בעיה|שלט מדיה סנטר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
חסרים נתונים כדי לעזור לך. איזה שלט זה? האם זה השלט שהגיע עם כרטיס טלוויזיה או שלט אחר שקנית? האם הכוונה לרסיבר שהוא מגבר שמחברים לרמקולים או לרסיבר האינפרה אדום של השלט רחוק? איך חיברת את הרסיבר? מה אתה מנסה לנגן במדיה סנטר? סרטים או הקלטות מהטלוויזיה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני משתמש שלט של PVR150...רסיבר לאינפרה אדום של השלט הרחוק....אחי זה לא משנה הכל דבר הכפתורים האלה לא עובדים..(פלי עצור להגביר להנמיך)...גם בשנרים גם בטלויסיה וגם בסרטים...ניסיתי להוציא את הרסיבר מהמחשב ולחבר...וזה לא עזר..מה אני עושה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לחץ על כפתור ימני על Computer, בחר Manage, ואז באפליקציה שנפתחת בחר Device Manager. ברשימת על ההתקנים שיש לך, ודא שאין סימני קריאה צהובים, שהמשמעות שלהם היא שיש דרייבר שלא מותקן כמו שצריך. אם יש סימן קריאה צהוב, צריך לבדוק מה לא בסדר ואולי להתקין את הדרייבר של השלט מחדש.
האם הרסיבר של השלט מהבהב כשאתה לוחץ על כפתורים בשלט מולו?
האם הרסיבר של השלט מהבהב כשאתה לוחץ על כפתורים בשלט מולו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם יש כפתורים שכן עובדים לך? איזה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בוא נעשה את זה פרה פרה:
האם החיצים עובדים לך, כלומר אתה יכול לשוטט בתפריטים של המדיה סנטר?
האם בשביל להתחיל לנגן סרט אתה לוחץ OK (הכפתור שבאמצע החיצים)?
הכפתור PLAY מיועד במדיה סנטר אך ורק בשביל לחזור לנגינה אחרי מצב PAUSE.
נסה לנגן סרט עם לחיצה על OK אחרי שאתה מגיע אליו עם החיצים, לחץ על PAUSE ותראה אם יש תגובה. כדי לחזור ולנגן את הסרט, לחץ על PLAY (אפשר, אגב, גם ללחוץ עוד פעם על PAUSE).
הערת אגב: המדיה סנטר לא יגיב לך לכפתורי ההרצה קדימה ואחורה ( אלה שנראים ככה: << >> ) עבור סרטי AVI ו-MKV, אלא רק בהקלטות מהטלוויזיה. קטע דפוק של המדיה סנטר. כדי לפתור את זה, יש פלאג אין שנקרא Media Control. אבל בוא נראה קודם כל שהדברים הבסיסיים עובדים לך.
בכל הסוגים, גם סרטים וגם הקלטות, אתה עדיין יכול להשתמש בכפתורי הדילוג על שירים (אלה שנראים ככה: |<< >>| ), בשביל לקפוץ קדימה חצי דקה או אחורה 5 שניות.
האם החיצים עובדים לך, כלומר אתה יכול לשוטט בתפריטים של המדיה סנטר?
האם בשביל להתחיל לנגן סרט אתה לוחץ OK (הכפתור שבאמצע החיצים)?
הכפתור PLAY מיועד במדיה סנטר אך ורק בשביל לחזור לנגינה אחרי מצב PAUSE.
נסה לנגן סרט עם לחיצה על OK אחרי שאתה מגיע אליו עם החיצים, לחץ על PAUSE ותראה אם יש תגובה. כדי לחזור ולנגן את הסרט, לחץ על PLAY (אפשר, אגב, גם ללחוץ עוד פעם על PAUSE).
הערת אגב: המדיה סנטר לא יגיב לך לכפתורי ההרצה קדימה ואחורה ( אלה שנראים ככה: << >> ) עבור סרטי AVI ו-MKV, אלא רק בהקלטות מהטלוויזיה. קטע דפוק של המדיה סנטר. כדי לפתור את זה, יש פלאג אין שנקרא Media Control. אבל בוא נראה קודם כל שהדברים הבסיסיים עובדים לך.
בכל הסוגים, גם סרטים וגם הקלטות, אתה עדיין יכול להשתמש בכפתורי הדילוג על שירים (אלה שנראים ככה: |<< >>| ), בשביל לקפוץ קדימה חצי דקה או אחורה 5 שניות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם חיברת את המחשב למגבר שלך באמצעות כבל אודיו דיגיטלי (אופטי/קואקסיאלי)? במקרה כזה זה תקין שהווליום לא יעבוד לך.
לגבי הרצה קדימה ואחורה, זה קורה לך גם בניגון הקלטות שעשית מהטלוויזיה? שים לב למה שכתבתי על הרצה קדימה ואחורה.
לא הבנתי לגבי הפסקת הקלטה. כדי להפסיק הקלטה שמתרחשת כרגע צריך לעשות את זה עם התפריט של התוכניות המוקלטות. הולכים אל התמונה של התוכנית שמוקלטת עכשיו (זאת שיש בה עיגול אדום), לוחצים עליה עם OK בשלט ובוחרים הפסקת הקלטה.
לגבי הרצה קדימה ואחורה, זה קורה לך גם בניגון הקלטות שעשית מהטלוויזיה? שים לב למה שכתבתי על הרצה קדימה ואחורה.
לא הבנתי לגבי הפסקת הקלטה. כדי להפסיק הקלטה שמתרחשת כרגע צריך לעשות את זה עם התפריט של התוכניות המוקלטות. הולכים אל התמונה של התוכנית שמוקלטת עכשיו (זאת שיש בה עיגול אדום), לוחצים עליה עם OK בשלט ובוחרים הפסקת הקלטה.