טוב אז ככה אני מתלבט בינתיים בין הדגמים שאני רואה פה בביקורות...
רציתי שתעזרו לי לגבש החלטה מה לקנות בדיוק...? והאם כדאי לחכות שייצא איזה דגם חדש לא אכפת לי ממש...
כמה שאלות טכניות:
המחשב שלי נמצא למעלה (יש לי ראוטר) אבל אני מעוניין להתקין את המזרימדיה בסלון בקומה ראשונה, נראה לכם שתהיה בעייה? ומה בדיוק אני צריך לעשות
יש לי LX70 עכשיו אני אוכל לשמוע בפורמט HD TRUE וכל מה שתומך ב-HD
לא הבנתי בדיוק אם זה מגיע עם דיסק קשיח בתוך המכשיר? אם לא לפחות אפשר לחבר לו אחד חיצוני?
תודה מראש...
כמה שאלות לפני קניית מזרים מדיה...
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אז ככה,
בדביק הראשון בפורום זה יש את כל המידע שתצטרך על הסטרימירם השונים - מחירים, USB SLAVE, תמיכה בפורמטים שונים וכו'.
אני מאמין שלאחר קריאה קצרה תוכל לגבש לך דעה ולבחור את הסטרימר שלך.
ברובם (אך לא בכולם) ניתן להתקין כונן קשיח פנימי, כונן קשיח חיצוני, או להשתמש ברשת הביתית, מה שנוח ורלוונטי לגביך.
בכל מקרה אם יהיו לך שאלות נוספות הרבה חברה פה ישמחו לעזור לך,
תקרא בעיקר את העצות של מאסטרו זיו...
בדביק הראשון בפורום זה יש את כל המידע שתצטרך על הסטרימירם השונים - מחירים, USB SLAVE, תמיכה בפורמטים שונים וכו'.
אני מאמין שלאחר קריאה קצרה תוכל לגבש לך דעה ולבחור את הסטרימר שלך.
ברובם (אך לא בכולם) ניתן להתקין כונן קשיח פנימי, כונן קשיח חיצוני, או להשתמש ברשת הביתית, מה שנוח ורלוונטי לגביך.
בכל מקרה אם יהיו לך שאלות נוספות הרבה חברה פה ישמחו לעזור לך,
תקרא בעיקר את העצות של מאסטרו זיו...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
HD לא יעבור לך אלחוטית.quattro כתב:כמה שאלות טכניות:
המחשב שלי נמצא למעלה (יש לי ראוטר) אבל אני מעוניין להתקין את המזרימדיה בסלון בקומה ראשונה, נראה לכם שתהיה בעייה? ומה בדיוק אני צריך לעשות...
רצוי כבל פיזי CAT5E
אתה מתכוון לכבל רשת?guyezra כתב:HD לא יעבור לך אלחוטית.quattro כתב:כמה שאלות טכניות:
המחשב שלי נמצא למעלה (יש לי ראוטר) אבל אני מעוניין להתקין את המזרימדיה בסלון בקומה ראשונה, נראה לכם שתהיה בעייה? ומה בדיוק אני צריך לעשות...
רצוי כבל פיזי CAT5E...
זה יהיה קצת בעיה
זאת אומרת שחייבים מחשב ליד המזרימדיה?
אם אני מוריד תסדרה נמלטיםHDTV אנלא אוכל לצפות בה דרך חיבור רשת אלחוטי?