מגבר ל- B&W 684
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לצערי הרב בבאר שבע קיימים מקומות בודדים ש"מבינים" בסטריאו אך גם שם המגוון אינו כזה רחב
סינמה אודיו - רחוב בן צבי מול "הינומה"
DVD בוקס - מרכז ONE PLAZA
יש חנות נוספת,אליה לא הייתי ממליץ לך להתקרב.
אם אתה מעוניין בשמה צור איתי קשר בפרטי
סינמה אודיו - רחוב בן צבי מול "הינומה"
DVD בוקס - מרכז ONE PLAZA
יש חנות נוספת,אליה לא הייתי ממליץ לך להתקרב.
אם אתה מעוניין בשמה צור איתי קשר בפרטי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מיקי, האם שמעת על השידוך המוצלח בין B&W למיוזיקל פידליטי? ובכן אם ניתן להשיג מגבר מדהים שלהם יד שניה.micky1506 כתב:אגב עמית,
יש אולי חנויות שאתה מכיר ומומלצות בבירתינו (בירת הנגב)?
דקה לפני שאני שורף ליטרים של דלק....
אתה תידהם מהסאונד! ברכות על הרמקולים!
כל תוכנית היא בסיס לשינוי...
בוקר טוב לכולם,
לא יודע אם ההודעה שלי תעניין או תשעמם את רוב יושבי הפורום, אך אולי לפחות למישהו היא תעזור. אני מקווה
אתמול סוף סוף עשיתי את זה... כלומר קמתי, אספתי את עצמי ואת אישתי, נסענו 100 ומשהו קמ' וכל זה [/b]רק על מנת להתרשם ולהחליט על איזו מערכת נקנה.
אבל... זה ממש לא מה שקרה לא היו התרשמויות או החלטות קרות - זאת פשוט הייתה חוויה מעולם אחר....
הקשבתי ליאיר (יאיר, ידידי, אם היית בחורה ללא שום ספק הייתי שולח לך זר פרחים
) ) והתחלנו את יומינו ב"פיוז" ושם זה קרה...
פגשנו שם אשף בשם יגאל ובמשך 3.5 השעות הבאות הוא פשוט עשה קסמים עבורינו. כן כן 3.5 שעות. ולא, הוא לא ענה לטלפונים, טיפל בלקוחות אחרים, פתר בעיות עם בת זוגתו - הוא היה איתנו![/b]. אני חייב להודות שרוב הזמן אני נמצא בהרגשה מתמדת ש- 99% מאוכלוסיית מדינת ישראל סובלת מ-ADHD (נראה אגב שגם אני), אבל אתמול בפירוש מצאתי את האחוז הבודד היחיד שמסוגל לרכז את מלוא תשומת ליבו עליך. מדהים איך בצורה מקצועית ולא משוחדת לחלוטין, הוא מקשיב, מיעץ, מכוון ודורש ממך שוב ושוב להיות עם ראש פתוח, לשמוע עוד ועוד חלקים , תוך כדי שהוא מתעל ומנווט אותך לכיוון שאתה אוהב ביותר.
ועוד משהו... המבחר שיש בחנות..., לדעתי יכול לספק ולתת מענה לרוב הגדול של יושבי הפורום הזה ונראה לי גם לרוב אוכלוסיית המזרח התיכון.
הקשבנו לדיסקים שהבאתי מהבית עם כמה וכמה מגברים וכמה וכמה רמקולים ונגני CD, דיברנו, שתינו אספרסו ופשוט בילינו וחווינו את מספר השעות הטוב ביותר מזה 3 שבועות (שאני מחפש את המערכת בצורה אינטנסיבית).
זוכרים שקניתי B&W 684, אז זהו... גם המחיר המדהים לכל הדיעות שקיבלתי עבורם, וגם לא החלום לרמקולים רצפתיים איכותיים לא יכלו למנוע את מה שקרה אתמול...
באתי, הקשבתי, האזנתי ופשוט התחברתי (לדעתי זה קשור ל-DNA) למשהו אחר לחלוטין...
בקיצור (קצת מצחיק לשמוע את זה ממישהו ששיכתב ברגעים אלה את מגילת העצמאות), גאוותי החדשה, כוללת:
B&W 705
סטנטים מקוריים ל- 705
Cambridge Audio 640 Amp
Cambridge Audio 340 CD
והיא נשמעת.....
אני לא יודע איך היא נשמעת למישהו אחר, אך אותי... היא פשוט הופכת מבפנים. אני מרגיש כל כלי, כל אנחה של הזמרת, כל ארטיפקט הקלטה... פשוט מדהים!
לפני שנסענו לכיוון תל אביב, הכנו רשימה של 6 חנויות נוספות (Just in case...)...
לא הגענו לאף אחת מהן
ועוד מילה אחת ברשותכם:
אני רוצה להודות ליאיר, עמית, דנליאור, גורו, טסקם ואם שכחתי מישהו,אז מחילה
על שעזרתם, התעניינתם ופשוט הגבתם.
נראה לי זהו,מספיק, לא?
מיקי.
לא יודע אם ההודעה שלי תעניין או תשעמם את רוב יושבי הפורום, אך אולי לפחות למישהו היא תעזור. אני מקווה
אתמול סוף סוף עשיתי את זה... כלומר קמתי, אספתי את עצמי ואת אישתי, נסענו 100 ומשהו קמ' וכל זה [/b]רק על מנת להתרשם ולהחליט על איזו מערכת נקנה.
אבל... זה ממש לא מה שקרה לא היו התרשמויות או החלטות קרות - זאת פשוט הייתה חוויה מעולם אחר....
הקשבתי ליאיר (יאיר, ידידי, אם היית בחורה ללא שום ספק הייתי שולח לך זר פרחים
פגשנו שם אשף בשם יגאל ובמשך 3.5 השעות הבאות הוא פשוט עשה קסמים עבורינו. כן כן 3.5 שעות. ולא, הוא לא ענה לטלפונים, טיפל בלקוחות אחרים, פתר בעיות עם בת זוגתו - הוא היה איתנו![/b]. אני חייב להודות שרוב הזמן אני נמצא בהרגשה מתמדת ש- 99% מאוכלוסיית מדינת ישראל סובלת מ-ADHD (נראה אגב שגם אני), אבל אתמול בפירוש מצאתי את האחוז הבודד היחיד שמסוגל לרכז את מלוא תשומת ליבו עליך. מדהים איך בצורה מקצועית ולא משוחדת לחלוטין, הוא מקשיב, מיעץ, מכוון ודורש ממך שוב ושוב להיות עם ראש פתוח, לשמוע עוד ועוד חלקים , תוך כדי שהוא מתעל ומנווט אותך לכיוון שאתה אוהב ביותר.
ועוד משהו... המבחר שיש בחנות..., לדעתי יכול לספק ולתת מענה לרוב הגדול של יושבי הפורום הזה ונראה לי גם לרוב אוכלוסיית המזרח התיכון.
הקשבנו לדיסקים שהבאתי מהבית עם כמה וכמה מגברים וכמה וכמה רמקולים ונגני CD, דיברנו, שתינו אספרסו ופשוט בילינו וחווינו את מספר השעות הטוב ביותר מזה 3 שבועות (שאני מחפש את המערכת בצורה אינטנסיבית).
זוכרים שקניתי B&W 684, אז זהו... גם המחיר המדהים לכל הדיעות שקיבלתי עבורם, וגם לא החלום לרמקולים רצפתיים איכותיים לא יכלו למנוע את מה שקרה אתמול...
באתי, הקשבתי, האזנתי ופשוט התחברתי (לדעתי זה קשור ל-DNA) למשהו אחר לחלוטין...
בקיצור (קצת מצחיק לשמוע את זה ממישהו ששיכתב ברגעים אלה את מגילת העצמאות), גאוותי החדשה, כוללת:
B&W 705
סטנטים מקוריים ל- 705
Cambridge Audio 640 Amp
Cambridge Audio 340 CD
והיא נשמעת.....
אני לא יודע איך היא נשמעת למישהו אחר, אך אותי... היא פשוט הופכת מבפנים. אני מרגיש כל כלי, כל אנחה של הזמרת, כל ארטיפקט הקלטה... פשוט מדהים!
לפני שנסענו לכיוון תל אביב, הכנו רשימה של 6 חנויות נוספות (Just in case...)...
לא הגענו לאף אחת מהן
ועוד מילה אחת ברשותכם:
אני רוצה להודות ליאיר, עמית, דנליאור, גורו, טסקם ואם שכחתי מישהו,אז מחילה
על שעזרתם, התעניינתם ופשוט הגבתם.
נראה לי זהו,מספיק, לא?
מיקי.
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

מיקי,
תתחדש! בהחלט הלכת על רמה גבוהה..
במיוחד אם זהו הסטאפ הראשון שאתה רוכש.
אחד הדברים היותר חשובים הוא באמת לשמור על ראש פתוח במקרים האלו
ולא לפסול שום דבר בגלל שום פרמטר שלא קשור לאיך שהמוזיקה נשמעת...
עכשיו אתה לפחות חייב לנו תמונות....
אגב,זרוק מחיר..
תתחדש! בהחלט הלכת על רמה גבוהה..
במיוחד אם זהו הסטאפ הראשון שאתה רוכש.
אחד הדברים היותר חשובים הוא באמת לשמור על ראש פתוח במקרים האלו
ולא לפסול שום דבר בגלל שום פרמטר שלא קשור לאיך שהמוזיקה נשמעת...
עכשיו אתה לפחות חייב לנו תמונות....
אגב,זרוק מחיר..
מיקי
קודם כל תתחדש ומאחל לך שעות הנאה מרובות ..
גם אני מאד אהבתי את ה- 705 אבל בסופו של יום העדפתי רצפתיים...מה לעשות חייב באסים.
אני בהחלט מצטרף למחמאות על חנות "פיוז" ועל יגאל בפרט..אם כי גם יגאל בשורה התחתונה הוא משווק ומוכר סחורה..ככזה בהחלט יש לו אינטרס למכור מוצרים שהוא משווק.
אני רוצה להדגיש שפיוז ויגאל על אף היותם משווקים וסוחרים בעלי אינטרס עושים זאת בצורה המקצועית ביותר וההגונה ביותר שאני מכיר והשירות והיחס ללקוחות אצלהם הוא ברמה אחת מעל כל האחרים.
שוב תתחדש, הבחירה מצויינת לטעמי וגם השילוב בין השניים (קיימברידג' ו- B&W ) מעולה.
שלמה
קודם כל תתחדש ומאחל לך שעות הנאה מרובות ..
גם אני מאד אהבתי את ה- 705 אבל בסופו של יום העדפתי רצפתיים...מה לעשות חייב באסים.
אני בהחלט מצטרף למחמאות על חנות "פיוז" ועל יגאל בפרט..אם כי גם יגאל בשורה התחתונה הוא משווק ומוכר סחורה..ככזה בהחלט יש לו אינטרס למכור מוצרים שהוא משווק.
אני רוצה להדגיש שפיוז ויגאל על אף היותם משווקים וסוחרים בעלי אינטרס עושים זאת בצורה המקצועית ביותר וההגונה ביותר שאני מכיר והשירות והיחס ללקוחות אצלהם הוא ברמה אחת מעל כל האחרים.
שוב תתחדש, הבחירה מצויינת לטעמי וגם השילוב בין השניים (קיימברידג' ו- B&W ) מעולה.
שלמה
- danlior
- חבר מכור קשה

שלמה,
אל תשכח שמשווק כמו פיוז ודומיו בוחרים איזה ציוד לקחת ובאיזה ציוד לא לגעת. חלק גדול מהעניין בבחירת חנות זה בחירת איש המיקצוע הבוחר עבורך את המלאי שאיכותי לכל סוגי הטעמים השונים ושממנו תוכל לבחור לטעמך האישי.
אל תשכח שמשווק כמו פיוז ודומיו בוחרים איזה ציוד לקחת ובאיזה ציוד לא לגעת. חלק גדול מהעניין בבחירת חנות זה בחירת איש המיקצוע הבוחר עבורך את המלאי שאיכותי לכל סוגי הטעמים השונים ושממנו תוכל לבחור לטעמך האישי.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
המשווקים בוחרים את הציוד הריווחי להם ביותר ואת הציוד שבו לא יהיה להם תחרות במחיר עים חנויות בסביבה הקרובה לחנותם....
לעיתים משווקים "סוגרים" בילעדיות על דגמים מסויימים בעיר בו העסק מומקם ועיתים גם לערים סמוכות ואז אן להם תחרות בסביבתם...
ככה זה...
חנויות בהם ביקרתי וקיבלתי שרות מעולה:
אניגמה
סטריאו סטאר
HIFI
פיוז
סינימה פרדיסו.
תעשה סיבוב חנויות בכל חנות תישמע ציוד אחר ודעות שונות על ציוד.... ותשווה מחירים.
לעיתים משווקים "סוגרים" בילעדיות על דגמים מסויימים בעיר בו העסק מומקם ועיתים גם לערים סמוכות ואז אן להם תחרות בסביבתם...
ככה זה...
חנויות בהם ביקרתי וקיבלתי שרות מעולה:
אניגמה
סטריאו סטאר
HIFI
פיוז
סינימה פרדיסו.
תעשה סיבוב חנויות בכל חנות תישמע ציוד אחר ודעות שונות על ציוד.... ותשווה מחירים.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
705 ו-684 לא באותה קטגוריהgodu כתב:מיקי, מה גרם לך לזנוח רצפתיים ולעבור למדפיים ?...
אני לא מבין למה אתה מתכוון. גם אני לא חושב שהם באותה הקטגוריה, אלה מדפיים ואלה רצפתיים. אם אתה מדבר על רמת מחיר, אז שניהם לדעתי באותו סדר גודל.michael123 כתב:705 ו-684 לא באותה קטגוריהgodu כתב:מיקי, מה גרם לך לזנוח רצפתיים ולעבור למדפיים ?......
- michael123
- חבר מכור קשה

705 נותן צליל יותר מאוזן, יותר עמוק.. יותר מוזיקלי אולי.. אותי זה יותר מרגש, במיוחד בתחום הווקאלי.godu כתב:אני לא מבין למה אתה מתכוון. גם אני לא חושב שהם באותה הקטגוריה, אלה מדפיים ואלה רצפתיים. אם אתה מדבר על רמת מחיר, אז שניהם לדעתי באותו סדר גודל.michael123 כתב:705 ו-684 לא באותה קטגוריהgodu כתב:מיקי, מה גרם לך לזנוח רצפתיים ולעבור למדפיים ?.........
סידרה 6 יותר "שטחית", למרות שרצפתים נותנים יותר בס.
- danlior
- חבר מכור קשה

ללא ספק, סדרת ה-700 מוצלחת הבעיה איתה שהיא דורשת הגברה איכותית וחזקה, יותר אפילו מסדרת ה-800 (במודלים הנמוכים)michael123 כתב:705 נותן צליל יותר מאוזן, יותר עמוק.. יותר מוזיקלי אולי.. אותי זה יותר מרגש, במיוחד בתחום הווקאלי.godu כתב:אני לא מבין למה אתה מתכוון. גם אני לא חושב שהם באותה הקטגוריה, אלה מדפיים ואלה רצפתיים. אם אתה מדבר על רמת מחיר, אז שניהם לדעתי באותו סדר גודל.michael123 כתב:705 ו-684 לא באותה קטגוריהgodu כתב:מיקי, מה גרם לך לזנוח רצפתיים ולעבור למדפיים ?.........
סידרה 6 יותר "שטחית", למרות שרצפתים נותנים יותר בס....
- michael123
- חבר מכור קשה

אני שמעתי אותם מחוברים לאינגרייטד של LINN (אבל מהסדרות הזולות שלהם)danlior כתב:ללא ספק, סדרת ה-700 מוצלחת הבעיה איתה שהיא דורשת הגברה איכותית וחזקה, יותר אפילו מסדרת ה-800 (במודלים הנמוכים)michael123 כתב:705 נותן צליל יותר מאוזן, יותר עמוק.. יותר מוזיקלי אולי.. אותי זה יותר מרגש, במיוחד בתחום הווקאלי.godu כתב:אני לא מבין למה אתה מתכוון. גם אני לא חושב שהם באותה הקטגוריה, אלה מדפיים ואלה רצפתיים. אם אתה מדבר על רמת מחיר, אז שניהם לדעתי באותו סדר גודל.michael123 כתב:705 ו-684 לא באותה קטגוריהgodu כתב:מיקי, מה גרם לך לזנוח רצפתיים ולעבור למדפיים ?.........
סידרה 6 יותר "שטחית", למרות שרצפתים נותנים יותר בס.......
וואו!!!
כשכתבתי את ההודעה בבוקר, הנחתי לעצמי כי יהיו 2-3 אנשים שיתעניינו או יגיבו, אבל........ זה.......
זה כבר מלחיץ
יותר מגיבים ומהברכים בחתונה שהייתה לי
טוב, אולי רק ללא עיניין הצ'קים.
לכווווולללם, המון המון תודה!
חברים ומגיבים ישנים וחדשים, מנהלי הפורום וסתם אנשים שהחליטו לזרוק מילה טובה, תודה רבה.
אני מקווה שתאמינו לי, אבל הסיבה שאני יושב ב-12:45 בלילה וכותב את השורות הללו, היא אך ורק עקב ההרגשה הנפלאה שקבלתי מכל הברכות מהפירגון. אין לי מילים...
עמית, ידידי, במקרה שלך כבר אי אפשר להסתפק בתמונות, אלא צריך לפחות להזמין אותך לערב יין ו- B&W
בהזדמנות הראשונה בה נתארגן ואוכל אעלה את התמונות בשמחה. (למרות שזה אלול לקחת קצת זמן)
בתשובה לדנליאור: אני חושב שמיכאל די סיכם את מה שהייתי עונה. כלומר, הצליל של 705 נשמע לי (ולי בלבד - לא מחייב) יותר צלול, יותר מפורט. אתה שומע כל כלי, אתה שומע את הזמרת לפני הכלים בהפרדה ברורה, צליל נקי בצורה בלתי נתפסת... נכון, אתה צודק, יש פחות בסים, לא מאוד משמעותית, אבל יש ולא ניתן להתעלם מכך ופה מגיעה נקודת ההחלטה... (שאגב גזלה ממני לפחות 3/4 שעה) להחליט מה יותר חשוב לך אישית? את החלטתי אתה יודע
ועוד משהו קטן, 684 למרות היותו רמקול מאוד איכותי דורש מגבר עם עוצמה גבוהה (+/- 100 W) וחובה לשמוע אותו עם מגבר יותר חלש על מנת להבין עד כמה אינך מנצל את הרמקולים הנ"ל עם הגברה חלשה.
לעומת 705 שגם עם מגבר של 75 W נשמעים מדהים (שוב בעייני).
תקוותי שעניתי.
חברה, שוב המון תודה לכולם - חברים ומגיבים ישנים וחדשים, מנהלי הפורום וסתם אנשים שהחליטו לזרוק מילה טובה, תודה.
לילה טוב, מיקי
כשכתבתי את ההודעה בבוקר, הנחתי לעצמי כי יהיו 2-3 אנשים שיתעניינו או יגיבו, אבל........ זה.......
זה כבר מלחיץ
לכווווולללם, המון המון תודה!
חברים ומגיבים ישנים וחדשים, מנהלי הפורום וסתם אנשים שהחליטו לזרוק מילה טובה, תודה רבה.
אני מקווה שתאמינו לי, אבל הסיבה שאני יושב ב-12:45 בלילה וכותב את השורות הללו, היא אך ורק עקב ההרגשה הנפלאה שקבלתי מכל הברכות מהפירגון. אין לי מילים...
עמית, ידידי, במקרה שלך כבר אי אפשר להסתפק בתמונות, אלא צריך לפחות להזמין אותך לערב יין ו- B&W
בהזדמנות הראשונה בה נתארגן ואוכל אעלה את התמונות בשמחה. (למרות שזה אלול לקחת קצת זמן)
בתשובה לדנליאור: אני חושב שמיכאל די סיכם את מה שהייתי עונה. כלומר, הצליל של 705 נשמע לי (ולי בלבד - לא מחייב) יותר צלול, יותר מפורט. אתה שומע כל כלי, אתה שומע את הזמרת לפני הכלים בהפרדה ברורה, צליל נקי בצורה בלתי נתפסת... נכון, אתה צודק, יש פחות בסים, לא מאוד משמעותית, אבל יש ולא ניתן להתעלם מכך ופה מגיעה נקודת ההחלטה... (שאגב גזלה ממני לפחות 3/4 שעה) להחליט מה יותר חשוב לך אישית? את החלטתי אתה יודע
ועוד משהו קטן, 684 למרות היותו רמקול מאוד איכותי דורש מגבר עם עוצמה גבוהה (+/- 100 W) וחובה לשמוע אותו עם מגבר יותר חלש על מנת להבין עד כמה אינך מנצל את הרמקולים הנ"ל עם הגברה חלשה.
לעומת 705 שגם עם מגבר של 75 W נשמעים מדהים (שוב בעייני).
תקוותי שעניתי.
חברה, שוב המון תודה לכולם - חברים ומגיבים ישנים וחדשים, מנהלי הפורום וסתם אנשים שהחליטו לזרוק מילה טובה, תודה.
לילה טוב, מיקי
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

מה אני אגיד לך מיקי ידידי.. מבסוט בשבילך,
מסתבר שלאנשים מסויימים מערכות שמע שיכולות להשמיע מוזיקת "היי אנד" הם אחד הדברים היותר מרגשים בעולם הזה..
מכל מקום שמח לדעת שיש לפחות עוד אחד כמוני,כזה שגר בבירת הנגב,כבר התחלתי להרגיש עוף מוזר..
תודה רבה על ההזמנה! אגב בקשר לפיוז,יש לי איזה קוריוז קטן לספר לך..
בהזדמנות..
מסתבר שלאנשים מסויימים מערכות שמע שיכולות להשמיע מוזיקת "היי אנד" הם אחד הדברים היותר מרגשים בעולם הזה..
מכל מקום שמח לדעת שיש לפחות עוד אחד כמוני,כזה שגר בבירת הנגב,כבר התחלתי להרגיש עוף מוזר..
תודה רבה על ההזמנה! אגב בקשר לפיוז,יש לי איזה קוריוז קטן לספר לך..
בהזדמנות..
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אני בהחלט יכול להבין את הגישה שגורסת כי עדיף לקחת רמקול שלא מנגן את כל תחום השמע ומוותר (בד"כ) על התחום הנמוך, אבל עושה את כל השאר הרבה יותר טוב מרמקול רצפתי שכולל גם תחום נמוך אבל מבצע בצורה בינונית יותר.
מיקי - כל הכבוד על הפתיחות שלכם ועל ההחלטה האמיצה. לא לשכוח סטנדים טובים לרמקולים!
מיקי - כל הכבוד על הפתיחות שלכם ועל ההחלטה האמיצה. לא לשכוח סטנדים טובים לרמקולים!