חיבור טלוויזיה למחשב
ב USER MANUAL רשום רזלוציות נתמכות של מחשב עד 1024X768 85HZ, וליד זה רשום לטלוויזיות LCD בלבד 1208X768 60HZ, ו 1280X1024 60HZ, ו 1360X768 60HZ, מה זה אומר?
איך זה יציג? אני יודע שהרזלוציה של הטלווזייה עצמה היא 1366X768P, והכניסה למחשב היא של HDMI(לא VGA) שמעבירה אות של 1080P ז"א שהרזלוציה בחיבור אמורה להיות להיות רזלוציה גבוהה ולא נמוכה כמו 1024X768, לא?
איך זה יציג? אני יודע שהרזלוציה של הטלווזייה עצמה היא 1366X768P, והכניסה למחשב היא של HDMI(לא VGA) שמעבירה אות של 1080P ז"א שהרזלוציה בחיבור אמורה להיות להיות רזלוציה גבוהה ולא נמוכה כמו 1024X768, לא?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
זה שיש חיבור HDMI ממש לא אומר שתוכל להעביר אות 1080P.
הרזולוציות הרשומות הן אלה הנתמכות ע"י המסך.
הרזולוציה הגבוהה ביותר הנתמכת אצלך היא 1360x768.
הרזולוציות הרשומות הן אלה הנתמכות ע"י המסך.
הרזולוציה הגבוהה ביותר הנתמכת אצלך היא 1360x768.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לא הבנתי, אתה יכול הסביר לי עוד פעם?
מה ז"א לא כל רזלוציה נתמכת הם אומרים שרזלוציה שנתמכת של מחשב היא עד 1024X768 כשבפועל אתה ואמר שהטלוויזיה תראה 1360X768, אז מה הקטע פה? זה יראה ב 1360X768?
ועוד שאלה איך עדיף יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה? בחיבור ישיר של HDMI TO HDMI? או DVI TO HDMI?
מה ז"א לא כל רזלוציה נתמכת הם אומרים שרזלוציה שנתמכת של מחשב היא עד 1024X768 כשבפועל אתה ואמר שהטלוויזיה תראה 1360X768, אז מה הקטע פה? זה יראה ב 1360X768?
ועוד שאלה איך עדיף יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה? בחיבור ישיר של HDMI TO HDMI? או DVI TO HDMI?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה כתבת שלפי ה-User Manual של המסך, הוא תומך ברזולוציות גבוהות (כמו 1360x768) יחד עם Refresh Rate של 60Hz.
לא נראה לי שחיבור HDMI TO HDMI הוא אופציה אצלך.
תוכל לחבר VGA TO VGA או DVI TO HDMI (אם יש לך יציאת DVI).
לא נראה לי שחיבור HDMI TO HDMI הוא אופציה אצלך.
תוכל לחבר VGA TO VGA או DVI TO HDMI (אם יש לך יציאת DVI).
אהההה... הבנתי, וגם שמעתי שיש תוכנה שבעזרתה אפשר איכשהו למתוח שהרזלוציה תהיה על כל המסך, נכון?(נראה לי קוראים לה POWERSTRIP...)
בכרטיס מסך שיהיה לי, יהיה מתאם DVI TO HDMI, אז כן HDMI TO HDMI כן תהיה אופציה.
עדיף בחיבור ישיר של HDMI-HDMI?
בכרטיס מסך שיהיה לי, יהיה מתאם DVI TO HDMI, אז כן HDMI TO HDMI כן תהיה אופציה.
עדיף בחיבור ישיר של HDMI-HDMI?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

אין לך אפשרות לחבר ישירות HDMI ל-HDMI, פשוט כי לכרטיס המסך שלך אין יציאת HDMI.
ברגע שאתה משתמש במתאם מ-DVI ל-HDMI, אז אם משם תחבר כבל HDMI-HDMI תקבל (בהנחה של אותה איכות כבל) אותו דבר כמו כבל שבקצהו האחד DVI ובקצהו השני HDMI.
תחבר ותגדיר את הרזולוציה שהמסך שלך ממליץ. השלושה פיקסלים מכל צד שתפסיד אינם משמעותיים.
ברגע שאתה משתמש במתאם מ-DVI ל-HDMI, אז אם משם תחבר כבל HDMI-HDMI תקבל (בהנחה של אותה איכות כבל) אותו דבר כמו כבל שבקצהו האחד DVI ובקצהו השני HDMI.
תחבר ותגדיר את הרזולוציה שהמסך שלך ממליץ. השלושה פיקסלים מכל צד שתפסיד אינם משמעותיים.