צריך עזרה - פלסמה יבוא אישי עם כניסות HD ו RGB בלבד????
פלסמה של פנסוניק דגם TH-42-PH10UKA יבוא אישי, הגיעה עם שתי כניסות HD וכניסת RGB ללא חיבור S-Video או Component, כיצד אפשר לחבר את ה-Yes Max?
האם אני חייב לרכוש כרטיס TY-42TM6V שמתחבר ל-Slot-1 שפנוי בטלוויזיה?
אם כן, איני מצליח למצוא אתר ששולח חבילות לישראל, האם יש לך פתרון?
בתודה מראש!!!
בתודה מראש!!!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתה בטוח שאין לך חיבור קומפוננט? (נראה לי שהתבלבלת והתכוונת לכתוב קומפוזיט).HOK כתב:פלסמה של פנסוניק דגם TH-42-PH10UKA יבוא אישי, הגיעה עם שתי כניסות HD וכניסת RGB ללא חיבור S-Video או Component, כיצד אפשר לחבר את ה-Yes Max?
בתודה מראש!!!...
למסך הזה יש חיבור אחד VGA, אחד HDMI ואחד קומפוננט (בוודאות!).
ואכן מומלץ להשתמש בטרנסקודר כפי שבני ציין.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לדגם הזה (UKA) יש שני חיבורי HDMI חיבור VGA וחיבור אחד של קומפוננט. את חיבור הקומפוננט אפשר לקנפג לקבל RGB במקום קומפוננט.איינשטיין כתב:אתה בטוח שאין לך חיבור קומפוננט? (נראה לי שהתבלבלת והתכוונת לכתוב קומפוזיט).HOK כתב:פלסמה של פנסוניק דגם TH-42-PH10UKA יבוא אישי, הגיעה עם שתי כניסות HD וכניסת RGB ללא חיבור S-Video או Component, כיצד אפשר לחבר את ה-Yes Max?
בתודה מראש!!!...
למסך הזה יש חיבור אחד VGA, אחד HDMI ואחד קומפוננט (בוודאות!).
ואכן מומלץ להשתמש בטרנסקודר כפי שבני ציין....
במקרה שלי אני הייתי חייב טרנסקודר, כי הקומפוננט עובר דרך המגבר שמשמש כממתג ממספר מקורות (DVD או ממיר).
אם אתה רוצה לחבר ישירות את הממיר למסך, אתה יכול להשתמש בכבל SCART ל RGB (בהנחה שממיר YES יודע להוציא RGB בדומה לממיר הוט).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
השאלה היא האם המסך יודע לקבל את ה RGBcvs שהממירים של יס והוט יודעים להוציא דרך ה SCART ושדורשים 4 גידים או שהוא מוכן לקבל רק RGsB שבו אות הסינכרון מולבש על ערוץ ה G ושדורש רק 3 גידים. המרה מסוג אחד לסוג השני היא לא ממש טריוויאלית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אם אני לא טועה במוניטורים של פנאסוניק יש אפשרות לשחק עם הגדרות הסינכרון.Catskinner כתב:השאלה היא האם המסך יודע לקבל את ה RGBcvs שהממירים של יס והוט יודעים להוציא דרך ה SCART ושדורשים 4 גידים או שהוא מוכן לקבל רק RGsB שבו אות הסינכרון מולבש על ערוץ ה G ושדורש רק 3 גידים. המרה מסוג אחד לסוג השני היא לא ממש טריוויאלית....
וככה כבל של SCART2VGA יעשה את העבודה.
פנה לאגם אלקטרוניקה ברחוב אבן גבירול בת"א ושם תמצא הדרכה + כבל מתאים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
למיטב זכרוני (אני לא נמצא בבית עכשיו כדי לבדוק) למסך רק שלוש כניסות, מה שמשאיר אותנו עם פתרון הטרנסקודר.Catskinner כתב:השאלה היא האם המסך יודע לקבל את ה RGBcvs שהממירים של יס והוט יודעים להוציא דרך ה SCART ושדורשים 4 גידים או שהוא מוכן לקבל רק RGsB שבו אות הסינכרון מולבש על ערוץ ה G ושדורש רק 3 גידים. המרה מסוג אחד לסוג השני היא לא ממש טריוויאלית....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם יש לך רק 3 כניסות ואין לך אפשרות להשתמש בכניסת composite כגיד 4 לקבל אות הסנכרון אז הוא באמת יאלץ לקנות טרנסקודר. זו לא הוצאה יותר מידי גדולה אבל זה מעצבן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.