המלצה לטלוויזית LCD 32" בתקציב של 5000-6000 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
MiniMizer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברה,

אני זקוק להמלצה על טלוויזית LCD בתקציב הנ"ל, כאשר השימושים העיקריים שלה יהיו חיבור ל-HTPC (לכן חשוב שהיא לא תעשה קונצים בתחום הזה, כמו שהטלוויזיה הקודמת של היטאצ'י עשתה לי) וצפייה ביס.

אני מודע היטב לעובדה שבתקציב המדובר אפשר למצוא טלוויזית 37 אינץ' טובה, ושאפשר למצוא טלוויזית 32" טובה במחיר הרבה יותר נמוך, אבל מסיבות שונות שאין טעם לפרט פה (ביטוח, והמבין יבין) אני צריך לבזבז לפחות 5000 ש"ח על טלוויזיה בגודל 32 :)

המלצות יתקבלו בברכה, ותודה מראש.

eran256
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

la32a550
של סמסונג מצויינת יש אותה לחבר שלי...

MiniMizer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על ההמלצה. אני מבין שזו טלוויזית Full HD, נכון?

MiniMizer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

*באמפ*

אחרי שחקרתי קצת אודותיה גיליתי שאין לה כניסת S-Video אחורית, שזה מאוד בעייתי בשבילי, כי עד כה הממיר של יס היה מחובר ל-S-Video של הטלוויזיה הישנה. אני לא רוצה לקנות עוד כבלים ומתאמים שונים, ובטח שלא לחבר אותו בקומפוזיט.
מכיוון שיש לי גם HTPC וקונסולה, ששניהם היו מחוברים בקומפוננט, אני צריך טלוויזיה עם שתי כניסות קומפוננט לפחות, D-Sub נוספת למחשב (אבל זה קיים בכל טלוויזיה), S-Video אחת לפחות בשביל הממיר של יס, ועוד יציאת HDMI אחת לפחות.

יש טלוויזיות 32 אחרות בתקציב המדובר, שמספקות את החיבורים הנדרשים? הרזולוציה לא כל כך חשובה לי, כי ממילא אין לי מקור FHD, וגם לא יהיה בתקופה הנראית לעין.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

בטח יש לה כניסת אס-וידיאו צדדית.אתה לא יכול להוריד סרטים ב 1080P ? במחיר שאתה מחפש דווקא הייתי הולך על FHD.

MiniMizer פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אני יכול להוריד סרטים ב-FHD, אבל ה-HTPC שלי הוא ישן יחסית ולא בטוח שהוא יסחוב. ובכל מקרה, הייתי מעדיף לוותר על ה-FHD לטובת תמיכה טובה יותר ב-NR על גבי כמה שיותר כניסות, לדוגמא.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”