המלצה/עזרה בבחירת מסך 50 אינץ' עד 15 אלפ+-
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יש לך רכב מסחרי? לא תוכל להוביל מסך "50 עם הקופסה ברכב רגיל.
וברצינות - אני מבין שחשובה לך אספקה מהירה, אבל לשים את זה כדבר "הכי חשוב" זה קצת מוזר לטעמי
.
לדעתי ממרחק כזה מסך "50 יהיה לך קטן מידי. אתה צפית במסך "50 ממרחק 5 מטר ואהבת?
וברצינות - אני מבין שחשובה לך אספקה מהירה, אבל לשים את זה כדבר "הכי חשוב" זה קצת מוזר לטעמי
לדעתי ממרחק כזה מסך "50 יהיה לך קטן מידי. אתה צפית במסך "50 ממרחק 5 מטר ואהבת?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
חשוב שאת זה יגידו ההורים שלו ולא אתה (בלי לפגועALFRED3 כתב:אני ראיתי לא מעט פעמים 50 אינצ' ממרחק 5 מטר לערך (זה המרחק שלי בסלון ) לדעתי זה לא רע בכלל...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני מביע את דעתי האישית כמובן שכל אחד מחליט לבסוף מה עדיף לואיינשטיין כתב:חשוב שאת זה יגידו ההורים שלו ולא אתה (בלי לפגועALFRED3 כתב:אני ראיתי לא מעט פעמים 50 אינצ' ממרחק 5 מטר לערך (זה המרחק שלי בסלון ) לדעתי זה לא רע בכלל...).
...
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני מביע את דעתי האישית כמובן שכל אחד מחליט לבסוף מה עדיף לואיינשטיין כתב:חשוב שאת זה יגידו ההורים שלו ולא אתה (בלי לפגועALFRED3 כתב:אני ראיתי לא מעט פעמים 50 אינצ' ממרחק 5 מטר לערך (זה המרחק שלי בסלון ) לדעתי זה לא רע בכלל...).
...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה הם עומדים לראות עם זה?
יס? DVD?
HD?
כי תוכן SD.. אז תכלס - לך לכל חנות מתחמחה ותראה מה הם יכולים לתת לך במחיר הזה...
תראה שרואים מספק (אולי תיקח את ההורים שייראו - הם הצופים העיקריים - וחבל להשקיע בשביל משהו שייראה לך טוב על חשבון הגודל למשל...)
וזהו.. חנות מתמחה גם תביא לך את המכשיר עד הבית דיי מהר (אם הוא במלאי שלהם כמובן)
HD?
כי תוכן SD.. אז תכלס - לך לכל חנות מתחמחה ותראה מה הם יכולים לתת לך במחיר הזה...
תראה שרואים מספק (אולי תיקח את ההורים שייראו - הם הצופים העיקריים - וחבל להשקיע בשביל משהו שייראה לך טוב על חשבון הגודל למשל...)
וזהו.. חנות מתמחה גם תביא לך את המכשיר עד הבית דיי מהר (אם הוא במלאי שלהם כמובן)
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
את ה-5080 אולי בסביבות 16K, ה-508 לא נראה לי.HDMI כתב:אתה יכול להשיג גם פיוניר 508 היות וזה דגם יוצא בתקציב שלך !!!!!!
אם תתאמץ ותמהר כמובן...
מכשיר פגז בכל קנה מידה !!!!!!...
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אכן, הצדק איתך, שכחתי להוסיף את האפס, אבל אפשר להשיג את ה - 5080shraga007 כתב:את ה-5080 אולי בסביבות 16K, ה-508 לא נראה לי.HDMI כתב:אתה יכול להשיג גם פיוניר 508 היות וזה דגם יוצא בתקציב שלך !!!!!!
אם תתאמץ ותמהר כמובן...
מכשיר פגז בכל קנה מידה !!!!!!......
ב - 15K...
אכן כך, אני בעצמי בהתלבטות קשה האם להשקיע ב - 5090 או לרכוש 5080 כאשר המרחק הוא סביב ה - 4 מטר...איינשטיין כתב:עם כניסת סדרה 9 של פיוניר, אפשר להשיג את סדרה 8 במחירים נמוכים יותר. זה דורש התמקחות שבעבר כמעט לא הועילה......
לא נראה לי שאני אראה הבדל כשלהוא במרחק כזה, או הבדל בין FHD ל - HDR