התאמת דיוידי וחיבור למקרן
שלום לכולם,
קניתי את המקרן החדש של פאנאסוניק (900), ואני צריך להתאים לו דיוידי וחיבור, לקבלת תמונה באיכות הטובה ביותר.
התקציב לדיוידי - כ- 1500 ש"ח.
שמעתי שכדאי שיהיה לו progressive scan, ו-upscaling ל-1080, ושגם עדיף חיבור hdmi.
מה כדאי במסגרת התקציב, או האם הכרחי להגדיל את התקציב לקבלת תמונה טובה?
תודה מראש
קניתי את המקרן החדש של פאנאסוניק (900), ואני צריך להתאים לו דיוידי וחיבור, לקבלת תמונה באיכות הטובה ביותר.
שמעתי שכדאי שיהיה לו progressive scan, ו-upscaling ל-1080, ושגם עדיף חיבור hdmi.
תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
תתחדש!
אין הרבה אופציות בטווח המחירים שלך. פרט ל-OPPO, שאר המכשירים מהקליבר הזה עולים יותר.
אין הרבה אופציות בטווח המחירים שלך. פרט ל-OPPO, שאר המכשירים מהקליבר הזה עולים יותר.
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אם אתה לא מעוניין ב oppo כדאי לך להשקיע עוד 1000 ש"ח (לדעתי) ולקנות את הדנון 1920 ,או לבדוק בחנויות אם נשאר להם הדגם המוחלף 1910 שעלה 1800 ש"ח.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
תמתין קצת עם הרכישה. בקרוב צפוי להיות מחיר טוב על ה- JVC החדש (שכולל כבונוס גם יכולות של HTPC). המחיר צפוי להסתובב סביב ה- 2000 ש"ח.תומרון כתב:שלום לכולם,
תודה מראש...
יואב