manual לממיר הוט קטן של thomson

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
killwin98 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
היכן אני יכול למצוא את הmanual לממיר הקטן של הוט של Thomson? אין לי מושג איזה דגם הוא, אבל נראה לי שיש רק אחד כזה שהוט מחלקת. לא ניתן לראות בו VOD.

יש לי בעיה שמדי פעם השידורים הופכים לשחור לבן. הבעיה קיימת גם כשאני רואה DVD, ואני אציין שהDVD מחובר לרסיבר, ולא ישירות לטלויזיה, והשידור של הDVD מתבצע דרך הממיר שגם מחובר לרסיבר ולטלויזיה. האם הבעיה נעוצה בממיר? ידוע על תקלות כאלו?

בכל אופן, אשמח לקבל לינק או לפחות את השם המלא של הmanual.

תודה
תום

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272

שליחה #2 

תן כמה פרטים, איך הוא ניראה, אולי צילם של הממיר , פנים מאחור ,נתונים על מדבקה מאחורורי הממיר, נתונים על מדבקה בתחתית הממיר , תחפס !?!

אתה מנוי הוט חדש ? החליפו לך ממיר ?????. הממיר ניראה לך חדש?? אמרו לך הטכנאי/ם שהביאו אותו, שהוא חדש , מחודש ?? הוא היה בקופסה קרטון כאשר הביאו אותו הטבנאי/ם!!!!!!!!!??????? קופסת האריזה עדין ברשותך???? .ביררתה ב שרות לקוחות ? יש לך העתק מטופס התקנה /החלפה וכו... . מה זה קטן !!!!???? :lol: ותן כמה פרטים !
:roll:

killwin98 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה #3 

אני ממש מצטער, אבל אני כרגע נמצא בחו"ל, ומדובר במערכת קולנוע בבית של ההורים שלי (והם לא בקיאים כל כך בלהשתמש במצלמה הדיגיטלית, אבל אם לא תהיה ברירה אני אדריך אותם)

המכשיר הוא המכשיר הקטן הסטנדרטי... ראיתי אותו בהרבה בתים. הוא כסוף, כתוב עליו תומסון באדום, וגם הוט באדום...הוא בערך 12 ס"מ רוחב ו-3 ס"מ גובה (הכל מהזכרון... :) ) שוב אזכיר שלא ניתן לראות בו VOD. חיפשתי באתר הראשי של תומסון ולא מצאתי אותו (אני מאמין שהוא כבר מיושן).
האם הפרטים האלו עוזרים?

אגב, איך בכלל אומרים ממיר באנגלית? :)

niry
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה #4 

זה ממיר שנקרא בהוט ממיר "זאפ" קטן אפור במעיין צורת גל?
אם כן לא ניתן לחבר דרכו מכשיר DVD
וכן יש איתם בעיןת בעיקר השנאים שלהם נשרפים אבל לא בעיית צבע

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”