שלום לכולם.
לאבי בקרוב יש יומהולדת. חשבתי על מתנה ונזכרתי על כל כמויות התקליטים שהוא שמר מצעירותו. כמובן שישר קפץ לי לראש לקנות לו פטיפון.
יש לי תקציב של 800 שקל, אין לי בעיה אם זה יד שנייה או חדש, העיקר שיעשה את העבודה ויוכל להתחבר לרסיבר.
מה הם הדברים שאני צריך להשים אליהם לב בזמן רכישת הפטיפון (חדש\ישן)?
ומה לגבי הפטיפון הזה?
http://www.djshop.co.il/default.asp?cat ... 30C8484E21}
תודה מראש
EitvRDT
מתעניין בקניית בקניית פטיפון, פרטים בפנים.
-
eitvtdt
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
נערך
- vitalyi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2594
הפטפון לא שווה אפילו מחצית המחיר שרוצים עבורו. חפש ביד שנייה או בתצוגה בחנויות שמוכרות פטפונים (מרכז - פיוז, ירושלים - איל פור). בתכנון התקציב קח בחשבון שתצטרך לקנות גם פונו סטייג'.
ויטלי
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
פונו סטייג' - לא הכרחי, תלוי איזה רסיבר יש לו. לגבי השרווד PM-9805, אני מסכים שהוא בינוני מאד ובמחירו אפשר לקנות פטיפון משומש עדיף.
- OHJG
-
- חבר פעיל

- תגובות: 96
יש לי 2 פטיפונים יד שניה שאני יכול למכור לך..
Kenwood Kd-2033 או Sony PS-242
הקנווד 600 והסוני 500 (עם שלה, ראש ומחט חדשים.. בלעדיהם תוריד מהמחיר 200-250.. תלוי..)
הדבר היחידי באמת שאתה צריך לדאוג לגביו הוא אם לרסיבר שלך יש כניסת PHONO (לא TAPE ולא AUX)
אם לא ככה ישארו לך עוד 300-200 שקל לPHONO STAGE.. לא יודע כמה איכותי, כי סך הכל ברכיב הזה אני לא מבין כ"כ...
Kenwood Kd-2033 או Sony PS-242
הקנווד 600 והסוני 500 (עם שלה, ראש ומחט חדשים.. בלעדיהם תוריד מהמחיר 200-250.. תלוי..)
הדבר היחידי באמת שאתה צריך לדאוג לגביו הוא אם לרסיבר שלך יש כניסת PHONO (לא TAPE ולא AUX)
אם לא ככה ישארו לך עוד 300-200 שקל לPHONO STAGE.. לא יודע כמה איכותי, כי סך הכל ברכיב הזה אני לא מבין כ"כ...