצנה קודמת ברגע שהיא מתחלפת.אולי לא הבנתי אותו נכון,אבל שינסה לנסח שוב את הבעיה.איינשטיין כתב:זה בדיוק Image Retention.guy11 כתב:אני לא יודע אם הבעיה שהוא מתאר זה Image Retention.הוא אומר שזה מופיעה רק לכמה שניות ורק את התמונה הקודמת ,לא איזה לוגו של משהו.
kobalt,תנסה לפרט יותר מה בדיוק אתה רואה.......