האם עוד מוכרים טייפ דק כפול ?
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
תסתכל בלוחות יד2. יש שם כמה דגמים...
מעבר לכך, לא ידוע לי על חנות שמחזיקה מלאי של טייפים. נראה לי שאם אתה רוצה חדש כפול, זה יהיה לפי הזמנה קטלוגית מיוחדת. שווה לברר בחנויות סטריאו יעודיות...
בהצלחה...
מעבר לכך, לא ידוע לי על חנות שמחזיקה מלאי של טייפים. נראה לי שאם אתה רוצה חדש כפול, זה יהיה לפי הזמנה קטלוגית מיוחדת. שווה לברר בחנויות סטריאו יעודיות...
בהצלחה...
מוכרים ויש יבוא שוטף לארץ של ימהאה שרווד פיוניר דנון טיאק ועוד לא ניתקלתי בבעיות אמינות כלל.....
http://www.eurotal.co.il/Product.asp?Pi ... 5&Cat2ID=0
http://www.crazyedi.co.il/categories/24117
http://www.crazyedi.co.il/categories/24117
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
מה מחזיק את הקלטות בחיים:
0. הקלטת שיחות על קלטות טייפ ולא באמצעים דיגיטליים קבילה בבית מישפט לעומת
הקלטות דיגיטליות שניתן לבשל ולערוך...
1. ספרים / audio books נמצאים בשימוש לעתים קרובות תוך כדי נסיעה במכונית. נכון
לשנת 2005, 53% מהמאזינים ל-audio books בארה"ב עושים זאת ברכב. 37% ממכירות הספרים המוקלטים הן על גבי קלטות, גם בגלל הסיבה הטכנית החשובה – אפשר להמשיך לשמוע בדיוק בנקודה שההאזנה נעצרה. בדיסק זה לא כל כך אפשרי ובטח לא נוח כשמדובר בהקראת ספר ארוך.
2. מוזיקה / להקות שוליים כמו Heartwarmer וגם Black Walls או Awesome Color פשוט מעוניינות להוציא חומרים חדשים על קלטות משיקולי נוסטלגיה וכבוד למדיום. חוץ מהרכבים בודדים יש גם לייבלים מבוססים על טהרת הקסטות מסיבות של אידיאולוגיה, אהבת סאונד הקלטת ו/או שנאת סאונד הדיסק. ראו לדוגמא Nailbat Tapes ו- Infinity Cat (שניהם מנאשוויל), או את Hiss Lab והלייבל עם השם שלא משאיר מקום לספקות- Dead Format Cassette Label.
3. אסירים / ל-2.3 מיליון אסירים בארה"ב אסור לעשות שימוש בדיסקים כיוון שהם עלולים לשמש ככלי נשק חד. בנוסף, אין להם אינטרנט כדי לשמוע מוזיקה דרך אתרים, רדיו-מקוון או רשתות חברתיות מוזיקליות. די ברור מדוע הם מכניסים כמיליון דולר בשנה לחברת North Hollywood's Pack Central למשל, שמשווקת עבורם מוזיקה על קסטות בלבד.
ברור שהקסטות לא יחזרו לכבוש את השוק. מכירות קסטות בשוק המוזיקה מגיעות בסך הכל לאחוז אחד וד"ר Shawn DuBravac, כלכלן האגודה לצרכנות אלקטרונית קובע כי בניגוד לתקליטי הויניל, לקסטות הפלסטיק פשוט אין סקס-אפיל...
למרות זאת, מדובר במדיום שמסרב למות סופית. הוא גווע לאט, ועם טונות של סטייל.
לשנת 2005, 53% מהמאזינים ל-audio books בארה"ב עושים זאת ברכב. 37% ממכירות הספרים המוקלטים הן על גבי קלטות, גם בגלל הסיבה הטכנית החשובה – אפשר להמשיך לשמוע בדיוק בנקודה שההאזנה נעצרה. בדיסק זה לא כל כך אפשרי ובטח לא נוח כשמדובר בהקראת ספר ארוך.
2. מוזיקה / להקות שוליים כמו Heartwarmer וגם Black Walls או Awesome Color פשוט מעוניינות להוציא חומרים חדשים על קלטות משיקולי נוסטלגיה וכבוד למדיום. חוץ מהרכבים בודדים יש גם לייבלים מבוססים על טהרת הקסטות מסיבות של אידיאולוגיה, אהבת סאונד הקלטת ו/או שנאת סאונד הדיסק. ראו לדוגמא Nailbat Tapes ו- Infinity Cat (שניהם מנאשוויל), או את Hiss Lab והלייבל עם השם שלא משאיר מקום לספקות- Dead Format Cassette Label.
3. אסירים / ל-2.3 מיליון אסירים בארה"ב אסור לעשות שימוש בדיסקים כיוון שהם עלולים לשמש ככלי נשק חד. בנוסף, אין להם אינטרנט כדי לשמוע מוזיקה דרך אתרים, רדיו-מקוון או רשתות חברתיות מוזיקליות. די ברור מדוע הם מכניסים כמיליון דולר בשנה לחברת North Hollywood's Pack Central למשל, שמשווקת עבורם מוזיקה על קסטות בלבד.
ברור שהקסטות לא יחזרו לכבוש את השוק. מכירות קסטות בשוק המוזיקה מגיעות בסך הכל לאחוז אחד וד"ר Shawn DuBravac, כלכלן האגודה לצרכנות אלקטרונית קובע כי בניגוד לתקליטי הויניל, לקסטות הפלסטיק פשוט אין סקס-אפיל...
למרות זאת, מדובר במדיום שמסרב למות סופית. הוא גווע לאט, ועם טונות של סטייל.
רב סרן-רועי קליין.
תודה לכל העונים.
האמת שרציתי כפול כי אני יודע שאין הבדל כמעט במחיר בין בודד לכפול.
מההיצע שהוצע כאן עולה שסגי אי מייבאים רק את השרווד ולא ימהה וחבל. לא מצאתי בחנויות אחרות טיאק או פיוניר.
ראיתי את המחירים של השרווד . אני בדילמה מה לעשות - לקנות שרווד שזו האופציה היחידה כיום
או לתקן את הסוני שיש לי דגם TC-W 835 למי שמכיר (שבזמנו קיבל ביקורות מצוינות) שבישפאר בחוצפתם הרבה רוצים על תיקון ראש טייפ אחד 870 שקל ! נראה לי מחיר מוגזם לתיקון ואולי עדיף לי כבר לקנות חדש.
מההיצע שהוצע כאן עולה שסגי אי מייבאים רק את השרווד ולא ימהה וחבל. לא מצאתי בחנויות אחרות טיאק או פיוניר.
ראיתי את המחירים של השרווד . אני בדילמה מה לעשות - לקנות שרווד שזו האופציה היחידה כיום
או לתקן את הסוני שיש לי דגם TC-W 835 למי שמכיר (שבזמנו קיבל ביקורות מצוינות) שבישפאר בחוצפתם הרבה רוצים על תיקון ראש טייפ אחד 870 שקל ! נראה לי מחיר מוגזם לתיקון ואולי עדיף לי כבר לקנות חדש.
תודה על המידע המעמיק!tascam כתב:מה מחזיק את הקלטות בחיים:
למרות זאת, מדובר במדיום שמסרב למות סופית. הוא גווע לאט, ועם טונות של סטייל....
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
כמה חשבת להשקיע בטייפ חדש?תמיר כתב:תודה לכל העונים.
או לתקן את הסוני שיש לי דגם TC-W 835 למי שמכיר (שבזמנו קיבל ביקורות מצוינות) שבישפאר בחוצפתם הרבה רוצים על תיקון ראש טייפ אחד 870 שקל ! נראה לי מחיר מוגזם לתיקון ואולי עדיף לי כבר לקנות חדש....
אם אתה אוהב את הסוני ואיך שהוא נשמע.... אז אולי תקן...
למרות שבמחיר הזה אתה יכול למצוא ביד 2 דברים...
עוד דבר... בדר"כ יש טייפים לקלטת בודדת באיכות הרבה יותר גבוהה מאשר דאבל... וגם יותר יקרים...
במירה זה השרווד בדיוק זהה לימאה ומיוצר באותו מקום יש גם את ה TEAC שוא מעולה
רב סרן-רועי קליין.
מצחיק
ואני חשבתי שזה נעלם מהעולם , ואין לזה דרישה .
יש ברשותי Onkyo TA-w202
שנחשב בזמנו לחתיכת יצירה .
בעקבות השרשור עשיתי חיפוש ומצאתי ברשת SETUP כמו שלי .

יש ברשותי Onkyo TA-w202
שנחשב בזמנו לחתיכת יצירה .
בעקבות השרשור עשיתי חיפוש ומצאתי ברשת SETUP כמו שלי .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
בטייפ כמו בכול טייפ יש רצועות גלגל הצמדה וכמובן ראש שמיטבלים עים השנים הכל כימעט ניתן להחלפה אבל רק ראש מקורי יתן תוצאה טובה עים האלקטרוניקה ולכן צריך ליבדוק את מצבו...
בטייפים של AKI עים סימון GX היה ראש קריסטל שלא מיתבלה !
בכל אופן השרווד טייפ טוב ולא מדבקה ! יש קשר בן ימאה לשרווד ולא רקהמשותף הוא היבואן !
היו להם רדיו טייפים מעולים לרכב גם כן בעבר.
בטייפים של AKI עים סימון GX היה ראש קריסטל שלא מיתבלה !
בכל אופן השרווד טייפ טוב ולא מדבקה ! יש קשר בן ימאה לשרווד ולא רקהמשותף הוא היבואן !
היו להם רדיו טייפים מעולים לרכב גם כן בעבר.
רב סרן-רועי קליין.
יש לי דאבל טייפ של פיוניר אם אתה מעוניין..... 
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
אייל
יש לי גם את הטיפ הזה של אונקיו.
2 מנועים לכל צד אחד להרצה ואחד לשמיעה, ולא כמו בהרבה מכשירי דבל שיש מנוע אחד לשני הטייפים....
2 מנועים לכל צד אחד להרצה ואחד לשמיעה, ולא כמו בהרבה מכשירי דבל שיש מנוע אחד לשני הטייפים....
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim