PS50A450 מול PS50A410, כמובן של סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
noy84 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום אני רוצה לקנות מסך פלאזמה חדש בגודל 50' מרחק צפייה 3.6 בדיוק,
הגעתי למסקנה ויזואלית ומחושבת שאני ילך על סמסונג, מחושבת בגלל שסמסונג מייצרת את המסכים שלה (אחת היחידות שנותרו) וויזואלית בגלל שבעין התמונה שלהם יותר יפה(לפחות בשבילי) מהמסכים של LG ופנסוניק, ובטח ממסכי LCD.

הייתי דיי סגור על PS50A410 אבל לפי מה שהבנתי ב450 יש 100HZ שאמור לעזור בשובלי התמונה שיש בפלזמות, אתם יודעים אם ההבדל משמעותי, והאם הוא שווה 1000 שח :)

כרגע יש לי LCD של LG FULL HD דור אחד לפני הסקרלט(שסובל מבעיית זליגה), הטלויזיה טובה מאוד לשימושי מחשב אבל לא כל כך טובה לסרטים, רואים בה טוב אבל אין מה להשבות לתמונה שמתקבלת בפלאזמה,

אגב אני קונה עוד מסך של 42 אבל כנראה LCD בשביל חברה שלי עד 6000 -6500 שח, יש הצעות?

Ambon
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57

שליחה #2 

אני מנסה לשאול את השאלה הזאת כבר כמה ימים ואף אחד לא עונה.
אני גם חושש שיש פה הגזמה של היבואן. קודם כל לגבי יחס הניגודיות - בכל האתרים בחו"ל וגם באתר סמסונג העןלמית אין הבדל בין שני הדגמים.
בנוסף אני לא מצליח למצוא אישור רשמי (גם לא באתר סמסונג העולמי) שה-450 אכן 100 הרץ וה-410 לא. רק היבואן בארץ מציג הבדלים כאלה, אבל בוא לא נשכח שאולי יש לו אינטרס.
מישהו יכול לעזור? יש מישהו שראה את המסכים אחד ליד השני ומצא הבדלים בתמונה? מישהו יכול לאשר את ההבדלים הטכניים?
זה מתחיל להיות לי דחוף כי אני רוצה לבצע את הרכישה אפילו היום...

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #3 

למה לא להתקשר למיניליין ולשאול אותם? יש להם נציגי מכירות שאמורים להתמודד עם השאלות שלך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Ambon
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

זאת הבעיה. יש סיכוי שהם משקרים או פשוט לא יודעים את האמת. יש מסמך pdf באתר שלהם על כל דגם ובו נתונים טכניים על כל מסך. הלכתי לאתר של סמסונג ושם הנתונים היו שונים!

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #5 

Ambon כתב:אני מנסה לשאול את השאלה הזאת כבר כמה ימים ואף אחד לא עונה.
אני גם חושש שיש פה הגזמה של היבואן. קודם כל לגבי יחס הניגודיות - בכל האתרים בחו"ל וגם באתר סמסונג העןלמית אין הבדל בין שני הדגמים.
בנוסף אני לא מצליח למצוא אישור רשמי (גם לא באתר סמסונג העולמי) שה-450 אכן 100 הרץ וה-410 לא. רק היבואן בארץ מציג הבדלים כאלה, אבל בוא לא נשכח שאולי יש לו אינטרס.
מישהו יכול לעזור? יש מישהו שראה את המסכים אחד ליד השני ומצא הבדלים בתמונה? מישהו יכול לאשר את ההבדלים הטכניים?
זה מתחיל להיות לי דחוף כי אני רוצה לבצע את הרכישה אפילו היום...
...
ה 410 היא לא 100 הרץ
קניתי אותה לפני כחודשיים, היא יותר זולה בכ 1000 ש"ח מה 450
אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי לשאלות
אגב את ההשוואות והמפרטים מצאתי באתר של סמסונג דרום אפריקה
http://www.samsung.com/za/consumer/deta ... 2A410C1XXA

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

Ambon כתב:זאת הבעיה. יש סיכוי שהם משקרים או פשוט לא יודעים את האמת. יש מסמך pdf באתר שלהם על כל דגם ובו נתונים טכניים על כל מסך. הלכתי לאתר של סמסונג ושם הנתונים היו שונים!
...
אז זו בדיוק סיבה טובה לשאול אותם שיסבירו את ההבדל הזה!

noy84 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

כן נכנסתי מזמן לאתר של סמסונג, הוא מופיע בין הראשונים בחיפוש בגווגל,
עוד משהו מעניין באתר של סמסונג רשום שלטלויזיה יש יחס ניגודיות של 1:30000 בעוד שבאתר של סמיליין רשום שהיא 1:100000
לא יודע מה איתכם אבל סמיליין גונב פה 70000 נקודות של ניגודיות שזה דיי הרבה :)
http://www.samsung.com/za/consumer/deta ... fullspec=F

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #8 

על פי וואלה שופס ההבדלים הם:
A410 כניסות HDMI X2 וניגודיות של 1:100000
A450 כניסות HDMI X3 וניגודיות של 1:1000000
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

Ambon
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

תסתכלו על הלינק לאתר סמסונג ששמו פה לפני כמה הודעות - לפי המפרט הטכני הניגודיות היא 1:20000

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

עזבו את המספרים, הם די חסרי משמעות. אין שיטה אחידה למדוד את זה, בפרט לא את הניגודיות הדינמית. כל יצרן יכול לרשום כמעט מה שהוא רוצה. יש כבר יצרנים (כמו פיוניר) שהפסיקו בכלל לציין את הנתון הזה...

Ambon
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

בקיצור ההבדל ביניהם היחידי המשמעותי הוא שאחת 100 הרץ והשנייה 50. כל מה שנותר זה לראות את שתיהן בעין אחת ליד השניה והחליט האם יש באמת הבדל ששווה פער כספי כזה גדול.

sky55
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

שליחה #12 

יש את עניין ה-3D שגם מוסיף עוד כמה ג'ובות למחיר והוא די מיותר...לפחות כרגע לפחות מבחינתי.

לי יש את ה-A450 ואני מאוד מרוצה,ההחלטה ללכת עליה נפלה רק על ה-100HZ שהבנתי כאן בפורום שתורמת המון בשידורי ספורט ואני שרכשתי את הפלאזמה בעיקר לצפייה בשידורי כדורגל(עוד מעט גם ב-HD) לא יכולתי שלא לבחור ב-100HZ.

בכל מקרה כפי שכבר ציינתי אני מאוד מרוצה מה-A450 ולא רק בשידורי הכדורגל :)

noy84 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

sky55 כתב:יש את עניין ה-3D שגם מוסיף עוד כמה ג'ובות למחיר והוא די מיותר...לפחות כרגע לפחות מבחינתי.

לי יש את ה-A450 ואני מאוד מרוצה,ההחלטה ללכת עליה נפלה רק על ה-100HZ שהבנתי כאן בפורום שתורמת המון בשידורי ספורט ואני שרכשתי את הפלאזמה בעיקר לצפייה בשידורי כדורגל(עוד מעט גם ב-HD) לא יכולתי שלא לבחור ב-100HZ.

...
כן רואים בה מצויין טלויזיה רגילה...אני יודע, אבל ניסיתה לחבר מחשב?? ואם כן איך רואים סרטי HD, ובכלל גלישה ועבודה על המחשב.

vrrh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13

שליחה #14 

האם יש ביקורת על A450

sky55
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

שליחה #15 

noy84 כתב:
sky55 כתב:יש את עניין ה-3D שגם מוסיף עוד כמה ג'ובות למחיר והוא די מיותר...לפחות כרגע לפחות מבחינתי.

...
כן רואים בה מצויין טלויזיה רגילה...אני יודע, אבל ניסיתה לחבר מחשב?? ואם כן איך רואים סרטי HD, ובכלל גלישה ועבודה על המחשב.
...

חיברתי מחשב DVI ל- HDMI מקבלים תמונה מצויינת אבל לא ניסיתי לגלוש או לעבוד במחשב עם הפלאזמה אבל כן ניגנתי סרטי HD מהמחשב ורואים חבל על הזמן,אני אמנם לא מומחה גדול אבל התמונה ב-HD היא עוצרת נשימה ואי אפשר למצוא בה אפילו פגם קטן אחד :)

shooli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #16 

קניתי את ה-A550, ואני מבסוט עד הגג. תמונה שעולה בהרבה על מסכי LCD רבים וטובים
שיצא לי לבדוק.

אני, אישית, לא מפעיל בכלל את העיבוד (DNIe או MoviePlus קוראים לזה, אם אני לא טועה. אני פשוט לא סובל את זה),
וצופה הרבה בכדורגל, וחייב לציין שחוץ מרמתו הנמוכה של הכדורגל, אין משהו אחר שמפריע לי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”