חיבור המקרן למחשב - עזרה בבקשה
-
liran88
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני מחבר את המקרן (OPTOMA H77) מהמחשב (כרטיס מסך XTI 1950 PRO) דרך קופסת מיתוג (OPPO H31) ורואה את התמונה בגוון אדמדם (כשאני רואה כבלים בקומפוננט - בעזרת טרנסקודר רואים מצויין - כך שזו לא הנורה במקרן) בנוסף לכך כשאני מחבר את הדיוידי (OPPO 983) - דרך קופסת המיתוג, המקרן מראה שהוא מזהה אות וישר מחפש שוב אות, ואז מזהה וחוזר חלילה (ולא רואים תמונה).
כשאני מחבר את המחשב (מהיציאה השניה של כרטיס המסך) ל- LCD HITACHI L32A01 במקביל למסך מחשב עם מפצל DVI ורואים בשניהם מצויין.
האם הבעיה היא בחיבור ה- DVI במקרן, או בעיה בקופסת המיתוג (H31) או שיכול להיות משהו אחר?
מודה מראש לעוזרים
כשאני מחבר את המחשב (מהיציאה השניה של כרטיס המסך) ל- LCD HITACHI L32A01 במקביל למסך מחשב עם מפצל DVI ורואים בשניהם מצויין.
האם הבעיה היא בחיבור ה- DVI במקרן, או בעיה בקופסת המיתוג (H31) או שיכול להיות משהו אחר?
מודה מראש לעוזרים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
liran88
- חבר פעיל מאוד

קישור לממתג
http://www.oppodigital.com/hm31/
היום אלך לקנות מחבר בין שני כבלים HDMI בכדי שאוכל לעקוף את קופסת המיתוג (יש לי בעיה כרגע כי הכבלים בקיר ולא ארוכים מספיק).
תודה על העזרה.
אפרסם את הממצאים יותר מאוחר
http://www.oppodigital.com/hm31/
היום אלך לקנות מחבר בין שני כבלים HDMI בכדי שאוכל לעקוף את קופסת המיתוג (יש לי בעיה כרגע כי הכבלים בקיר ולא ארוכים מספיק).
תודה על העזרה.
אפרסם את הממצאים יותר מאוחר
-
liran88
- חבר פעיל מאוד

היום עקפתי את קופסת המיתוג ע"י מחבר בעל שני HDMI נקבות ל HDMI זכרים (של שני הכבלים).
הדבר לא פתר את הבעיה.
האם יכול להיות שהכבל שמוביל למקרן נקרע איפשהו בפנים (האם תופעה של גוון אדמדם יכולה להעיד שנקרע איזשהו חוט בתוך הכבל (HDMI)?
הדבר לא פתר את הבעיה.
האם יכול להיות שהכבל שמוביל למקרן נקרע איפשהו בפנים (האם תופעה של גוון אדמדם יכולה להעיד שנקרע איזשהו חוט בתוך הכבל (HDMI)?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי מציע שתביא איזה מכשיר שאפשר לחבר בHDMI לכבל שהולך
ישירות למקרן - ותראה אם עדיין יש בעייה...
ככה תדע איזה כבל תקול.
הייתי גם מביא איזה מתקן תצוגה - אבל זה כבר יותר בעייתי...
ואולי תשאיל כבל מספיק ארוך בשביל לחבר ישירות - לראות אם עדיין יש בעייה...
מאיפה הכבל HDMI? מי התקין?
מה אורכו?
ככה תדע איזה כבל תקול.
הייתי גם מביא איזה מתקן תצוגה - אבל זה כבר יותר בעייתי...
ואולי תשאיל כבל מספיק ארוך בשביל לחבר ישירות - לראות אם עדיין יש בעייה...
מאיפה הכבל HDMI? מי התקין?
מה אורכו?
-
liran88
- חבר פעיל מאוד

זה הכבל:
http://www.atlona.com/10M-33FT-ATLONA-F ... 16719.html
אתמול נכנסתי להגדרות של המקרן (לא ההגדרות הרגילות אלה של הטכנאים - מגיעים אליהם ע"י לחיצה על שלושה לחצנים בו זמנית) והורדתי את הגיין של האדום, הבעיה נפתרה מבחינת אדום אבל התמונה עדיין לא הייתה טובה ולכן החזרתי למצב ההתחלתי (עם האדום), שלחתי מייל לחברה (OPTOMA) וביקשתי שישלחו לי את ההגדרות המדויקות שצריכות להיות.
המקרן נקנה בחו"ל לפני פחות משלוש שנים ועדיין בתקופת האחריות, אחותי גרה בארה"ב ואין לי בעיה לשלוח אותו עימה (מגיע לארץ עוד שבוע) אך לפני זה באמת אבדוק שהבעיה לא בכבל.
אנסה להשאיל כבל ארוך ולבדוק.
העניין הוא שהכל עבד כשורה עד שעברתי דירה, ורק לאחר ההתקנה (אני השחלתי את הכבלים) צצה הבעיה, לכן אני חושב שמשהו נדפק (או המקרן, או קופסת המיתוג, או הכבל).
כשתיהיה לי תשובה לגבי בכבל ניהיה יותר חכמים.
תודה רבה על העזרה
http://www.atlona.com/10M-33FT-ATLONA-F ... 16719.html
אתמול נכנסתי להגדרות של המקרן (לא ההגדרות הרגילות אלה של הטכנאים - מגיעים אליהם ע"י לחיצה על שלושה לחצנים בו זמנית) והורדתי את הגיין של האדום, הבעיה נפתרה מבחינת אדום אבל התמונה עדיין לא הייתה טובה ולכן החזרתי למצב ההתחלתי (עם האדום), שלחתי מייל לחברה (OPTOMA) וביקשתי שישלחו לי את ההגדרות המדויקות שצריכות להיות.
המקרן נקנה בחו"ל לפני פחות משלוש שנים ועדיין בתקופת האחריות, אחותי גרה בארה"ב ואין לי בעיה לשלוח אותו עימה (מגיע לארץ עוד שבוע) אך לפני זה באמת אבדוק שהבעיה לא בכבל.
אנסה להשאיל כבל ארוך ולבדוק.
העניין הוא שהכל עבד כשורה עד שעברתי דירה, ורק לאחר ההתקנה (אני השחלתי את הכבלים) צצה הבעיה, לכן אני חושב שמשהו נדפק (או המקרן, או קופסת המיתוג, או הכבל).
כשתיהיה לי תשובה לגבי בכבל ניהיה יותר חכמים.
תודה רבה על העזרה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אין לך מכשיר (אולי המחשב)
וכבל נוסף כך שתוכל לחבר ישירות למקרן לראות אם זה עובד תקין?
POPCORN אוליי?
אם אתה צריך אולי תשאיל ממישהו POPCORN וכבל קצר.. (דבר איתי אם אתה רוצה לקפוץ עד הוד השרון)
POPCORN אוליי?
אם אתה צריך אולי תשאיל ממישהו POPCORN וכבל קצר.. (דבר איתי אם אתה רוצה לקפוץ עד הוד השרון)