הציעו לי זוג רמקולים B&W מדגם DM-303...מדפיים, אני מעוניין לחבר אותם בתור קדמיים מאחר ואין לי מקום לרצפתיים ומדובר בחדר קטן אני חושב שזה יספיק.
איך הרמקולים האלה? האם הם מספיק חזקים להיות קדמיים?
הם כנראה יחוברו לרסיבר של דנון, עם סנטר של TANNOY דגם MXCM. איך השילוב הזה?
הרמקולים האלה חורגים מאוד מהתקציב, תוכל להמליץ על רמקולים מדפיים של טאנוי בסכום שיותר קרוב לתקציב שלי?
חדר קטן...קטן מאוד אפילו 3.5X2.5 התקציב בסביבות ה2000 לקדמיים מדפיים +1000 לסנטר (הנוכחיים של קנווד יהיו האחוריים)
חשבתי לצרף לרמקולים של B&W סנטר מאותו סדרה אך הוא מאוד יקר (כ1700 ש"ח) לכן פזלתי לכיוון הסנטר של טאנוי.
א - זוג קנווד שאתה רוצה להעביר להיות אחוריים (סראונד)
ב- חדר מאד קטן .
ג- תקציב של 3000 שח בשביל זוג קדמיים אחרים +סנטר (כרגע אתה נעול על הטנוי מאיזה שהיא סיבה כנראה כלכלית )
עצתי היא לפני דגמים וכאלה :
ותר כרגע על הסנטר (אני הייתי מוותר גם ככה בכל מקרה אבל...) אתה לא צריך אותו בכל מקרה עם חדר כל כך קטן גם ככה הרמקולים שלך יהיו דיי קרובים אחד לשני כדי לקבל סאונד סביר סנטר יהיה ממש לא נחוץ פה בסט אפ הזה
מה שמשאיר אותך כרגע עם 3000 שח לזוג מדפיים ופה כבר יש לך מבחר קצת יותר גדול ובטוח שהרבה יותר איכותי ממה שחיפשת או שמעת עד עכשיו .
תודה רבה אביעד, זה גם מה שהמוכר אמר לי. וויתרתי על סנטר (בינתיים ) ושמעתי עוד כמה רמקולים, החלטתי להשתדרג לDM602 של B&W עם רסיבר של ימאהה RX-V357.
ה303 באמת נשמע די אנמי וחסר נפח, ה601 נשמע מעולה וההבדל בינו לבין ה602 הוא סה"כ 300 ש"ח כך שהחלטתי ללכת עליו.
ShayGTi כתב:הציעו לי זוג רמקולים B&W מדגם DM-303...מדפיים, אני מעוניין לחבר אותם בתור קדמיים מאחר ואין לי מקום לרצפתיים ומדובר בחדר קטן אני חושב שזה יספיק.
איך הרמקולים האלה? האם הם מספיק חזקים להיות קדמיים?
הם כנראה יחוברו לרסיבר של דנון, עם סנטר של TANNOY דגם MXCM. איך השילוב הזה?
קודם כל תודה לכולם על עזרתכם (פחות או יותר ) ואני באמת מקווה להנות מהרמקולים ומהרסיבר.
דבר שני, תומר אם לא שמת לב החלטתי שלא אקנה סנטר משום שאין בו צורך בחדר כה קטן ובמרחק כה קטן של הקדמיים אחד משני.