XP או VISTA?
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היי
כרגע יש ויסטה 32 על המחשב, הכל עובד טוב פרט לזה שהווינדוס פשוט לא שומר לי הגדרות ואני לא מבין למה... אני מכוון לו כיבוי מסך אחרי שעתיים ובלי סליפ, אבל אחרי רסטרט אני רואה שזה שוב השתנה ל 20 דקות כיבוי ושעה לשינה...זה ממש מתסכל...
ולמה המדיה פורטל הזה לא יודע *לא* לכבות את המסך בזמן סרט?? איפה ההיגיון?
אז לאור הדברים הנל חשבתי לפרמט ולשים XP... דעתכם בעניין.. מה אני אפסיד? (חוץ מהמדיה סנטר)
תודה לעונים
כרגע יש ויסטה 32 על המחשב, הכל עובד טוב פרט לזה שהווינדוס פשוט לא שומר לי הגדרות ואני לא מבין למה... אני מכוון לו כיבוי מסך אחרי שעתיים ובלי סליפ, אבל אחרי רסטרט אני רואה שזה שוב השתנה ל 20 דקות כיבוי ושעה לשינה...זה ממש מתסכל...
ולמה המדיה פורטל הזה לא יודע *לא* לכבות את המסך בזמן סרט?? איפה ההיגיון?
אז לאור הדברים הנל חשבתי לפרמט ולשים XP... דעתכם בעניין.. מה אני אפסיד? (חוץ מהמדיה סנטר)
תודה לעונים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
דעתי בעניין היא לעבור למערכת ההפעלה שעובדת לך בלי בעיות.
מחשב הוא כלי עבודה. הוא צריך לשרת אותך. לגבי Vista ..
אם אתה רוצה להיות Beta Tester של Microsoft אז בבקשה .. אולי בעוד שני SP המערכת הזאת תעבוד כמו שצריך..
מחשב הוא כלי עבודה. הוא צריך לשרת אותך. לגבי Vista ..
אם אתה רוצה להיות Beta Tester של Microsoft אז בבקשה .. אולי בעוד שני SP המערכת הזאת תעבוד כמו שצריך..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
הבעיה שתיארת ידועה והיא אחת מהניג'וסים של ויסטה.
ההחלטה פשוטה מאוד. אם זה ואולי עוד כמה דברים אחרים מפריעים לך מספיק אז תתקין XP , ואם לא אז תשאיר.
יש לי בבית כמה מחשבים . על כולם התקנתי XP אבל הלאפטופ שלי הגיע עם ויסטה ולא ממש מצאתי הצדקה להשקיע את הכמה שעות ולשים גם עליו XP.
זה שויסטה לא ממש הועילה לאנושות זה נכון (פרט לכמה פיצ'רונים נחמדים) אבל מצד שני, היא גם לא כזו קטסטרופה כמו שמנסים לתאר אותה.
ההחלטה פשוטה מאוד. אם זה ואולי עוד כמה דברים אחרים מפריעים לך מספיק אז תתקין XP , ואם לא אז תשאיר.
יש לי בבית כמה מחשבים . על כולם התקנתי XP אבל הלאפטופ שלי הגיע עם ויסטה ולא ממש מצאתי הצדקה להשקיע את הכמה שעות ולשים גם עליו XP.
זה שויסטה לא ממש הועילה לאנושות זה נכון (פרט לכמה פיצ'רונים נחמדים) אבל מצד שני, היא גם לא כזו קטסטרופה כמו שמנסים לתאר אותה.
משה
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לי כבר יש ויסטה מעל שנה (עוד לפני SP1) ולא היו לי מעולם בעיות.
מה שכן, צריך לפחות 2GB.
מה שכן, צריך לפחות 2GB.
- moshelog
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 315
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני לעומת זאת חושב שויסטה היא מערכת הפעלה עם הגנה יותר טובה , ולכן אני עובד איתה ועד היום לא ממש התאכזבתי .
את XP אני הרבה פחות אוהב היא נפלה לי לא מעט פעמים , אבל מי אני ......
רוב האנשים מעדיפים XP על פני ויסטה .
דעתי היא תתנסה לבד על שתיהן ותחליט
את XP אני הרבה פחות אוהב היא נפלה לי לא מעט פעמים , אבל מי אני ......
רוב האנשים מעדיפים XP על פני ויסטה .
דעתי היא תתנסה לבד על שתיהן ותחליט