power+pre-hafler or rotel?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
gab פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה שיפצו לי אומגה אודיו אניגמה רצפתיים סגורים עם וופר 10 אינץ מיד וטוייטר של מורל( באומגה אודיו- חברה נהדרים), שנשמעים מצוין עם שני משולבים שיש לי- סנסוי 317 /נאד 7240 אבל הפירוט לא מספק במיוחד בגבוהים למרות שהטוייטר שלהם אמור להיות מצוין.
יש לי שתי אפשרויות ביד שניה שילוב של הפלר 9130 ו- SE100 וכן רוטל RB980/RC970
אני שומע בעיקר ג'אז, קלסי ומוזיקת עולם.
אודה על רישמיכם לאור העובדה שלא ניתן לנייד את הרמקולים בפאת גודלם ושמקלם או את המגברים אליי לבדיקה.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

גם אם תהפוך עולמות עדיין לא תצליח להוציא מהם פירוט בגבוהים, זה האופי של הרמקול...

gab פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

hafler vs rotel

שליחה #3 

דווקא במידריינג' הוא עשיר מאד הרמקול/ ודאי שלא הייתי מגדיר אותו כ- LAID BACK. יתכן וההגדרה שלי לא מדוייקת כי הוא כן מפורט אבל בשל הבס הדומיננטי והמיד העשיר הגבוהים יותר מתקשים לזהור...

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4149
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #4 

מה הדגם של הרמקול ?
ואם אפשר תמונה

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #5 

אכן באס דומיננטי ואכן מיד עשיר - את שניהם יודעים המורל לתת ובשפע, מה שאומר שתזדקק למגבר רזה יותר באיזון שלו, ולדעתי שני השמות שציינת לא מתאפיינים בתכונה כזו.

gab פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הפלר או רוטל- התאמת מגבר לרמקול של אומגה אודיו

שליחה #6 

הדגם המדובר הוא ( ENIGMA OMEGA AUDIO. (MORELUSA הוא רמקול עם 3 דרייברים- וופר של 10 אינץ מיד 55 ממ' וטוויטר MDT 33 29 ממ'. הדרייברים הם זהים לאלו שהשתמשו ברמקולים של מורל בזמנו. כל זה בתיבת עץ מושקעת מאד בגימור ברמה גבוהה. תמונה אני אעלה בהמשך.
אשמח לרעיונות להגברה מיד שניה שתאזן טיפה את הרמקול ותדגיש את הטווח העליון של הצלילים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”