DVICO M-6500A -לא רואה קבצים שמשותפים
שלום לכולם ,
התחדשתי בסטרימר DVICO M-6500A .המכשיר מקבל IP מהראוטר ויש פינג דו כיווני בין המחשב למכשיר ,התקנתי Netshare ובכל זאת שאני נכנס לאזור של וידאו או אודיו בתפריט של הסטרימר אני לא רואה את הקבצים המשותפים מישהו יודע אפשר לעשות עם זה ?מדובר בויסטה 64 בעברית ,הפיירוול שלו סגור .
התחדשתי בסטרימר DVICO M-6500A .המכשיר מקבל IP מהראוטר ויש פינג דו כיווני בין המחשב למכשיר ,התקנתי Netshare ובכל זאת שאני נכנס לאזור של וידאו או אודיו בתפריט של הסטרימר אני לא רואה את הקבצים המשותפים מישהו יודע אפשר לעשות עם זה ?מדובר בויסטה 64 בעברית ,הפיירוול שלו סגור .
הסתדר חלקית
עדכון - הדרך היחידה לשתף זה לקרוא לארבעת התיקיות המשותפות tvixhd1-4
קצת בעייתי כשצריך לשנות שמות של תיקיות כמו my music -האם זו הדרך היחידה או שאני מפספס משהו
שאלה נוספת מה לגבי כתוביות בעברית שכרגע מופיעות בג'יבריש ?מה הדרך הפשוטה ביותר להציג אותם נכון כנ"ל לגבי שמות של תיקיות וקבצים בעברית ?
ודבר אחרון איך מכוונים מה ייפתח כשלוחצים על VIDEO AUDIO ו PICTURES ?
קצת בעייתי כשצריך לשנות שמות של תיקיות כמו my music -האם זו הדרך היחידה או שאני מפספס משהו
שאלה נוספת מה לגבי כתוביות בעברית שכרגע מופיעות בג'יבריש ?מה הדרך הפשוטה ביותר להציג אותם נכון כנ"ל לגבי שמות של תיקיות וקבצים בעברית ?
ודבר אחרון איך מכוונים מה ייפתח כשלוחצים על VIDEO AUDIO ו PICTURES ?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
הגירסת הNESHARE האחרונה אתה לא צריך לשנו תשמות תיקיות
אתה פשוט מצביע על התיקיות הנכונות במחשב.
בסטרימר אתה מציין את קשרים 1-4
כל קשר כזה יפנה למיקום שרשמת בתוכנה במחשב
אתה פשוט מצביע על התיקיות הנכונות במחשב.
בסטרימר אתה מציין את קשרים 1-4
כל קשר כזה יפנה למיקום שרשמת בתוכנה במחשב
העם דורש..... כל מיני דברים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא הבנתי - אתה מנסה לשתף דרך SMB? חבל, זה לא ממש יעיל.
תעבוד עם NETSHARE והיא לבד קוראת ל-SHARES שלה בשמות הנכונים.
תעבוד עם NETSHARE והיא לבד קוראת ל-SHARES שלה בשמות הנכונים.
- oferlaor
- מנהל

בסקירה של המוצר יש לינק לפונטים שאפשר להשתמש.
תוכנות כמו SUBFIX או SUBABI יודעות להפוך את הקצבים כראוי.
לא הבנתי את נושא השיוך.
תוכנות כמו SUBFIX או SUBABI יודעות להפוך את הקצבים כראוי.
לא הבנתי את נושא השיוך.
- oferlaor
- מנהל

לא נראה לי שהבנת את הרעיון.
ברגע שאתה רואה רשימת קבצים, לחיצה על חץ שמאל מעבירה אותך בין סוגי הכניסות (דיסק, רשת, USB) וחיצים למעלה למטה מעבירים בין האיזורים השונים.
אלטרנטיבית, אפשר להשתמש בכפתורים 5-7 בשביל לעבור בין הקטגוריות השונות (דיסק=5, רשת=6, USB=7) ואז אפשר להשתמש בכפתורים 1-4 בכדי לעבור לאיזור השונה (1=כניסת רשת ראשונה, 2=שניה, 3=שלישית, 4=רביעית).
ברגע שאתה רואה רשימת קבצים, לחיצה על חץ שמאל מעבירה אותך בין סוגי הכניסות (דיסק, רשת, USB) וחיצים למעלה למטה מעבירים בין האיזורים השונים.
אלטרנטיבית, אפשר להשתמש בכפתורים 5-7 בשביל לעבור בין הקטגוריות השונות (דיסק=5, רשת=6, USB=7) ואז אפשר להשתמש בכפתורים 1-4 בכדי לעבור לאיזור השונה (1=כניסת רשת ראשונה, 2=שניה, 3=שלישית, 4=רביעית).
- oferlaor
- מנהל

תוריד את הפונט המתאים (לינק במאמר) ואז תעתיק אותו לדיסק המקומי.
עכשיו "תנגן אותו" (לחץ על OK כשאתה רואה את הקובץ) והוא ישתמש בפונט הזה במקום בפונט הרגיל.
עכשיו "תנגן אותו" (לחץ על OK כשאתה רואה את הקובץ) והוא ישתמש בפונט הזה במקום בפונט הרגיל.