CEDIA 2008 - סאבים חדשים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מספר סאבים חדשים ומעניינים הוכרזו ב CEDIA 2008 אשר מתנהל בימים אלו ממש. הנה תקציר על מספר מהם:
חברת Infinity הציגה 3 סאבים חדשים:
PSW310W - $1199
PS212W - $679
PS210W - $549
הדגם הבכיר, ה PSW310W הינו בעל דרייבר קרמי ושני דרייברים נוספים פסיבים.
שני הדגמים האחרים הינם בעלי דרייבר מטלי.
הייחוד בשלושת הדגמים הינו יכולת לשדר את סיגנל ה LFE דרך 2.4GHZ, כלומר אפשרויות המיקום של הרמקולים גדלות משמעותית ואין לנו צורך לחבר לסאב מאומה חוץ מ AC.
לידיעה.
JBL הציגה שני דגמים חדשים:
ES250PW - 400W
ES150PW - 300W
דגם ה ES250PW כולל דרייבר של 12 אינץ ואילו ה ES150PW בעל דרייבר של 10 אינץ. גם כאן 2 הסאבים בעלי יכולת של 2.4GHz אשר עושים אותם לאלחוטיים.
מחיר MSRP עדיין לא פורסם.
לידיעה.
חברת Paradigm הציגה סאב חדש בסדרת ה Singature שלה, ה SUB 25
הסאב עושה שימוש בהגברה חדשה אשר מגיעה ל 3000W ו Peak של 7500W. דרייבר של 15 אינץ ותוספת של ערכת RC לסאב בעלת עלות נוספת של $399
יושק לציבור לקראת דצמבר במחיר של $3999
לידיעה.
חברת Infinity הציגה 3 סאבים חדשים:
PSW310W - $1199
PS212W - $679
PS210W - $549
הדגם הבכיר, ה PSW310W הינו בעל דרייבר קרמי ושני דרייברים נוספים פסיבים.
שני הדגמים האחרים הינם בעלי דרייבר מטלי.
הייחוד בשלושת הדגמים הינו יכולת לשדר את סיגנל ה LFE דרך 2.4GHZ, כלומר אפשרויות המיקום של הרמקולים גדלות משמעותית ואין לנו צורך לחבר לסאב מאומה חוץ מ AC.
לידיעה.
JBL הציגה שני דגמים חדשים:
ES250PW - 400W
ES150PW - 300W
דגם ה ES250PW כולל דרייבר של 12 אינץ ואילו ה ES150PW בעל דרייבר של 10 אינץ. גם כאן 2 הסאבים בעלי יכולת של 2.4GHz אשר עושים אותם לאלחוטיים.
מחיר MSRP עדיין לא פורסם.
לידיעה.
חברת Paradigm הציגה סאב חדש בסדרת ה Singature שלה, ה SUB 25
הסאב עושה שימוש בהגברה חדשה אשר מגיעה ל 3000W ו Peak של 7500W. דרייבר של 15 אינץ ותוספת של ערכת RC לסאב בעלת עלות נוספת של $399
יושק לציבור לקראת דצמבר במחיר של $3999
לידיעה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תהרגו אותי אם אני מבין...הרי רוב הרמקולים שמשמשים כקדמיים הם בטווח של בין 100 ל 200 W !ונעים עם דריברים של 10 ו12 ו15 אינטש(שלי למשל..)אז אם כך מי אמור לרכוש סאבים מטורפים כאלו,כי או שהם יונחתו מקסימלית על ידי הכיול האוטומטי ,או שמי שיש לו קדמיים גדולים פשוט לא יוכל לרכוש אותם
זה כמו שאני עם סרווין 15 אינטש ארכוש סאב כזה מה תגידו?שאין טעם ,ואני משוגע,ואני חוטא לגודל החדר ..ושום מקרופון לא יוכל לבטל את כל הריסוננס.... 
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אופנת הסאבים האלחוטיים הינה באמת חידוש.
החברה הראשונה שיצאה לדעתי לשוק עם תכונה כזאת הינה HSU Research עם הדגם ULS-15, וגם זה היה רק ביולי האחרון.
ADICT,
כל סאב יצא לייצר תדרים נמוכים בצורה טובה יותר מאשר רמקול Full Range אשר מכיל דרייבר בגודל זהה.
ברוב המקרים הדבר יהיה גם נכון עבור דרייברים של סאב אשר קטנים יותר מגודל הדרייברים אשר נמצאים ברמקולים הקדמיים.
לא סתם אני תמיד אומר כי חווית קולנוע ביתי איננה שלמה ללא סאב.
החברה הראשונה שיצאה לדעתי לשוק עם תכונה כזאת הינה HSU Research עם הדגם ULS-15, וגם זה היה רק ביולי האחרון.
ADICT,
כל סאב יצא לייצר תדרים נמוכים בצורה טובה יותר מאשר רמקול Full Range אשר מכיל דרייבר בגודל זהה.
ברוב המקרים הדבר יהיה גם נכון עבור דרייברים של סאב אשר קטנים יותר מגודל הדרייברים אשר נמצאים ברמקולים הקדמיים.
לא סתם אני תמיד אומר כי חווית קולנוע ביתי איננה שלמה ללא סאב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ADICT,
לרמקול אין הספק. הוא התקן פאסיבי.
לעומתו, סאב הוא אקטיבי ויש לו מגבר.
נתון ההספק מתייחס להספק, אבל ללא מידע על הנצילות, אי אפשר להסיק כלום לגבי העוצמה שהדבר הזה יפיק.
זה כמו שאגיד לך - יש לי מנוע עם 1000 כ"ס. זה הרבה או מעט?
אם אתה לא יודע מה משקל הרכב שלי, אי אפשר להסיק כלום.
אם זה רכב במשקל של פחות מטון, זה פצצה, אבל אם זה טנק, אז זה פשוט לא יזיז אותו....
לרמקול אין הספק. הוא התקן פאסיבי.
לעומתו, סאב הוא אקטיבי ויש לו מגבר.
נתון ההספק מתייחס להספק, אבל ללא מידע על הנצילות, אי אפשר להסיק כלום לגבי העוצמה שהדבר הזה יפיק.
זה כמו שאגיד לך - יש לי מנוע עם 1000 כ"ס. זה הרבה או מעט?
אם אתה לא יודע מה משקל הרכב שלי, אי אפשר להסיק כלום.
אם זה רכב במשקל של פחות מטון, זה פצצה, אבל אם זה טנק, אז זה פשוט לא יזיז אותו....