VMC- BluRay, IR-Blaster and subtitles
שוב אני מצטער על השאלות הרבות (מאחוריהן עומדות בעיות רבות),
1. יש לי כונן BluRay, קראתי באינטרנט שאין תמיכה בבלו-ריי בVMC ויש פלאגין שפותח את PowerDVD 8 Ultra וסוגר אותו לאחר ניגון הסרט. האתר שבו נמצא הפלאגין קרס. האם יש מקום אחר להוריד אותו ממנו?
2. ניסיתי ולא הצלחתי לקנפג את השלט של הPVR-150 עם הממיר של הוט, כאשר אני מנסה לעשות את הקינפוג המורכב יותר הוא נתקע בשלב הראשון - לחץ 1,המשך להרזיק את 1, שחרר בלופ..
מה הפתרון?
3. משתמש ב FFDshow לכתוביות. איך ניתן להגדיר בדומה ל VobSub שכתוביות בעלות אותו שם כמו הסרט יופעלו בצורה אוטומטית?
4. איך ניתן לשנות את התצוגה המקדימה (תמונת אלבום) של הסרטים?
1. יש לי כונן BluRay, קראתי באינטרנט שאין תמיכה בבלו-ריי בVMC ויש פלאגין שפותח את PowerDVD 8 Ultra וסוגר אותו לאחר ניגון הסרט. האתר שבו נמצא הפלאגין קרס. האם יש מקום אחר להוריד אותו ממנו?
2. ניסיתי ולא הצלחתי לקנפג את השלט של הPVR-150 עם הממיר של הוט, כאשר אני מנסה לעשות את הקינפוג המורכב יותר הוא נתקע בשלב הראשון - לחץ 1,המשך להרזיק את 1, שחרר בלופ..
מה הפתרון?
3. משתמש ב FFDshow לכתוביות. איך ניתן להגדיר בדומה ל VobSub שכתוביות בעלות אותו שם כמו הסרט יופעלו בצורה אוטומטית?
4. איך ניתן לשנות את התצוגה המקדימה (תמונת אלבום) של הסרטים?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
1. עד כמה שידוע לי הפלאג אין מותקן כחלק מהתקנת PowerDVD . אבל תעשה חושבים לפני שאתה מתקין PDVD כי זו תוכנה נוראית בכל היבט אחר, יש לה נטיה להשתלט על פענוח כל יתר הפורמטים, גורמת לבעיות עם חומר H.264 שלא קודד לפרופילים שהיא מסוגלת לפענח, נתקעת לפעמים עם WMV וקשה מאוד להסרה. אני אישית החלטתי שעדיף לי לוותר על צפייה ב BD במחשב מאשר להתעסק איתה, אבל זה גבר שיקולים שלי.
2. עזוב, קנה שלט של Logitech Harmony, אפילו דגם ה 525 הפשוט יעשה בדיוק את מה שאתה רוצה ועוד.
3. יש כאן מדריך להצגת כתוביות באתר. אני במקומך הייתי בועט ב VobSub ונשאר רק עם ffdshow. חפש במדור HTPC, מדריכים.
4. כל מה שאתה יכול לעשות זה לשמור באותה הספריה שבה נמצא הסרט גם קובץ JPG . הקובץ צריך להיות עם אותו שם כמו הסרט (אבל שמור על הסיומת JPG). התמונה צריכה להיות גם ביחס הנכון ויש מגבלה לגבי הרזולוציה שאני לא ממש זוכר אבל נסה משהו כמו 240x130 בשביל ספריית הווידיאו. לספריית הסרטים יש גודל אחר לתמונה ותצטרך לעשות כמה ניסויים עד שתמצא משהו שמתאים.
2. עזוב, קנה שלט של Logitech Harmony, אפילו דגם ה 525 הפשוט יעשה בדיוק את מה שאתה רוצה ועוד.
3. יש כאן מדריך להצגת כתוביות באתר. אני במקומך הייתי בועט ב VobSub ונשאר רק עם ffdshow. חפש במדור HTPC, מדריכים.
4. כל מה שאתה יכול לעשות זה לשמור באותה הספריה שבה נמצא הסרט גם קובץ JPG . הקובץ צריך להיות עם אותו שם כמו הסרט (אבל שמור על הסיומת JPG). התמונה צריכה להיות גם ביחס הנכון ויש מגבלה לגבי הרזולוציה שאני לא ממש זוכר אבל נסה משהו כמו 240x130 בשביל ספריית הווידיאו. לספריית הסרטים יש גודל אחר לתמונה ותצטרך לעשות כמה ניסויים עד שתמצא משהו שמתאים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לגבי 2, אני מניח ששואל השאלות רצה שהמדיה סנטר יעביר ערוצים בממיר.
Scar, האם לחצת על הלחצן הנדרש בשלט של ה*ממיר* ולא בשלט של ה-PVR150? המדיה סנטר צריך את זה על מנת ללמוד מהו הקוד של הממיר.
Scar, האם לחצת על הלחצן הנדרש בשלט של ה*ממיר* ולא בשלט של ה-PVR150? המדיה סנטר צריך את זה על מנת ללמוד מהו הקוד של הממיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לאחר חיפוש נוסף מצאתי את התוכנה הבאה:
http://www.arcsoft.com/public/software_ ... roductID=3
נקראת ArcSoft TMT, והיתרון שלה הוא שיש לה פלאגין מובנה ל VMC וניתן לשלוט בה ע"י השלט.
רציתי לשמוע המלצות על התוכנה ואיך היא לעומת PowerDVD 8?
http://www.arcsoft.com/public/software_ ... roductID=3
נקראת ArcSoft TMT, והיתרון שלה הוא שיש לה פלאגין מובנה ל VMC וניתן לשלוט בה ע"י השלט.
רציתי לשמוע המלצות על התוכנה ואיך היא לעומת PowerDVD 8?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לנוכח הבעיה שאני רואה כאן: http://www.hometheater.co.il/vt64821.%D ... 7%98%D7%A8... קשה לי להמליץ על התוכנה כרגע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
MyMovies אכן תוכנה מומלצת ביותר
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר