כפתור ל- hometheater עבור google toolbar
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
רציתי להכין כפתור עבור hometheater שיהיה חלק מ- goolge toolbar ולהפתעתי הנעימה עופר הקדים אותי והכין כפתור מדליק!
לא רק שהוא מאפשר גישה ישירה לאתר הוא גם מציג ב- RSS את הכתבות האחרונות באתר ע"י לחיצה על כפתור drop down
http://www.google.com/gadgets/directory ... tnG=Search
כל הכבוד עופר!
לא רק שהוא מאפשר גישה ישירה לאתר הוא גם מציג ב- RSS את הכתבות האחרונות באתר ע"י לחיצה על כפתור drop down
http://www.google.com/gadgets/directory ... tnG=Search
כל הכבוד עופר!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה ישן...
אפשר להגיע לזה ישירות מכאן:
http://toolbar.google.com/buttons/add?u ... button.xml
האמת שאני כמעט ולא משתמש בזה (OPEN SEARCH הרבה יותר נוח בעיני).
אפשר להגיע לזה ישירות מכאן:
http://toolbar.google.com/buttons/add?u ... button.xml
האמת שאני כמעט ולא משתמש בזה (OPEN SEARCH הרבה יותר נוח בעיני).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחלה דבר
לדעתי כל חבר שמצטרף לאתר צריך לקבל מייל עם האפשרות לכפתור הזה...
אני לא מאמין שלא ידעתי על זה...
ומה זה OPEN SEARCH???
אני לא מאמין שלא ידעתי על זה...
ומה זה OPEN SEARCH???
- oferlaor
- מנהל

lawpower,
חחח... יש יותר מדי שטויות כאלה שהכנסנו במהלך השנים (עדכוני חדשות דרך RSS למשל זה דבר שמרבית האנשים לא יודעים עדיין להשתמש בהם לצערי).
OPEN SEARCH זה פונקציה שמאפשרת לך לחפש באתר הישר מהחיפוש המובנה בדפדפן עצמו. אתה עומד באתר וב-IE7 החיפוש הופך כתום מימין ומאפשר לך חיפוש חכם באתר הישר מהדפדפן...
ב-FF3 זה מתנהג מעט שונה, אך הרעיון זהה.
חחח... יש יותר מדי שטויות כאלה שהכנסנו במהלך השנים (עדכוני חדשות דרך RSS למשל זה דבר שמרבית האנשים לא יודעים עדיין להשתמש בהם לצערי).
OPEN SEARCH זה פונקציה שמאפשרת לך לחפש באתר הישר מהחיפוש המובנה בדפדפן עצמו. אתה עומד באתר וב-IE7 החיפוש הופך כתום מימין ומאפשר לך חיפוש חכם באתר הישר מהדפדפן...
ב-FF3 זה מתנהג מעט שונה, אך הרעיון זהה.
- oferlaor
- מנהל

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

truejoker כתב:עופר אולי באמת תתן הדרכה איך מחפשים באתר דרך הדפדפן ? ובאותה הזדמנות אם תוכל להרחיב על הנושא של הRSS אני אשמח, כי אני לא מצליח להבין איך להשתמש בזה , ומה זה למעשה...
ניסיתי כבר כמה פעמים איך מתעסקים עם RSS ללא הצלח....
- oferlaor
- מנהל

הכי קל - ב-IE7, ללחוץ על הכפתור הכתום בצד ימין של ה-TOOLBAR.
הרעיון הוא לרכז מאמרים ועדכונים מכמה אתרים בו זמנית. אני כיום מנוי של כ-100 אתרי טכנולוגיה שונים. כשיש מאמר שמעניין אני לוחץ עליו ונכנס ישר לאתר. כך אני לא מבלה רוטינה של שעה בכל בוקר בכניסה ל-100 אתרים שונים
השתכללתי מאז, אגב, ואני כיום קורא הכל מהאייפון (בד"כ תוך כדי צחצוח גילוח בבוקר).
הרעיון הוא לרכז מאמרים ועדכונים מכמה אתרים בו זמנית. אני כיום מנוי של כ-100 אתרי טכנולוגיה שונים. כשיש מאמר שמעניין אני לוחץ עליו ונכנס ישר לאתר. כך אני לא מבלה רוטינה של שעה בכל בוקר בכניסה ל-100 אתרים שונים
השתכללתי מאז, אגב, ואני כיום קורא הכל מהאייפון (בד"כ תוך כדי צחצוח גילוח בבוקר).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מי שרוצה לחפש באתר FF3 - אחרי התקנת הכפתור...
אתה רושם בשורת הגוגל את מה שאתה רוצה לחפש - ואז פשוט לוחץ על הכפתור של האתר - וזה ישר נכנס לחיפוש של האתר - חביב ביותר.
- oferlaor
- מנהל

וואלה, לא ידעתי שהם תומכים בזה גם ב-FF3, הכפתור שוכלל באיזור החיפוש כרגע עבור כל הדפדפנים שיתמכו בזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הערה בעניין RSS (בתור משתמש כבד של זה):
בגדול, RSS נמצא איתנו כבר הרבה שנים, כולל לינק מתאים כמעט בכל עיתון ובלוג, ולמרות זה, RSS לא ממש תפס את ציבור המשתמשים. יש לכך הרבה ניתוחים אך הסיבה העיקרית, לדעתי, היא שמהר מאוד אתה טובע בים של מאמרים שלא נקראו ו"נלחץ" מכך.
זה הפך את חווית קריאת המאמרים האינטרנט לחוויה דומה לאימייל. זה נפלא במספרים קטנים אך קטסטרופה בגדולים , ובניגוד לאימייל, בRSS אתה עלול להיגרר מהר מאוד למספרים הגדולים.
אז למי זה מתאים: מי שמצד אחד רוצה את הנוחות של לעבור על סט של מאמרים ממקורות נבחרים אבל
יודע לצמצם את המקורות בלי להתמכר ויודע מהר מאוד לעבור על כותרות רבות ולמחוק ולברור רק את מה שמעניין.
זה יותר קשה ממה שזה נשמע.
בגדול, RSS נמצא איתנו כבר הרבה שנים, כולל לינק מתאים כמעט בכל עיתון ובלוג, ולמרות זה, RSS לא ממש תפס את ציבור המשתמשים. יש לכך הרבה ניתוחים אך הסיבה העיקרית, לדעתי, היא שמהר מאוד אתה טובע בים של מאמרים שלא נקראו ו"נלחץ" מכך.
זה הפך את חווית קריאת המאמרים האינטרנט לחוויה דומה לאימייל. זה נפלא במספרים קטנים אך קטסטרופה בגדולים , ובניגוד לאימייל, בRSS אתה עלול להיגרר מהר מאוד למספרים הגדולים.
אז למי זה מתאים: מי שמצד אחד רוצה את הנוחות של לעבור על סט של מאמרים ממקורות נבחרים אבל
יודע לצמצם את המקורות בלי להתמכר ויודע מהר מאוד לעבור על כותרות רבות ולמחוק ולברור רק את מה שמעניין.
זה יותר קשה ממה שזה נשמע.
משה