אוזניות עד 300 ש"ח מה עדיף
-
avi_gutman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תכננתי לקנות את הPX100 וראיתי אותם פה באתר ביד שניה במחיר זול יחסית לארץ 180 והם ע"פ המוכר הטרי לא היו בשימוש כמעט בכלל ונקנו לפני פחות מחודש אבל עכשיו אני כבר לא בטוח שכדאי לי כי אולי בתקציב הראשוני שרציתי (270~) אני כבר יכול למצוא משו טוב יותר ראיתי את ה AKG 26P בטווח מחיר הזה הם עדיפות ? מישו מכיר משו אחר שיש לו איכות טובה יותר בטווח מחירים הזה ? תודה. נ.ב. ראיתי פה את הגראדו SR60 ב300 ש"ח האם יש הבדל משמעותי ששווה להשקיע את ההבדל הלא קטן הזה?
-
avi_gutman
-
- חבר שרק התחיל

אני מעוניין באיכות נטו אכן...
ונראה לי שאני ילך על הגראדו אבל חדשות עולות 380 וזה עם אחריות מהחנות לא עדיף לקנות חדש מאשר 300 יד שניה למרות שהוא בקושי היה בשימוש רק איזה שבועיים וכו' כי האחריות היא רק מחו"ל וגם כי זה בלי הניילון יענו אף אחד לא אחראי לי שזה לא מתוקתק כמו שצריך אז האם לקנות את היד שניה בכל זאת ב300 או חדש ב380 בארץ ? ואם חדש ב380 אז האם זה באמת האוזניה הכי טובה שאני ישיג במחיר כזה...?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני יודע שמוכרים אותן אצל אבי יפה - http://www.headphones.co.il, אני קניתי שם את ה 80 שלי (לאחר האזנה מאוד מענגת לשני הדגמים, ולעוד כמה שהיו מחוץ לתקציב - בשביל הכיףשח_מט כתב:מי מוכר אותם בארץ?yosis3 כתב:grado 60
אוזניות שנשמעות פי 5 ממחירן-אוזניות מדהימות.......
האמת היא שהן לא נראות מי יודע מה...uriler כתב:אני יודע שמוכרים אותן אצל אבי יפה - http://www.headphones.co.il, אני קניתי שם את ה 80 שלי (לאחר האזנה מאוד מענגת לשני הדגמים, ולעוד כמה שהיו מחוץ לתקציב - בשביל הכיףשח_מט כתב:מי מוכר אותם בארץ?yosis3 כתב:grado 60
אוזניות שנשמעות פי 5 ממחירן-אוזניות מדהימות.......)[/url]
...
יש להן לוק של אוזניות ב40 שקל..
http://www.headphones.co.il/store/main/ ... id_prod=31
אפילו שזה גרדו, וגרדו זה איכות, הן ניראות לי קצת מוזרות.
חוצמיזה, האוזניה ניראת לי קטנה. היא יושבת על האפרכסת ולא מסביבה... אני אוהב את האוזניות הסגורות שמקיפות גם את אפרכסת האוזן... (הגדולות לי הן סנהייזר HD215)
אני חוזר ואומר
שום דבר שתקנה ב300 וב500 וב700 לא מתקרב לגרדו 60.
יש לי זוג כזה
ויש לי סנהייזר 595
ויש לי א.ק.ג 270
הגרדו פשוט נשמעות יותר טוב בגדול
(אגב-אי אפשר להגיד את זה על גרדו 80 ן125)
גרדו 60-היי אנד בכסף קטן.
מיבא אותם אייל פור ויש בפיוז,באודיופיל בחיפה,ובטח בעוד חנויות.
שום דבר שתקנה ב300 וב500 וב700 לא מתקרב לגרדו 60.
יש לי זוג כזה
ויש לי סנהייזר 595
ויש לי א.ק.ג 270
הגרדו פשוט נשמעות יותר טוב בגדול
(אגב-אי אפשר להגיד את זה על גרדו 80 ן125)
גרדו 60-היי אנד בכסף קטן.
מיבא אותם אייל פור ויש בפיוז,באודיופיל בחיפה,ובטח בעוד חנויות.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אני לא לגמרי מסכים עם השורה הזו...yosis3 כתב: (אגב-אי אפשר להגיד את זה על גרדו 80 ן125)
ג....
אני מרגיש בהבדל בין ה 60 ל 80, ותחת תקציב של מתחת ל 500 - אני חושב שהגרדו אכן נותנות תמורה מקסימלית (למי שאוהב את הצליל שלהן ומתאימות לו אוזניות פתוחות לחלוטין).
מעבר לזה - הוא מציין שמפריעה לו האפרכסת הקטנה יחסית של ה 60, וזו בעיה שב 80 כבר לא מתקיימת.
בכל מקרה - אני איתך שהגרדו מומלצות בחום (שוב, בהתנייה שמדובר על סביבה שקטה).
כל הדגמים של גארדו זכו באינספור פרסים אז קשה מאוד להחליט לפי זה.yosis3 כתב:על טעם ועל ריח......
ממליץ שתקראו מה כתבו המגזינים המקצועיים ביותר בתחום על גרדו 60 ועלגרדו 80.
בלי לזלזל ב80 שהן טובות מאד(אך גורמות לאי נוחות בשל הספוג הקשה והמחוספס)...
ה 80 אומנם לא הכי נוחות אבל האיכות שלהם מבחינת שמע מדהימה. עשיתי להם מבחן עם מגבר ונגן של קייברידג אודיו (בחנות שנקראת אודיופיל בחיפה) עם מוזיקת גא"ז וקלאסית והאיכות שלהם הרשימה אותי מאוד. ל 80 יש באס טיפה יותר עמוק, מיד יותר צלול ובמה הרבה יותר רחבה. שווים כל שקל.
-
avi_gutman
-
- חבר שרק התחיל

אני כנראה ילך על הגראדו 225 יד שניה ב550 שקל
אבל זה כבר בלי האחריות אבל עדיין זה 225 כאילו ! וזה מציעה ענקית ...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
Re: אני כנראה ילך על הגראדו 225 יד שניה ב550 שקל
נשמע מצוין, אבל הייתי מוודא מאיפה הן מגיעות ושהן תקינות.avi_gutman כתב:אבל זה כבר בלי האחריות אבל עדיין זה 225 כאילו ! וזה מציעה ענקית ......
אוזניות הן פריט שיכול להיות רגיש, וזה עדיין סכום מכובד.
Re: אני כנראה ילך על הגראדו 225 יד שניה ב550 שקל
avi_gutman כתב:אבל זה כבר בלי האחריות אבל עדיין זה 225 כאילו ! וזה מציעה ענקית ...[/quote
השאלה אם לא כדאי לקנות חדש...