power+pre-hafler or rotel?
-
gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לאחרונה שיפצו לי אומגה אודיו אניגמה רצפתיים סגורים עם וופר 10 אינץ מיד וטוייטר של מורל( באומגה אודיו- חברה נהדרים), שנשמעים מצוין עם שני משולבים שיש לי- סנסוי 317 /נאד 7240 אבל הפירוט לא מספק במיוחד בגבוהים למרות שהטוייטר שלהם אמור להיות מצוין.
יש לי שתי אפשרויות ביד שניה שילוב של הפלר 9130 ו- SE100 וכן רוטל RB980/RC970
אני שומע בעיקר ג'אז, קלסי ומוזיקת עולם.
אודה על רישמיכם לאור העובדה שלא ניתן לנייד את הרמקולים בפאת גודלם ושמקלם או את המגברים אליי לבדיקה.
יש לי שתי אפשרויות ביד שניה שילוב של הפלר 9130 ו- SE100 וכן רוטל RB980/RC970
אני שומע בעיקר ג'אז, קלסי ומוזיקת עולם.
אודה על רישמיכם לאור העובדה שלא ניתן לנייד את הרמקולים בפאת גודלם ושמקלם או את המגברים אליי לבדיקה.
-
gab
-
- חבר פעיל מאוד

hafler vs rotel
דווקא במידריינג' הוא עשיר מאד הרמקול/ ודאי שלא הייתי מגדיר אותו כ- LAID BACK. יתכן וההגדרה שלי לא מדוייקת כי הוא כן מפורט אבל בשל הבס הדומיננטי והמיד העשיר הגבוהים יותר מתקשים לזהור...
-
gab
-
- חבר פעיל מאוד

הפלר או רוטל- התאמת מגבר לרמקול של אומגה אודיו
הדגם המדובר הוא ( ENIGMA OMEGA AUDIO. (MORELUSA הוא רמקול עם 3 דרייברים- וופר של 10 אינץ מיד 55 ממ' וטוויטר MDT 33 29 ממ'. הדרייברים הם זהים לאלו שהשתמשו ברמקולים של מורל בזמנו. כל זה בתיבת עץ מושקעת מאד בגימור ברמה גבוהה. תמונה אני אעלה בהמשך.
אשמח לרעיונות להגברה מיד שניה שתאזן טיפה את הרמקול ותדגיש את הטווח העליון של הצלילים.
אשמח לרעיונות להגברה מיד שניה שתאזן טיפה את הרמקול ותדגיש את הטווח העליון של הצלילים.