מגבר ל- B&W 684
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לאיזו מטרה אתה רוצה מגבר? (ק"ב או סטריאו)
ה 684 הוא רמקול שדורש הרבה זרם כדי להוציא ממנו את המיטב
ל NAD יש אכן רסיברים כדוגמת ה 754 מאד איכותיים במצב סטריאו יחסית להמון רסיברים אחרים בשוק.
אם אתה מעוניין לנצל את הפוטנציאל של הרמקולים האלו אני ממליץ לך לשמוע כמה מגברי אינטגרייטד פופולריים ולהחליט בעצמך.
הרמן קרדון כדוגמת ה HK 970 יכול להיות בחירה טובה.(זרם גבוה)
ל NAD יש אכן רסיברים כדוגמת ה 754 מאד איכותיים במצב סטריאו יחסית להמון רסיברים אחרים בשוק.
אם אתה מעוניין לנצל את הפוטנציאל של הרמקולים האלו אני ממליץ לך לשמוע כמה מגברי אינטגרייטד פופולריים ולהחליט בעצמך.
הרמן קרדון כדוגמת ה HK 970 יכול להיות בחירה טובה.(זרם גבוה)
תודה יאיר! מקווה שזו הייתה בחירה נכונה.
בשלב זה של החיים יותר חשוב לי הסאונד ונראה לי כי הייתי יותר נוטה לכיוון 2 ערוצים, אבל:
א. אני כן רוצה בשלב מסויים שהרמקולים יהיו חלק ממערכת קולנוע ביתי
ב. אם ניתן להינות מ"כל העולמות" ללא ירידה משמעותית באיכות האוידיו, אז נפלא.
עמית,
ניסיתי למצוא אינפורמציה לגבי HK 970 יש לך איזה לינק?
המשך יום נעים, מיקי
בשלב זה של החיים יותר חשוב לי הסאונד ונראה לי כי הייתי יותר נוטה לכיוון 2 ערוצים, אבל:
א. אני כן רוצה בשלב מסויים שהרמקולים יהיו חלק ממערכת קולנוע ביתי
ב. אם ניתן להינות מ"כל העולמות" ללא ירידה משמעותית באיכות האוידיו, אז נפלא.
עמית,
ניסיתי למצוא אינפורמציה לגבי HK 970 יש לך איזה לינק?
המשך יום נעים, מיקי
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
הגישה שלי היא ללכת על מגבר סטריאו מושקע ואיכותי, אפילו Pre+Power, ולהוסיף רסיבר מינימלי עם יציאות Pre Out בשביל הפענוח והגברה לאחוריים. כל מה שנשאר לעשות זה להגדיר תקציב ולהתחיל בכיתות רגליים לחנויות.
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

http://www.harmankardon.com/specificati ... 30&sType=C
הא לך מגבר סטריאו שיתפוס את ה684 שלך בביצים..
אגב,אל תוותר על מבחן ההאזנה.
הא לך מגבר סטריאו שיתפוס את ה684 שלך בביצים..
אגב,אל תוותר על מבחן ההאזנה.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
לגבי 'זרם גבוה', האם נתון זה מספיק להניע רמקולים הקשים לדחיפה ואיך בודקים אם מגבר מוציא זרם גבוה? (ה - hk970 מוציא 70w)amit145 כתב:לאיזו מטרה אתה רוצה מגבר? (ק"ב או סטריאו)
הרמן קרדון כדוגמת ה HK 970 יכול להיות בחירה טובה.(זרם גבוה)...
תודה
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

כידוע נתונים יבשים הם אך ורק מספרים ומומלץ לא להתיחס אליהם בצורה עיוורת וכפרמטר לצליל טוב יותר או פחות
הדבר הקובע באמת הוא איך באמת נשמע המגבר\רמקול לכל אחד ואחד בצורה אינדיבידואלית.
יחד עם זאת - יש מספר נתונים כגון זרם שמספק מגבר שיכולים להוות נקודת התיחסות או השוואה למוצרים אחרים שעשויים לעזור
בעת קבלת החלטה - לדוגמה של קניית מגבר.
את נתון הזרם ניתן למצוא בדפי היצרן של אותו מוצר או ה SPEC שלו
לעניין ההרמן - מדובר בזרם של 75 אמפר -+ (עוצמת זרם די גבוהה יחסית לעולם הגברת ה SS)
לצורך העניין כשמגבר מספק זרם גבוה יש לו יותר "כוח" לשלוט על רמקולים שקשים להנעה - קרי הוא ידע להתמודד טוב יותר עם העכבה הלא יציבה שלהם ותופעת הקליפינג,(תופעה הקרויה גם קטימה,כשהטרנזיסטורים נכנסים למצב של עומס יתר) תימנע.
הדבר הקובע באמת הוא איך באמת נשמע המגבר\רמקול לכל אחד ואחד בצורה אינדיבידואלית.
יחד עם זאת - יש מספר נתונים כגון זרם שמספק מגבר שיכולים להוות נקודת התיחסות או השוואה למוצרים אחרים שעשויים לעזור
בעת קבלת החלטה - לדוגמה של קניית מגבר.
את נתון הזרם ניתן למצוא בדפי היצרן של אותו מוצר או ה SPEC שלו
לעניין ההרמן - מדובר בזרם של 75 אמפר -+ (עוצמת זרם די גבוהה יחסית לעולם הגברת ה SS)
לצורך העניין כשמגבר מספק זרם גבוה יש לו יותר "כוח" לשלוט על רמקולים שקשים להנעה - קרי הוא ידע להתמודד טוב יותר עם העכבה הלא יציבה שלהם ותופעת הקליפינג,(תופעה הקרויה גם קטימה,כשהטרנזיסטורים נכנסים למצב של עומס יתר) תימנע.
יאיר, עמית וכל היודע דבר...
השבוע אני מתכוון לקחת יום חופש ולנסוע מהבוקר לאיזור ת"א (מבאר שבע הרחוקה) ולהתרשם מהמגברים.
יש לכם חנויות מומלצות? שבאמת יתנו להאזין ולהתרשם? והכי חשוב לא אצתרך לסחוב אליהם את 684 שלי?
תודה, מיקי
השבוע אני מתכוון לקחת יום חופש ולנסוע מהבוקר לאיזור ת"א (מבאר שבע הרחוקה) ולהתרשם מהמגברים.
יש לכם חנויות מומלצות? שבאמת יתנו להאזין ולהתרשם? והכי חשוב לא אצתרך לסחוב אליהם את 684 שלי?
תודה, מיקי
וואו, מקנא בך. בדיוק הרמקולים שאני רוצה.micky1506 כתב:הי,
ברשותי רמקולים B&W 684 ואני מעוניין במגבר שיתן את התמורה המקסימלית במחיר סביר עד 5K פחות או יותר.
המליצו לי על NAD 754 av בטענה שזהו הוא המגבר האופטימלי.
נכון/לא נכון/ אלטרטיבות אחרות?
תודה,מיקי...
אם מה אתה שומע אותם בינתיים ? איך הסאונד ?
מיצטרף להמלצה להרמן 970 מגבר מעולה טיפה סגור בגבוהים עים מקור פתוח או רמקולים התוצאה יכולה להיות נהדרת...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
וואי עמית הרגת אותנו!!! (כלומר אותי ואת אישתי)
היא לא מפסיקה להגיד איזה מקסים אתה!
אני מסכים
א. המון המון תודה
ב. אני אראה מה יניב היום ואולי באמת אבקש את עזרתך.
אבל, באמת מאוד נחמד מצידך.
tascam: א. תודה ב. בהתחשב שאתה כבר אדם 3 הממליץ על HC 970 אני בהחלט אבקש להאזין איתו היום.
מיקי
היא לא מפסיקה להגיד איזה מקסים אתה!
א. המון המון תודה
ב. אני אראה מה יניב היום ואולי באמת אבקש את עזרתך.
אבל, באמת מאוד נחמד מצידך.
tascam: א. תודה ב. בהתחשב שאתה כבר אדם 3 הממליץ על HC 970 אני בהחלט אבקש להאזין איתו היום.
מיקי