זקוק למתקין רציני לק"ב - יש מתקין - אבל יש גם שאלה!!!
-
Eit-123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי,
עברתי דירה ואני זקוק למישהו שיבוא לעשות חיווט, תליית מסך, קינפוג של הרסיבר, תליית מקרן וכו'...
מכירים מישהו?
אשמח אם תוכלו לתת כמה שמות, המלצות ומספרים.
(מתנצל מראש, אם בחרתי בפורום הלא נכון...)
סופ"ש נעים,
איתמר.
עברתי דירה ואני זקוק למישהו שיבוא לעשות חיווט, תליית מסך, קינפוג של הרסיבר, תליית מקרן וכו'...
מכירים מישהו?
אשמח אם תוכלו לתת כמה שמות, המלצות ומספרים.
(מתנצל מראש, אם בחרתי בפורום הלא נכון...)
סופ"ש נעים,
איתמר.
נערך לאחרונה על ידי Eit-123 ב 10/09/2008 18:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא מכיר אף אחד אבל אני עברתי בשלוש חנויות שונות כדי לקבל הצעת מחיר לתליית מקרן, מסך למקרן וחיווט בתעלות חיצוניות והמחיר היה בשמיים. לעומת זאת ביום חמישי האחרון הגיע אלי חשמלאי שטען שהוא גם יודע לעשות חורים בקירות ולקח הרבה פחות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תכנס לעולם הדיגיטלי - אולי ישלחו לך את המתקין שלהם...
איזה רסיבר זה? הוא לא עושה כיול לבד?
לגבי החיווט... אתה צריך גם לעשות תעלות? או רק להעביר חיווט?
אם תפרט איזה דברים בדיוק אתה צריך - אילו דברים שדורשים התקנה ממש (שאני מעדיף לא להתעסק) - כמו קידוחי חורים וכד'....
אם זה רק חיבור חוטים - ויש לך הכל, להפעיל את הכיול של הרסיבר לבדוק שהכל עובד - אשמח לעזור...
נ.ב.
העולם הדיגיטלי הוצע כיוון שהוא גם ברמת השרון...
חפש בקישורים של האתר..
אם תפרט איזה דברים בדיוק אתה צריך - אילו דברים שדורשים התקנה ממש (שאני מעדיף לא להתעסק) - כמו קידוחי חורים וכד'....
אם זה רק חיבור חוטים - ויש לך הכל, להפעיל את הכיול של הרסיבר לבדוק שהכל עובד - אשמח לעזור...
נ.ב.
חפש בקישורים של האתר..
-
Eit-123
- חבר פעיל מאוד

היי,
ככה.
אני צריך לפחות תעלה אחת באורך של מטר וחצי בערך ואם יהיו בעיות (משהו שקשור בנשים) אז צריך תעלה של כ-5 או 6 מטר.
צריך לתלות מקרן על תקרה ולחברו לרסיבר אונקיו 606 ואליו ממיר של הוט ופלייסטיישן. המקרן (במקרה הטוב) יהיה במרחק של כמטר וחצי מיתר המכשור ובמקרה הרע במרחק של כ-6 מטר. בנוסף, אני רוצה להכניס בתעלה כבל VGA כדי שאני יוכל לחבר מחשב כשארצה.
כמו כן, יש לחווט את הרמקולים. יש כרגע חוטים אבל אני שוקל להחליפם. הם ישנים ולא איכותיים במיוחד.
לחיבור של המקרן צריך לעשות נקודת חשמל (אבל כנראה שיש יציאה בקיר, אבל עדיין צריך לסדר את השקע).
קיצר, יש עבודה....
אגב. אם מדברים על האופציה של ה-5 מטר מרחק, אז גם צריכים לתלות מסך. אם הולכים על האופציה הקצרה, אז מבטלים את המסך, אבל גם את הטלוויזיית LCD שנמצאת כרגע במקום.
אז מי מרים את הכפפה?
ככה.
אני צריך לפחות תעלה אחת באורך של מטר וחצי בערך ואם יהיו בעיות (משהו שקשור בנשים) אז צריך תעלה של כ-5 או 6 מטר.
צריך לתלות מקרן על תקרה ולחברו לרסיבר אונקיו 606 ואליו ממיר של הוט ופלייסטיישן. המקרן (במקרה הטוב) יהיה במרחק של כמטר וחצי מיתר המכשור ובמקרה הרע במרחק של כ-6 מטר. בנוסף, אני רוצה להכניס בתעלה כבל VGA כדי שאני יוכל לחבר מחשב כשארצה.
כמו כן, יש לחווט את הרמקולים. יש כרגע חוטים אבל אני שוקל להחליפם. הם ישנים ולא איכותיים במיוחד.
לחיבור של המקרן צריך לעשות נקודת חשמל (אבל כנראה שיש יציאה בקיר, אבל עדיין צריך לסדר את השקע).
קיצר, יש עבודה....
אגב. אם מדברים על האופציה של ה-5 מטר מרחק, אז גם צריכים לתלות מסך. אם הולכים על האופציה הקצרה, אז מבטלים את המסך, אבל גם את הטלוויזיית LCD שנמצאת כרגע במקום.
אז מי מרים את הכפפה?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

באמת אתה צריך מישהו מקצועי....
בקיצור תתקשר לאחת החנויות המתמחות ותגיד להם שאתה מחפש מתקין....
לדעתי אל תלך על חשמלאי רגיל - כי הוא לא בטוח יבין בעניין.
אני שולח לך בפרטי שפ ומספר של מישהו
לדעתי אל תלך על חשמלאי רגיל - כי הוא לא בטוח יבין בעניין.
אני שולח לך בפרטי שפ ומספר של מישהו
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: תכנס לעולם הדיגיטלי - אולי ישלחו לך את המתקין שלהם...
לא רציתי להזכיר שמות אבל אם כבר הזכרת אז שם קיבלתי את ההצעה הגבוהה מבין שלוש החנויות שהייתי בהן.lawpower כתב:איזה רסיבר זה? הוא לא עושה כיול לבד?
נ.ב.
חפש בקישורים של האתר.....
-
Eit-123
- חבר פעיל מאוד

אז ככה,
מצאתי מתקין, אבל יש לי שאלה ואני לא רוצה שהוא יסבן אותי.
הולכת להיות תעלה שהולכת מהמקרן שעל התקרה, עד לרסיבר. מאחר ואין נקודת חשמל באיזור המקרן, כבל החשמל אמור לעבור ליד הכבל HDMI (וכבל VGA) עד לרסיבר. אורך שלושת הכבלים - 5 מטר.
האם זה ישפיע על התמונה? האם כבל חשמל ישפיע על הזרם של ה-HDMI או ה-VGA???
מדובר בתעלה חיצונית (היא על הקיר ולא בתוכו)
ממתין לתשובתם (המפורטת) המומחים שבינינו!
תודה חברים.
מצאתי מתקין, אבל יש לי שאלה ואני לא רוצה שהוא יסבן אותי.
הולכת להיות תעלה שהולכת מהמקרן שעל התקרה, עד לרסיבר. מאחר ואין נקודת חשמל באיזור המקרן, כבל החשמל אמור לעבור ליד הכבל HDMI (וכבל VGA) עד לרסיבר. אורך שלושת הכבלים - 5 מטר.
האם זה ישפיע על התמונה? האם כבל חשמל ישפיע על הזרם של ה-HDMI או ה-VGA???
ממתין לתשובתם (המפורטת) המומחים שבינינו!
תודה חברים.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא רצוי להעביר high-voltage ו-low voltage באותה תעלה, זה גורם להפרעות וגם נגד חוקי בטיחות..
אין לך אפשרות פשוט להוסיף שקע ליד מקרן?
אין לך אפשרות פשוט להוסיף שקע ליד מקרן?
- michael123
- חבר מכור קשה

נראה לי שבכל זאת אפשר לבנות שקע יותר קרוב מ-5 מטרEit-123 כתב:לא ממש. זה על התקרה והקיר ליד חלק, למעט חוטים למנורה....
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

הבאת חשמלאי כדי שיבדוק מה ניתן לעשות? גם אני כבר הייתי בטוח שיש בעיה עם תקע ואז בא חשמלאי עם ניסיון ואמר לי "אתה רואה את הנקודה הזאת? אני לוקח מפה, מעביר משם ויש לך שקע מאחורי המקרן". כמובן שתוך כדי שהוא הסביר לא היה לי מושג מה הוא מתכוון לעשות אבל הפלא ופלא, יש לי שקע ממש מאחורי המקרן על הקיר במרחק של 20 ס"מ מיציאת החשמל במקרן.
בדוק את העיניין.
בדוק את העיניין.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
kingikra כתב:הבאת חשמלאי כדי שיבדוק מה ניתן לעשות? גם אני כבר הייתי בטוח שיש בעיה עם תקע ואז בא חשמלאי עם ניסיון ואמר לי "אתה רואה את הנקודה הזאת? אני לוקח מפה, מעביר משם ויש לך שקע מאחורי המקרן". כמובן שתוך כדי שהוא הסביר לא היה לי מושג מה הוא מתכוון לעשות אבל הפלא ופלא, יש לי שקע ממש מאחורי המקרן על הקיר במרחק של 20 ס"מ מיציאת החשמל במקרן.
בדוק את העיניין....
חשמלאי יכול לאתר תעלה/קופסת ביקורת קרובה ולהתחבר אליה.
רק חשמלאי, ואל תיתן לשום מתקין לטפל לך בחשמל (חוץ מלחבר לשקע).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- michael123
- חבר מכור קשה

איינשטיין כתב:kingikra כתב:הבאת חשמלאי כדי שיבדוק מה ניתן לעשות? גם אני כבר הייתי בטוח שיש בעיה עם תקע ואז בא חשמלאי עם ניסיון ואמר לי "אתה רואה את הנקודה הזאת? אני לוקח מפה, מעביר משם ויש לך שקע מאחורי המקרן". כמובן שתוך כדי שהוא הסביר לא היה לי מושג מה הוא מתכוון לעשות אבל הפלא ופלא, יש לי שקע ממש מאחורי המקרן על הקיר במרחק של 20 ס"מ מיציאת החשמל במקרן.
בדוק את העיניין....![]()
חשמלאי יכול לאתר תעלה/קופסת ביקורת קרובה ולהתחבר אליה.
רק חשמלאי, ואל תיתן לשום מתקין לטפל לך בחשמל (חוץ מלחבר לשקע)....
נכון
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K