אנא עזרו לי להבין למה המחשב לא עובד כמו שצריך?
יש לי PC של HP. ליבה כפולה. 2 ג'יגה זכרון ודיסק גדול ורחב. קניתי כרטיס PVR הכי נפות של האופאוג או איך שלא יקראו להם, בסיסי ביותר רק כדי לראות שהעסק עובד.
המחשב אגב עבד אצלי הרב זמן טוב בלי קשר לזה שהחלטתי להסב אותו למדיה סנטר.
שמתי את הכרטיס. הכנסתי תוכנת מדיה סנטר. שמתי את הדיסק הצהוב שהגיע עם הכרטיס.
א. כל הפורטים של ה- USB הפסיקו לעבוד. מה שאומר שאני מעכשיו חיה בלי עכבר (תאמינו לי נורא ואיום!!!!).
הצלחתי לראות טלויזיה כשחיברתי את ה- DVD שלי בכבל S-video במסך של המחשב. אבל לעומת מסך הטלויזיה - במחשב זה היה קטן עם צבעים מחרידים ובפסים.
מישהו יכול לעזור לי להבין מה קורה כאן?
קודם כל מה קרה ל- USB' ואחר כך איך מתקדמים עם המחשב הארור כדי להפוך אותו למדיה סנטר?
המון תודה לכל מי שמוכן לענות.
המחשב אגב עבד אצלי הרב זמן טוב בלי קשר לזה שהחלטתי להסב אותו למדיה סנטר.
שמתי את הכרטיס. הכנסתי תוכנת מדיה סנטר. שמתי את הדיסק הצהוב שהגיע עם הכרטיס.
א. כל הפורטים של ה- USB הפסיקו לעבוד. מה שאומר שאני מעכשיו חיה בלי עכבר (תאמינו לי נורא ואיום!!!!).
הצלחתי לראות טלויזיה כשחיברתי את ה- DVD שלי בכבל S-video במסך של המחשב. אבל לעומת מסך הטלויזיה - במחשב זה היה קטן עם צבעים מחרידים ובפסים.
מישהו יכול לעזור לי להבין מה קורה כאן?
קודם כל מה קרה ל- USB' ואחר כך איך מתקדמים עם המחשב הארור כדי להפוך אותו למדיה סנטר?
המון תודה לכל מי שמוכן לענות.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יש לך PC של HP, זו תחילתה של הבעיה (כשמנסים לשנות את הקונפיגורציה שלו).
לדעתי את צריכה להתחיל מזה שאת מתקינה את מערכת ההפעלה (אני מניח שזה WINDOWS) מחדש. את עושה את זה כשהכרטיס החדש בפנים (כמובן), ומוודאת שהדרייברים הכי מעודכנים שלו יותקנו.
לדעתי את צריכה להתחיל מזה שאת מתקינה את מערכת ההפעלה (אני מניח שזה WINDOWS) מחדש. את עושה את זה כשהכרטיס החדש בפנים (כמובן), ומוודאת שהדרייברים הכי מעודכנים שלו יותקנו.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
איני יכול לעזור ספציפית אך אני יכול להגיד לך שרכשתי עכשיו שני HP משומשים ויש לHP מערך תמיכה מצויין.
יש להם Live Chat גם בשעות הלילה .
לפני התקנה מחודשת של ווינדוז, הייתי מנסה קודם לראות מה הם יכולים לעזור.
ייתכן שהשירות הזה מותנה בקיום אחרויות בתוקף. לא יודע. לי יש, הסתבר לי.
יש להם Live Chat גם בשעות הלילה .
לפני התקנה מחודשת של ווינדוז, הייתי מנסה קודם לראות מה הם יכולים לעזור.
ייתכן שהשירות הזה מותנה בקיום אחרויות בתוקף. לא יודע. לי יש, הסתבר לי.
משה
הניסיון שלי הוא מלפני שבועיים והוא חיובי מאוד גם בארץ וגם Live Chat באתר.איינשטיין כתב:לצערי מנסיון שלי שירות ו-HP (בארץ) הם שני דברים אורתוגונליים.
...
יש לציין שקניתי 2 מחשבים משומשים (יחסית חדשים) שנמכרו עם אחריות ל3 שנים (אצל הלקוח).
הראשון לא עלה בכלל למצב שאפשר להתקין מערכת. צלצול לHP ישראל, הביא אותי לתומך שהדריך אותי באדיבות וסבלנות לבדוק כמה דברים ומהר מאוד עלינו על הבעיה. אחד מכרטיסי הזיכרון כנראה זז בנסיעה.
המחשב השני שכח את השעה כל פעם שנותק מהחשמל. היה צריל להחליף בטריה. למוחרת הגיע הבחור והחליף.
לתמיכת Live Chat נזקקתי ב2 בלילה, כשהתקנתי את ערכת ההפעלה ולא היה ברור מהאתר שלהם איזה דרייברים צריך להתקין. יש הרבה וזה שונה ממחשב למחשב גם אם הם מאותו הדגם הכללי.
אין לי מושג אם זה יעזור פה למקרה כי לא ברורה מה התקלה, אבל אני יכול רק לשבח את היחס שקיבלתי מהתומכים בכל הערוצים.
משה
תודה רבה לכל המשיבים!
א. עשינו את זה - התקננו את הכרטיס ואחריו מערכת הפעלה של MS ועליה התקננו את המדיה סנטר והתוכנה שבאה עם הכרטיס. אגב, המחחשב נמצא עדיין באחריות מלאה ( יש לו נדמה לי 3 שנים...) והתוכנות כולן חוקיות (יש אחריות לתוכנה?).
איך פונים ל- HP? אם אני לא טועה האחריות היא של ניר טק ולא של HP - או שאולי זה אותו דבר?
האם למחשבי HP יש בעיה להיות HTPC? או שבסוף הסתדרתם?
איך פונים ל- HP? אם אני לא טועה האחריות היא של ניר טק ולא של HP - או שאולי זה אותו דבר?
האם למחשבי HP יש בעיה להיות HTPC? או שבסוף הסתדרתם?
לא יודע מה זה ניר טק, אני צלצלתי לHP ישראל, אך יש להם כל מיני סוגי אחריות אז לא ברור שאנו באותו מצב.
אגב, גם לא בטוח שהאחריות מכסה תמיכה בתוספות חומרה ותוכנה שלא קשורים לHP.
לLive Chat לכי ל http://welcome.hp.com/country/il/he/contact_us.html ותקליק על הלינק הראשון "צ'אט עם טכנאי". תצטרכי את המספר מוצר + מספר סידורי שאמורים להיות על המחשב.
בסוף הסתדרתם? אצלי זה לא מתפקד כHTPC, אלא סתם מחשב שולחני.
אגב, גם לא בטוח שהאחריות מכסה תמיכה בתוספות חומרה ותוכנה שלא קשורים לHP.
לLive Chat לכי ל http://welcome.hp.com/country/il/he/contact_us.html ותקליק על הלינק הראשון "צ'אט עם טכנאי". תצטרכי את המספר מוצר + מספר סידורי שאמורים להיות על המחשב.
בסוף הסתדרתם? אצלי זה לא מתפקד כHTPC, אלא סתם מחשב שולחני.
משה
אוקיי אנסה את הצ'אט
ניר טק זו חנות. יש להם שירות מצויין כולל שירות טכני - בשבוע הראשון התקלקל הדיסק - הגיע טכנאי אלינו הביתה בדק במקום והחליף דיסק. לא ניסיתי לפנות כי הם חברה של חברות היי טק ולדעתי אין להם שמץ במולטימדיה. הם בכלל היו בשוק שאנחנו לקוח פרטי כי הם לא עובדים עם כאילה.
המחשב חדש. בן חצי שנה. יש על המחשב אחריות של 3 שנים. בדקתי בקבלה. האחריות היא אחריות מלאה. מה ז"א כל מיני סוגי אחריות? איפה אני צריכה למצוא מה זה כולל? המחשב נקנה ע"י חברה שהתפרקה ואני מאמינה שהם דאגו לכסות את עצמם על תוספות. בכל מקרה איתם אין מה לדבר הם כבר מזמן לא קיימים.
איך מגיעים ל- HP ישראל והאם יש שם מישהו שמבין במולטימדיה?
המחשב חדש. בן חצי שנה. יש על המחשב אחריות של 3 שנים. בדקתי בקבלה. האחריות היא אחריות מלאה. מה ז"א כל מיני סוגי אחריות? איפה אני צריכה למצוא מה זה כולל? המחשב נקנה ע"י חברה שהתפרקה ואני מאמינה שהם דאגו לכסות את עצמם על תוספות. בכל מקרה איתם אין מה לדבר הם כבר מזמן לא קיימים.
איך מגיעים ל- HP ישראל והאם יש שם מישהו שמבין במולטימדיה?
לגבי סוגי אחריות, אין לי ידע ספציפי בקשר לכל סוגי האחריות של HP . אני רק יודע, שעקרונית יכולים להיות כמה סוגי אחריות. לדוגמא, אני יודע שיש להם אחריות שבו אתה צריך להביא את המחשב אליהם במקרה תקלה, ואחריות אחרת שבו הם מגיעים אליך ומן הסתם, זה עולה יותר. התמזל לי שיש לי את האחרונה.
גם לי יש מחשב שהוא בעצם במקור עסקי ולכן קנו לו אחריות טובה. בכלל סיפור מצחיק. החברה, שבה קרוב משפחה שלי עובד, נרכשה ובחברת האם יש מדיניות לעבוד באופן גלובאלי עם ספק אחר, אז הם היו צריכים להיפטר מכל הHP היחסית חדשים. הציעו לעובדים באיזה רבע מחיר.
בכלל לא חיפשתי מחשב אבל כשמציעים לך מחשב טוב עם אחריות בן שנה וחצי ב500 ש"ח אתה קודם קונה ואח"כ חושב מה לעשות איתו. גם מחשב די שקט.
לHP מגיעים בטלפון, תבדקי באתר שלהם. לא יודע על מולטימדיה.
גם לי יש מחשב שהוא בעצם במקור עסקי ולכן קנו לו אחריות טובה. בכלל סיפור מצחיק. החברה, שבה קרוב משפחה שלי עובד, נרכשה ובחברת האם יש מדיניות לעבוד באופן גלובאלי עם ספק אחר, אז הם היו צריכים להיפטר מכל הHP היחסית חדשים. הציעו לעובדים באיזה רבע מחיר.
בכלל לא חיפשתי מחשב אבל כשמציעים לך מחשב טוב עם אחריות בן שנה וחצי ב500 ש"ח אתה קודם קונה ואח"כ חושב מה לעשות איתו. גם מחשב די שקט.
לHP מגיעים בטלפון, תבדקי באתר שלהם. לא יודע על מולטימדיה.
משה